MSSB Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Hi guys, Quick question. Εκεί που ήταν ανοιχτό το πισι έκανα shutdown και όταν πήγα να το ανοίξω -το δευτερόλεπτο που πάτησα το κουμπί- έπεσε η ασφάλεια από τον πίνακα που είναι η πρίζα του. Δεν έκανε κανένα "τσαφ" ή τίποτα τέτοιο, ούτε μυρίζω τώρα τίποτα -έχωσα τη μύτη μέσα, δεν μυρίζω κάτι- απλά μετά τον τερματισμό (έκλεισε κανονικά) ήταν νεκρό. Δοκίμασα άλλο καλώδιο μήπως το καλώδιο έχει θέμα και δεν ανοίγει, αλλά πάλι ούτε. Να πω ότι η μητρική κανόνισα έχει το λαμπάκι του power on και του oc που ανάβουν όταν το πισι είναι στο ρεύμα (είτε είναι ανοιχτό είτε κλειστό δεν έχει σημασία) και αυτή τη στιγμή ούτε αυτά ανάβουν. Πρέπει να έχω κάψει τροφοδοτικό, έτσι;;; Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω αυτή τη στιγμή; Ήθελα με έναν συρματακι να "βραχυκυκλωσω" το πράσινο με το μαύρο στο καλώδιο που πάει στη μητρική που είναι το power on του τροφοδοτικου αλλά δυστυχώς δεν έχει χρώματα είναι όλο μαύρο οπότε δεν ξέρω ποιο είναι ποιο. Seasonic Prime 750W 80+ titanium, z170x gaming 7 Thanks! Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2017 από MSSB
Fubar.gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Να πω ότι η μητρική κανόνισα έχει το λαμπάκι του power on και του oc που ανάβουν όταν το πισι είναι στο ρεύμα (είτε είναι ανοιχτό είτε κλειστό δεν έχει σημασία) και αυτή τη στιγμή ούτε αυτά ανάβουν. Αν δέν ανάβουν αυτά τα λαμπάκια τότε δέν πρόκειται να πάρει μπρός βραχυκυκλώνοντας τα καλώδια. 1
MSSB Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Αν το μαγαζί δεν έχει να μου αντικαταστήσει το ίδιο, αντί για πίστωση μπορώ να ζητήσω τα χρήματα μου να το πάρω από αλλού;
Sheogorath Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ναι απολύτως. Δες το απο εδώ και χωρίς χρώματα, μετρώντας απλά. 2
MSSB Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Super, thanks!! Το δοκίμασα... Ποιο νεκρό δεν πάει. Αύριο θα πάω σε έναν φίλο να δοκιμάσω άλλο να δω αν πήρε και τίποτε άλλο μαζί του. Ελπίζω όχι γιατί δεν έχω όρεξη να τρέχω με τις εγγυήσεις.. I'm too old for this shit... Thanks!!
panos0100 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Αυτά είναι καλά τροφοδοτικά πως κάηκε έτσι; έχεις κανένα σταθεροποιητή ή ups; ποσά χρονια το είχες;
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Εσύ δεν ήσουν το παιδί που έψαχνε και UPS πριν λίγο καιρό; Δεν σε θέλει μάλλον 1
MSSB Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ναι εγώ ήμουν ρε Usual xD Γαμησε τα Αυτά είναι καλά τροφοδοτικά πως κάηκε έτσι; έχεις κανένα σταθεροποιητή ή ups; ποσά χρονια το είχες;Ξέρω και γω.. Είδα μια πρώην μου πριν λίγες ώρες. Λες να έχει σχέση; Εγώ εκεί το αποδίδω :'D Μπα όχι.. Πέντε μήνες. Fingers crossed να μην πήρε τίποτα μαζί του. Εμένα αυτό με νοιάζει.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ναι εγώ ήμουν ρε Usual xD Γαμησε τα Ξέρω και γω.. Είδα μια πρώην μου πριν λίγες ώρες. Λες να έχει σχέση; Εγώ εκεί το αποδίδω :'D Μπα όχι.. Πέντε μήνες. Fingers crossed να μην πήρε τίποτα μαζί του. Εμένα αυτό με νοιάζει. μακαρι!!
MSSB Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Hi guys, καλό μήνα σε όλους. Τελικά το έστειλα RMA στο eshop. Ευτυχώς δεν πήρε τίποτε άλλο μαζί του. Καλό αυτό. Τώρα, με διχάζει ένα θέμα. Στη σελίδα τους δεν υπάρχει ποια διαθέσιμο το 750 παρά μόνο το 650. Και γενικά σε άλλες σελίδες όπως το ekos και το visual studio το έχει το 750 αλλά οι κριτικές τους δεν με πείθουν. Αφήστε που στο Εκος μου λένε εμείς δίνουμε δύο χρόνια εγγύηση ενώ ο κατασκευαστές δίνει 12. Wtf. Μετά λέει πρέπει να μιλήσετε με Seasonic. Άκυρο από εκεί, δεν το παίρνω. Το vision studio δίνει δέκα χρόνια (οκαυ) αλλά είναι περίεργο ως προς τις παραγγελίες. Δεν διαβάζω και πολύ καλά λόγια. Τώρα εγώ σκέφτηκα. Ή θα συμβιβαστω με το 650 του eshop που δίνει 12 χρόνια το ίδιο ή να το πάρω πίσω το καμένο και να μιλήσω με τη Seasonic να μου στείλουν εκεί αντικατάσταση. Λέτε να μιλήσω μαζί τους;
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Στην συγκεκριμενη πριζα δοκιμασες τιποτε αλλο να δεις αν λειτουργει? Η΄ το τροφοδοτικο σε αλλη πριζα αντιστοιχα? Λεμε τωρα ετσι για το 100%... Α! Και με αλλο καλωδιο τροφοδοσιας! 1
Damachi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 νομιζω το ηθικο διδαγμα ειναι παρε και ups ... Εμενα η κολοδεη μου χε καψει τηλ κεντρο πριν χρονια με υποτασεις που εδινε στα κοψιματα . Μιλαμε για ενα ακριβο τροφοδοτ.200+ ευροπουλα . Οταν λεμε 12 χρόνια εγγύηση δεν πρεπει να του δωσουν παρομοιως 750W 80+ ?
MSSB Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Hi guys. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Γράφω για να σας πω τελικά τι έγινε και τι έκανα. Το έδωσα πίσω στο eshop. Το κοίταξαν και μου πίστωσαν τα λεφτά γιατί δεν το είχαν το ίδιο σε stock. Πήρα τηλέφωνο και ζήτησα να πάρω τα λεφτά και έτσι έγινε. Με πήραν την άλλη μέρα και μου λένε από το τοπικό eshop point ελάτε να πάρετε τα χρήματα. Πήρα πίσω τα 240€ και αγόρασα το ίδιο από το Vision Studio με παραλαβή τέλος του μήνα. Δεν με πειράζει, δεν το βιάζομαι κι όλας. Εν το μεταξύ, είχα μιλήσει ήδη με την Seasonic και τους είπα ότι έχει καεί και δεν έχουν σε στοκ το ίδιο και μου προτείνουν άλλα, ενώ εγώ θέλω το ίδιο. Μου είπαν κανένα πρόβλημα, ανοίξτε ένα RMA από τη σελίδα μας και έχουμε στοκ στη Γερμανία. Θα μας το στείλετε και θα σας στείλουμε άλλο. Το απίστευτο ήταν που μου απάντησαν σε μέιλ μέσα σε ένα λεπτό. Τραγικά γρήγορο. Ή έπεσα την ώρα που τα έβλεπαν και το είδαν ή έχουν 400 άτομα να χιτάρουν F5 στο τμήμα RMA xD Οταν λεμε 12 χρόνια εγγύηση δεν πρεπει να του δωσουν παρομοιως 750W 80+ ?Ναι, ακριβώς φίλε μου. Έχω και μια ερώτηση όποιος ξέρει να απαντήσει. Όταν ο κατασκευαστής λέει 12 χρόνια εγγύηση, πως γίνεται τα μαγαζιά στο Skroutz να μου λένε "εμείς δίνουμε δύο χρόνια, μετά το πέρας θα πρέπει να μιλήσετε με την Seasonic";; Δεν το καταλαβαίνω. Στην συγκεκριμενη πριζα δοκιμασες τιποτε αλλο να δεις αν λειτουργει? Η΄ το τροφοδοτικο σε αλλη πριζα αντιστοιχα? Λεμε τωρα ετσι για το 100%... Α! Και με αλλο καλωδιο τροφοδοσιας! Ναι, όλα τα γνωστά troubleshoot έκανα.
panos0100 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτό που λένε <<περιορισμένη>> εγγύηση τόσα χρόνια, δηλαδή μετά φεύγει από τον καταστηματάρχη η ευθύνη το εχω δει πολλες φορες ας πουμε να δινει 5 χρονια αλλα μεσα ο κατασκευαστης να λεει 10
benign Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Seasonic titanium , 240 ευρω και ψοφησε ετσι ευκολα μεσα σε 5 μηνες? Μηπως εχεις θεματα στην πολη,περιοχη ,που ζεις η στο σπιτι σου με το ρευμα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα