Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυρίες και κύριοι διαβάστε τι μου συνέβη σήμερα.... σίγουρα θα έχετε δει την διαφήμιση της εταιρείας dealber που παίζεται στα κανάλια τον τελευταίο ενάμιση μήνα για την αγορά κινητού iphone 7.

Η ιστορία μου ξεκίνησε όταν παρήγγειλα το κινητό το πλήρωσα, περίμενα ένα μήνα ολόκληρο να συμπληρώσω την αίτηση για να ξεκινήσει ο χρόνος της αποστολής και ξαφνικά σήμερα με κάλεσαν από την εν λόγω εταιρεία να μου ανακοινώσουν ότι το κινητό δεν θα το παραλάβω γιατί δεν έχουν παραλάβει τα χρήματα.

Σε επικοινωνία με την τράπεζα μου επιβεβαίωσαν ότι τα χρήματα τα έχει παραλάβει ή εν λόγω εταιρεία.Μετα από αυτό,όπως αντιλαμβάνεστε ζήτησα ακύρωση της συναλλαγής και ο ΘΕΟΣ βοηθός!!!για την επιστροφή!!!Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι η εν λόγω εταιρεία χρησιμοποίησε τα χρήματα μου τόσο καιρό και ποιος ξέρει πότε και αν θα τα επιστρέψει!!! Αν με αυτό το post σωθεί έστω και ένας και δεν περάσει αυτό που περνάω εγώ τότε ο σκοπός μου θα έχει επιτευχθεί...

Δημοσ.

Κυρίες και κύριοι διαβάστε τι μου συνέβη σήμερα.... σίγουρα θα έχετε δει την διαφήμιση της εταιρείας dealber που παίζεται στα κανάλια τον τελευταίο ενάμιση μήνα για την αγορά κινητού iphone 7.

Η ιστορία μου ξεκίνησε όταν παρήγγειλα το κινητό το πλήρωσα, περίμενα ένα μήνα ολόκληρο να συμπληρώσω την αίτηση για να ξεκινήσει ο χρόνος της αποστολής και ξαφνικά σήμερα με κάλεσαν από την εν λόγω εταιρεία να μου ανακοινώσουν ότι το κινητό δεν θα το παραλάβω γιατί δεν έχουν παραλάβει τα χρήματα.

Σε επικοινωνία με την τράπεζα μου επιβεβαίωσαν ότι τα χρήματα τα έχει παραλάβει ή εν λόγω εταιρεία.Μετα από αυτό,όπως αντιλαμβάνεστε ζήτησα ακύρωση της συναλλαγής και ο ΘΕΟΣ βοηθός!!!για την επιστροφή!!!Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι η εν λόγω εταιρεία χρησιμοποίησε τα χρήματα μου τόσο καιρό και ποιος ξέρει πότε και αν θα τα επιστρέψει!!! Αν με αυτό το post σωθεί έστω και ένας και δεν περάσει αυτό που περνάω εγώ τότε ο σκοπός μου θα έχει επιτευχθεί...

ρε φιλε δεν ξερεις οτι το dealber ειναι η μεγαλυτερη απατη που εχει βγει το forum ειναι γεματο παραπονα σου ευχομαι να πανε ολα καλα  επισης διαβασε και αυτο http://www.protothema.gr/stories/article/458469/nikos-koklonis-pos-esose-tin-airfast-tickets/

Δημοσ.

Ειναι αποριας αξιο σε τι κρατος ζουμε

Απατεωνες αφηνονται να διαφημιζουν επι σειρα ετων ψευτικες προσφορες, επικινδυνα προιοντα που και καλα σε αδυνατιζουν, κανουν σουπερμαν, βραχιολια ισορροπιας, αστρολογους που λενε το μελλον ....................

Υπαρχει περιπτωση να προστατεψει καποιος τους πολιτες που πληρωνουν φορους ?

Δημοσ.

Απλα επιβεβαιωθηκε και στην πραξη αυτο που ξεραμε πολλοι εδω μεσα.

Ευχομαι να παρεις τα χρηματα σου πισω το συντομοτερο.

Θα σου συνιστουσα να κινησεις αμεσα την διαδικασια επιστροφης με την τραπεζα.

Ετσι ειχα κανει κι εγω οταν την πατησα με μια μαιμου συναλλαγη μεσω της πιστωτιηκς μου καρτας στο ebay.

Αευθυνθηκα σε υποκαταστημα της Πειραιως και μετα απο 3 μηνες (αν θυμαμαι καλα) πηρα πισω τα χρηματα μου.

Δημοσ.

Ειναι αποριας αξιο σε τι κρατος ζουμε

Απατεωνες αφηνονται να διαφημιζουν επι σειρα ετων ψευτικες προσφορες, επικινδυνα προιοντα που και καλα σε αδυνατιζουν, κανουν σουπερμαν, βραχιολια ισορροπιας, αστρολογους που λενε το μελλον ....................

Υπαρχει περιπτωση να προστατεψει καποιος τους πολιτες που πληρωνουν φορους ?

το άλλο που σου χρεώνουν εισερχόμενα μνήματα και μετά το παίζουν ανήξεροι

• Like 1
Δημοσ.

εχει συζητηθει πολλακις, προσφατα μαλιστα

http://www.insomnia.gr/topic/648229-dealber/

οι τυποι ειναι απατεωνες με εδρα βουλγαρια και οποιος μπλεξει μαζι τους δυσκολα παιρνει τα χρηματα του πισω..και μαλιστα ειναι και χορηγοι σε τηλεπαιχνιδι και με πολλη διαφημιση..ποιος ξερει τι "πλατες" εχουν που δε τους ακουμπα κανεις

μπανανισταν

• Moderators
Δημοσ.

Άμα πληρωσες μέσω τραπέζης πήγαινε και συμπλήρωσε φόρμα για αμφισβήτηση συναλλαγής, μέσα σε μια βδομάδα θα σε πάρουν τηλέφωνο να σε ρωτήσουν τι ακριβώς έγινε και συνήθως πιστωνουν τα λεφτά την ίδια ώρα (σου λένε βέβαια ότι καλό είναι για 45 μέρες μην τα πειράξεις σε περίπτωση που ο άλλος συναλασομενος παρουσιάσει στοιχεία που να διχνυην ότι πχ σου έστειλε κινητό

• Super Moderators
Δημοσ.

Βρωμούσε από την αρχή η ιστορία. Καταρχάς η super τιμή ήταν για το μικρότερο μοντέλο του iphone και πρακτικά το έδιναν εως 100 ευρώ πιο φθηνά από τα skroutzομάγαζα.

Μετά, αφού αγόρασαν χιλιάδες το κουπόνι και τα τσέπωσαν χοντρά, έβγαλαν ένα "συμπληρωματικό" για άλλα 100 ευρώ ώστε να μην περιμένεις για μήνες και να το παραλάβεις άμεσα. Οπότε το έφτασε πλέον στην τιμή που το βρίσκετε και στα καταστήματα...

Μια χαρά πάντως, δεν τον αγγίζει κανείς...

:)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...