FORIS78 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 έχω μητρική μνήμες και περίμενα και τον 8600k απο eshop άλλα απο 24/11 που ήταν να παραλάβω με πήγαν για 30 και κάλο Δεκέμβρη στην τελική, όποτε πήρα ενα τηλ στο πλαίσιο και ειχαν ένα τελευταίο κοματι...τρίτη θα τον έχω και με δωρεάν μεταφορικά πιστεύω να δω τρελή διάφορα απο το συστηματακι με fx 6300 που είχα να ρωτήσω και κάτι ρε παιδιά μητρική εχω z370 asrock killer sli αν αργότερα θελήσω να βάλω τον 8700κ θα είναι οκ με την mobo για στοκ συχνότητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Καλά απ' τον FX6300 σίγουρα θα δεις τεράστιες διαφορές. Μια χαρά θα δουλέψει ο 8700K στο mobo που έχεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 thanks φιλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 έχω μητρική μνήμες και περίμενα και τον 8600k απο eshop άλλα απο 24/11 που ήταν να παραλάβω με πήγαν για 30 και κάλο Δεκέμβρη στην τελική, όποτε πήρα ενα τηλ στο πλαίσιο και ειχαν ένα τελευταίο κοματι...τρίτη θα τον έχω και με δωρεάν μεταφορικά πιστεύω να δω τρελή διάφορα απο το συστηματακι με fx 6300 που είχα να ρωτήσω και κάτι ρε παιδιά μητρική εχω z370 asrock killer sli αν αργότερα θελήσω να βάλω τον 8700κ θα είναι οκ με την mobo για στοκ συχνότητα? Κανονικά θα δουλέψει ο i7-8700k με αυτή τη μητρική. Και εγώ κάποια στιγμή στο μέλλον μπορεί να βάλω τον i7 αν δω ότι "μπουκώνει" ο δικός μου, που το θεωρώ απίθανο ακόμα και με κάρτες επιπέδου GTX1080ti. Από το σάπιο τον FX-6300 θα διαπιστώσεις χαοτική διαφορά. Παλαιότερα νόμιζα ότι οι FX-8000 ήταν καλοί CPU's μέχρι που έπαιξα Total War με τον i5-8400. Μακριά από την σαπίλα. Ευτυχώς η AMD κυκλοφόρησε τους Ryzen που είναι ποιοτικότατοι επεξεργαστές και απέκτησε κάποια αξιοπρέπεια. Γνώμη μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Χαχα, όταν τα λέγαμε ότι τα FX είναι σαπάκια μας λέγατε fanboys όμως. Ήρθες στον πολιτισμό με τον 8400 και την πήρες χαμπάρι. Μόνο ο Heatspreader δεν είδε διαφορές γιατί παίζει με V-Sync@60FPS και έχει mid-range GPU. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 To ότι θα συγκρίνατε έναν Value και VFM επεξεργαστή του 2012 που το κόστος του ήταν 150$ στην πρώτη εμφάνισή του στα καταστήματα, με έναν πρωτοεμφανιζόμενο στα 200$ στα τέλη του 2017 με ξεπερνάει .... Πάντως σε πληθώρα παιχνιδιιών με κάρτα μικρομεσαία, γιατί δεν έχω δει τι έχει ο φίλος παραπάνω και αναλογιζόμενος το ποσό που έχει ρίξει στο νέο σύστημα, ίσως και να χαλαστεί από αυτό που θα δει .... και να ξενερώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δεν χρειάζεται να συγκρίνεις τους FX με τωρινούς i5/i7, και από τους τότε Sandy/Ivy τρώγαν ξύλο στα games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Χαχα, όταν τα λέγαμε ότι τα FX είναι σαπάκια μας λέγατε fanboys όμως. Ήρθες στον πολιτισμό με τον 8400 και την πήρες χαμπάρι. Μόνο ο Heatspreader δεν είδε διαφορές γιατί παίζει με [email protected] και έχει mid-range GPU. Το παραδέχομαι, έκανα λάθος τότε. Βέβαια και εγώ την ίδια GPU έχω με τον Heat και έχω δει τεράστιες διαφορές. To ότι θα συγκρίνατε έναν Value και VFM επεξεργαστή του 2012 που το κόστος του ήταν 150$ στην πρώτη εμφάνισή του στα καταστήματα, με έναν πρωτοεμφανιζόμενο στα 200$ στα τέλη του 2017 με ξεπερνάει .... Πάντως σε πληθώρα παιχνιδιιών με κάρτα μικρομεσαία, γιατί δεν έχω δει τι έχει ο φίλος παραπάνω και αναλογιζόμενος το ποσό που έχει ρίξει στο νέο σύστημα, ίσως και να χαλαστεί από αυτό που θα δει .... O FX-8320 σε σύγκριση με τον i5-3570k του Psycho (σε στόκ) ήταν μεγάλο σαπάκι στο εγγυώμαι. Παίξε CPU intensive games και θα το δείς και εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δεν χρειάζεται να συγκρίνεις τους FX με τωρινούς i5/i7, και από τους τότε Sandy/Ivy τρώγαν ξύλο στα games. Θα παρακαλούσα πολύ, όταν μιλάτε με συγκρίσεις να βάζετε μέσα και τον παράγοντα ΚΟΣΤΟΣ . Δεν μπορείς να συγκρίνεις γενικόλογα. Ο FX 6300 κόστιζε όσο ένας κλειδωμένος I3 2cores/2 threads .... Το καλό και το κακό σαν αγορά, το ορίζει ο performance/ €€€ και τίποτε άλλο. Διαφορετικά όλα τα cpu σάπια είναι, πέρα από τους I89 7980XE/7960XF/ 1950X/ 1920X/7900X .... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Το κακό με την AMD μέχρι τους FX ήταν ότι δεν μπορούσαν να καλύψουν όλη την γκάμα παιχνιδιών με σωστές επιδόσεις. Για παράδειγμα στο Crysis 3 ο FX ήταν παραπάνω από καλά, σε MMO ή Strategy όμως έπεφτε κλάμα, σε σημείο που να είναι unplayable το παιχνίδι. Δεν μιλάω για Intel optimized(paid) τίτλους τύπου Resident Evil 5 που αν δεν είχες i5/i7 δεν ξεπερνούσες με τίποτα τα 60-70FPS. Με τους Ryzen έστρωσαν και εκεί αρκετά αλλά και πάλι είναι πίσω λόγω συχνότητας. Θα παρακαλούσα πολύ, όταν μιλάτε με συγκρίσεις να βάζετε μέσα και τον παράγοντα ΚΟΣΤΟΣ . Δεν μπορείς να συγκρίνεις γενικόλογα. Ο FX 6300 κόστιζε όσο ένας κλειδωμένος I3 2cores/2 threads .... Βάλε και τον FX8320/50 μέσα, πάλι πίσω ήταν. Έγραψα ήδη το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Θα παρακαλούσα πολύ, όταν μιλάτε με συγκρίσεις να βάζετε μέσα και τον παράγοντα ΚΟΣΤΟΣ . Δεν μπορείς να συγκρίνεις γενικόλογα. Ο FX 6300 κόστιζε όσο ένας κλειδωμένος I3 2cores/2 threads .... Το καλό και το κακό σαν αγορά, το ορίζει ο performance/ €€€ και τίποτε άλλο. Διαφορετικά όλα τα cpu σάπια είναι, πέρα από τους I89 7980XE/7960XF/ 1950X/ 1920X/7900X .... Έλα όμως που ακόμα και o i3 είχε καλύτερες επιδόσεις στα games... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 O FX-8320 σε σύγκριση με τον i5-3570k του Psycho (σε στόκ) ήταν μεγάλο σαπάκι στο εγγυώμαι. Παίξε CPU intensive games και θα το δείς και εσύ. CPU intensive games είναι αυτά που τρέχουν σε ENA CORE / ENA THREAD ? Δεν είναι και τα MT ? Έλα όμως που ακόμα και o i3 είχε καλύτερες επιδόσεις στα games... Νομίζεις.... Πήγαινε το 2017 να παίξεις σύγχρονα games με τα 2cores να δεις κλάμα ... Το κακό με την AMD μέχρι τους FX ήταν ότι δεν μπορούσαν να καλύψουν όλη την γκάμα παιχνιδιών με σωστές επιδόσεις. Για παράδειγμα στο Crysis 3 ο FX ήταν παραπάνω από καλά, σε MMO ή Strategy όμως έπεφτε κλάμα, σε σημείο που να είναι unplayable το παιχνίδι. Δεν μιλάω για Intel optimized(paid) τίτλους τύπου Resident Evil 5 που αν δεν είχες i5/i7 δεν ξεπερνούσες με τίποτα τα 60-70FPS. Με τους Ryzen έστρωσαν και εκεί αρκετά αλλά και πάλι είναι πίσω λόγω συχνότητας. Ναι εδώ είχαν το αδύνατο σημείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Απλά αυτό που έλεγα και 'γω από παλιά. Αν θες να είσαι καλυμμένος σε ΟΛΑ τα παιχνίδια, είτε είναι optimized είτε unoptimized(Δηλαδή είτε εκμεταλλεύονται πολλά cores ή μόνο 2-3), έπρεπε να πας αναγκαστικά σε Intel. Πόσα παιχνίδια δεν έτρεχαν καλά σε AMD και περίμενες να βγουν patches και μλκιες για να παίξεις σωστά, με Intel ποτέ τέτοια θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Λοιπόν το 14 που το είχα στήσει το Fx καλό ήταν για τα χρήματα που είχα δώσει αλλά αν είχα πάει τότε σε κάποιο i5/i7 τώρα πιθανών και να μην έκανα αναβάθμιση, δεν τα συγκρίνουμε τα 2 τσιπ προφανώς και με ενα ryzen 5 θα έβλεπα πάλι τρελή διαφορά από το Fx 6300 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Η καλύτερη επένδυση CPU ever ήταν ο i7 920, στα 3.8-4Ghz είναι ακόμα πολύ καλό CPU..Και βγήκε το 2008.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις