Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά μίλησα για τις ram.....80 ευρώ πήρα τις δικές μου.

Καταντάει αηδία πια αυτή η άνοδο τιμής των μνημών. Πότε θα σταματήσει επιτέλους να έρθει στα νορμάλ επίπεδα.
  • Like 1
  • Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις παρεβαλα την msi gaming m5 θελω να ρώτησω μου φανήκε σαν ανοιχτή ,εχουν καποιο αυτοκολητο σελοφαν κατι απεξω κανονικα ?.Βρηκα κ δαχτυλιά πανω στην μπαταρια .ελπιζω να ειναι οκ γιατι τον επεξεργαστη θα τον παρω την αλλη βδομαδα οποτε δεν θα την δοκιμασω τωρα .

Δημοσ.

Μολις παρεβαλα την msi gaming m5 θελω να ρώτησω μου φανήκε σαν ανοιχτή ,εχουν καποιο αυτοκολητο σελοφαν κατι απεξω κανονικα ?.Βρηκα κ δαχτυλιά πανω στην μπαταρια .ελπιζω να ειναι οκ γιατι τον επεξεργαστη θα τον παρω την αλλη βδομαδα οποτε δεν θα την δοκιμασω τωρα .

Κανονικα ναι,το κουτι της μητρικης πρεπει να ειναι σφραγισμενο εξωτερικα με σελοφαν.Απο που την αγορασες?

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=KFwfTq98wtE ,εννοεις εξω απο το χαρτοκουτο ή  μεσα ?

Κανονικα ναι,το κουτι της μητρικης πρεπει να ειναι σφραγισμενο εξωτερικα με σελοφαν.Απο που την αγορασες?

Δεν απαραιτητα με σελοφαν απο εξω νομιζω ειδικα οι τελευταιες μητρικες gigabyte και asus που εχω παρει και θυμαμαι δεν ειχαν σελοφαν απλα ενα αυτοκολλητο.

Δημοσ.

Καταντάει αηδία πια αυτή η άνοδο τιμής των μνημών. Πότε θα σταματήσει επιτέλους να έρθει στα νορμάλ επίπεδα.

Αυτό που γίνεται με τις ram είναι παράνομο

http://press.trendforce.com/press/20170920-2972.html

Υπάρχει επίσης θέμα στο reddit. Το 2002 είχε ξανά γίνει κάτι παρόμοιο και έπεσαν πρόστιμα και πήγαν και φυλακή αρκετοί.

Samsung hynix micro έχουν φτιάξει καρτέλ και κάνουν ότι θέλουν στις ram.

Πέρσι Αύγουστο έπερνες 32gb με λιγότερο από 200 ευρώ τώρα. Θες τα διπλάσια.

Δημοσ.

Σαν κ αυτόν στον βίντεο ήταν κ εμένα, απέξω οχι δεν είχε σελοφάν . Απλα είδα κ την δαχτυλια πάνω στην μπαταρία κ λέω μην έχει γίνει τίποτα περίεργο γιατι ήταν κ με παραγγελία κ ήρθε μεσα σε δυο μέρες εργάσιμες . Απο MG την πήρα

Δημοσ.

Αυτό που γίνεται με τις ram είναι παράνομο

http://press.trendforce.com/press/20170920-2972.html

Υπάρχει επίσης θέμα στο reddit. Το 2002 είχε ξανά γίνει κάτι παρόμοιο και έπεσαν πρόστιμα και πήγαν και φυλακή αρκετοί.

Samsung hynix micro έχουν φτιάξει καρτέλ και κάνουν ότι θέλουν στις ram.

Πέρσι Αύγουστο έπερνες 32gb με λιγότερο από 200 ευρώ τώρα. Θες τα διπλάσια.

Από τι είδα οι τιμές θα αρχίζουν να πέφτουν το 19 μιας και θα φτιάξουν νέες γραμμές παραγωγής η κτλβα λάθος? Πόσο παραπάνω σε τιμή να τις πάνε πια.
  • Like 1
Δημοσ.

Από τι είδα οι τιμές θα αρχίζουν να πέφτουν το 19 μιας και θα φτιάξουν νέες γραμμές παραγωγής η κτλβα λάθος? Πόσο παραπάνω σε τιμή να τις πάνε πια.

Εδω λένε θα ελλατωσουν την παραγωγή ώστε να κρατήσουν το κέρδος τους στα ύψη. Το 2019 θα ανοίξει τεράστιο εργοστάσιο στην Κίνα για Ram και θα πέσουν πάλι. Μερικές έχουν τριπλάσια τιμή σε σχέση με πέρσι πρόπερσι. Όπως και οι ssd και οι gpu στο Θεό είναι. Όλα ανεβαίνουν βασικά τελευταία να ναι καλά ο καπιταλισμός.

Δημοσ.

οχι ουτε η δική μου είχε η Ζ370 gaming AC mATX μην ανησυχείς.

• Like 1
Δημοσ.

Όλα ανεβαίνουν βασικά τελευταία να ναι καλά ο καπιταλισμός.

Υπάρχει εναλλακτική ; Έχουν φθηνές μνήμες στην Κούβα ; Στη Β.Κορέα ;  Τέλος ο καπιταλισμός είναι ίδιος στις ΗΠΑ , στην Ιαπωνία, στην Ελλάδα, στην Αλβανία , τη Βουλγαρία και τα Σκόπια ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ballistix-b-die.png

manufacturer ->unknown

die density ->8gb b-die

If anyone is interested then on AMD Ryzen platform this memory is working at DDR4-3200 using XMP profile. Overclocking wasn’t possible due to no bclk options on my test motherboards but I was able to tighten the timings to CL12-12-12 at mentioned DDR4-3200 what should provide top performance for this new AMD platform

Aυτα ειδα και ειδα και ποσο ανεβαινουν στο review και λεω μηπως ειναι samsung b-die και εχει ενα παρομοιο σετ με ιδια timmings εδω 

Crucial Elite 3466 MHz CL16 BLE2K8G4D34AEEAK 8Gb Samsung B-Die  

το μονο που αλλαζει ειναι ενα γραμμα στο part number σε σχεση με αυτες του review.

θα δειξει...

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.

ballistix-b-die.png

manufacturer ->unknown

die density ->8gb b-die

If anyone is interested then on AMD Ryzen platform this memory is working at DDR4-3200 using XMP profile. Overclocking wasn’t possible due to no bclk options on my test motherboards but I was able to tighten the timings to CL12-12-12 at mentioned DDR4-3200 what should provide top performance for this new AMD platform

Aυτα ειδα και ειδα και ποσο ανεβαινουν στο review και λεω μηπως ειναι samsung b-die και εχει ενα παρομοιο σετ με ιδια timmings εδω

το μονο που αλλαζει ειναι ενα γραμμα στο part number σε σχεση με αυτες του review.

θα δειξει...

Αν είναι CRUCIAL κατά 90% είναι MICRON , μιας και η CRUCIAL είναι της micron ! :-D

Crucial Elite 3466 MHz CL16 BLE2K8G4D34AEEAK 8Gb Samsung B-Die

Βρε λες να έχει παιχτεί τέτοια αλλαξοκ@λιά ?

Δημοσ.

Αν είναι CRUCIAL κατά 90% είναι MICRON , μιας και η CRUCIAL είναι της micron ! :-D

Βρε λες να έχει παιχτεί τέτοια αλλαξοκ@λιά ?

Δεν ξερω θα σου πω την αλλη βδομαδα που θα τις εχω, παντως εμενα τα 3200 που λεει ο τυπος οτι παιζουν σε amd στο review και με 12αρια timmings με υπερκαλυπτει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...