50EuroUser Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Τελικά ισχύει οτι το Ζ370 είναι DOA ήδη και δεν θα πάρει Cannonlake + 8C/16 διότι αυτά θα'ναι features του Ζ390 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Τελικά ισχύει οτι το Ζ370 είναι DOA ήδη και δεν θα πάρει Cannonlake + 8C/16 διότι αυτά θα'ναι features του Ζ390 ; Δεν είναι ακόμα σίγουρο αλλά έτσι φαίνεται 2Η 2018 Z390 με 8/16 mainstream. Δεν έχει ανακοινωθεί πάντως κάτι επίσημα. Και ναι μάλλον δε θα πάρει το Z370 cannonlake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δεν είναι ακόμα σίγουρο αλλά έτσι φαίνεται 2Η 2018 Z390 με 8/16 mainstream. Δεν έχει ανακοινωθεί πάντως κάτι επίσημα. Και ναι μάλλον δε θα πάρει το Z370 cannonlakeΑν γίνει κάτι τέτοιο θα έχει πλάκα πως θα το δικαιολογήσουν οι μπλε οπαδισκοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δεν χρειάζεται να δικαιολογηθεί κάτι, όσοι παίρνουν Intel γνωρίζουν ότι αγοράζουν πεθαμένα σοκετ. Θυσιάζουν την ευκαιρία αναβάθμισης για καλύτερα ρολόγια και πιστεύω το κάνουν συνειδητά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ποτε μου δεν καταλαβα αυτο τον ποθο που εχουν ορισμενοι να αναβαθμιζουν επεξεργαστες καθε χρονο περαν απο το μικροβιο της αλλαγης(οπως κανουν στα κινητα πολλοι). Δηλαδη στην παρουσα χρονικη στιγμη υπαρχει επεξεργαστης ειτε απο την μπλε μερια,ειτε απο την κοκκινη ο οποιος να μην ειναι αρκετος για οποιαδηποτε χρηση για να αναγκασει καποιον να σκεφτεται παλι για αναβαθμιση ειδικα με τις τιμες στα υπολοιπα πραγματα που εχουν παρει την πανω βολτα? Βλεπω οτι γραφεται συνεχεια αυτο το πραγμα ενω στην πραγματικοτητα ελαχιστους γνωριζω/διαβαζω που οντως να τους απασχολει αυτο. Δηλαδη ο 8700κ(απο ιντελ μερια)δεν ειναι ικανος σαν επεξεργαστης να καλυψει τους mainstream αγοραστες για καμποσα χρονια? Η ειναι αφορμη για να κραζουν οι κοκκινοι τους μπλε με επιχειρημα της πλακας? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω ότι σε ελάχιστους μήνες θα ισχύει για όλους πλέον, θα μπορείς να βάλεις τους ryzen 2 στο socket και να δουλεύουν σαν ryzen 1 και για να έχεις όλα τα futures θα πρέπει να αλλάξεις chipset.. Γενικά "δουλευόμαστε" με λίγα λόγια.. γιατι κανείς δεν φαντάστηκε κατι τέτοιο οταν ανακοίνωσε η AMD οτι δεν θα αλλάξει socket και κάποιοι μάλιστα το έλαβαν υπ'οψην τους για να πάρουν μια καλή μητρική απο τώρα ώστε να έχουν αυτό το βάθος χρόνου και αναβάθμισης.. Είναι πραγματικά δύσκολο να δούμε την καμπούρα μας και να ασχολούμαστε με την καμπούρα των άλλων,οπότε δεν παρεξηγώ,,σημασία έχει εξάλλου η συνείδηση.. Συγνώμη αν κάνω λάθος και διαγράψτε το από την μνήμη σας αλλά αυτή η συμπεριφορά του "να ψοφήσει η Αγελάδα του γείτονα με ενοχλεί πολύ σαν άνθρωπο.. Η δυναμική των coffee εχει φανεί ήδη στις συνθέσεις όσοι βιαστήκατε και πέσατε στην παγίδα των ryzen καλύτερα να πουλήσετε γιατι οσο και να παρακαλάτε να ψοφήσει η αγελάδα του γείτονα δεν εξαρτάτε από εσάς.. ..και παλι συγνώμη αν εγινα παραπάνω καυστικός ίσως και προσβλητικός δεν θα το έκανα αν δεν αναφερόσασταν παλι σε φαντασματα οπαδούς της Intel με επίσης προσβλητικές κατα την γνώμη μου αναφορές.. Το αλλο είναι ότι συμβαινει παντού κάθε μια εταιρία - αθλητής - ομάδα να εχει κάποιους που ταυτίζονται μαζί της που ταυτίζονται με τους "πρώτους" το περίεργο είναι να ταυτίζονται κάποιοι με τους πάντα δεύτερους .. δεύτερους στους 2 γιατί αν υπήρχε και τρίτος τέταρτος δεν ξέρουμε σε ποια θέση θα ήταν.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω ότι σε ελάχιστους μήνες θα ισχύει για όλους πλέον, θα μπορείς να βάλεις τους ryzen 2 στο socket και να δουλεύουν σαν ryzen 1 και για να έχεις όλα τα futures θα πρέπει να αλλάξεις chipset.. Αφού τα features είναι στον επεξεργαστή και όχι στο chipset, γιατί να δουλεύει σαν Ryzen 1 και να πρέπει να αλλάξεις chipset; Πάντως εγώ Sky/Kaby Lake βλέπω να σκοτώνονται στις αγγελίες, όχι τόσο Ryzen. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω ότι σε ελάχιστους μήνες θα ισχύει για όλους πλέον, θα μπορείς να βάλεις τους ryzen 2 στο socket και να δουλεύουν σαν ryzen 1 και για να έχεις όλα τα futures θα πρέπει να αλλάξεις chipset.. Γενικά "δουλευόμαστε" με λίγα λόγια.. γιατι κανείς δεν φαντάστηκε κατι τέτοιο οταν ανακοίνωσε η AMD οτι δεν θα αλλάξει socket και κάποιοι μάλιστα το έλαβαν υπ'οψην τους για να πάρουν μια καλή μητρική απο τώρα ώστε να έχουν αυτό το βάθος χρόνου και αναβάθμισης.. Είναι πραγματικά δύσκολο να δούμε την καμπούρα μας και να ασχολούμαστε με την καμπούρα των άλλων,οπότε δεν παρεξηγώ,,σημασία έχει εξάλλου η συνείδηση.. Συγνώμη αν κάνω λάθος και διαγράψτε το από την μνήμη σας αλλά αυτή η συμπεριφορά του "να ψοφήσει η Αγελάδα του γείτονα με ενοχλεί πολύ σαν άνθρωπο.. Η δυναμική των coffee εχει φανεί ήδη στις συνθέσεις όσοι βιαστήκατε και πέσατε στην παγίδα των ryzen καλύτερα να πουλήσετε γιατι οσο και να παρακαλάτε να ψοφήσει η αγελάδα του γείτονα δεν εξαρτάτε από εσάς.. ..και παλι συγνώμη αν εγινα παραπάνω καυστικός ίσως και προσβλητικός δεν θα το έκανα αν δεν αναφερόσασταν παλι σε φαντασματα οπαδούς της Intel με επίσης προσβλητικές κατα την γνώμη μου αναφορές.. Το αλλο είναι ότι συμβαινει παντού κάθε μια εταιρία - αθλητής - ομάδα να εχει κάποιους που ταυτίζονται μαζί της που ταυτίζονται με τους "πρώτους" το περίεργο είναι να ταυτίζονται κάποιοι με τους πάντα δεύτερους .. δεύτερους στους 2 γιατί αν υπήρχε και τρίτος τέταρτος δεν ξέρουμε σε ποια θέση θα ήταν.. SOC δεν θα πω τιποτα αλλο γιατι θα αρχισουμε παλι και δεν εχω διαθεση. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω ότι σε ελάχιστους μήνες θα ισχύει για όλους πλέον, θα μπορείς να βάλεις τους ryzen 2 στο socket και να δουλεύουν σαν ryzen 1 και για να έχεις όλα τα futures θα πρέπει να αλλάξεις chipset.. Γενικά "δουλευόμαστε" με λίγα λόγια.. γιατι κανείς δεν φαντάστηκε κατι τέτοιο οταν ανακοίνωσε η AMD οτι δεν θα αλλάξει socket και κάποιοι μάλιστα το έλαβαν υπ'οψην τους για να πάρουν μια καλή μητρική απο τώρα ώστε να έχουν αυτό το βάθος χρόνου και αναβάθμισης.. Είναι πραγματικά δύσκολο να δούμε την καμπούρα μας και να ασχολούμαστε με την καμπούρα των άλλων,οπότε δεν παρεξηγώ,,σημασία έχει εξάλλου η συνείδηση.. Συγνώμη αν κάνω λάθος και διαγράψτε το από την μνήμη σας αλλά αυτή η συμπεριφορά του "να ψοφήσει η Αγελάδα του γείτονα με ενοχλεί πολύ σαν άνθρωπο.. Η δυναμική των coffee εχει φανεί ήδη στις συνθέσεις όσοι βιαστήκατε και πέσατε στην παγίδα των ryzen καλύτερα να πουλήσετε γιατι οσο και να παρακαλάτε να ψοφήσει η αγελάδα του γείτονα δεν εξαρτάτε από εσάς.. ..και παλι συγνώμη αν εγινα παραπάνω καυστικός ίσως και προσβλητικός δεν θα το έκανα αν δεν αναφερόσασταν παλι σε φαντασματα οπαδούς της Intel με επίσης προσβλητικές κατα την γνώμη μου αναφορές.. Το αλλο είναι ότι συμβαινει παντού κάθε μια εταιρία - αθλητής - ομάδα να εχει κάποιους που ταυτίζονται μαζί της που ταυτίζονται με τους "πρώτους" το περίεργο είναι να ταυτίζονται κάποιοι με τους πάντα δεύτερους .. δεύτερους στους 2 γιατί αν υπήρχε και τρίτος τέταρτος δεν ξέρουμε σε ποια θέση θα ήταν.. Εγω παντως κατω απο τα benchmarks ολων των επεξεργαστων του 2017 σε σχολια αλλα και σε ξενα forum βλεπω ατομα να αναφερουν τους επεξεργαστες τους οι οποιοιστην καλυτερη ειναι μεχρι i7 4790 και απο skylake και πανω πιο πολυ i5 αν ανεφεραν σε σχεση με αντιστοιχους i7. Σε αλλη σειρα που ανεβασε το hw unboxed που ενας τυχερος κερδιζει δωρεαν αναβαθμιση βλεπω στην καλυτερη απο επεξεργαστες μεχρι i5 ivy/sandy. Αυτες οι απαξιωσεις των socket αλλα και των ιδιων των επεξεργαστων(ανεξαρτητως εταιρειας) μονο στα τεχνολογικα forum γραφονται και ειναι στην καλυτερη υπερβολικες,γιαυτο και ολως τυχαιως η συμμετοχη ειναι περιορισμενη γιατι συνηθως οδηγει σε ανουσια vs. Και εστω λοιπον οτι το socket z390 βγει και δεν υποστηριζεται απο της z370 μητρικες πραγμα που ειναι πιθανο. Ποιος ακριβως ειναι που θα εχει προβλημα με βαση το κοινο που απευθυνονται οι εν λογω επεξεργαστες/πλατφορμα? Αυτος ο οποιος δεν αναβαθμισε σε coffeelake?Κανενα προβλημα αγοραζει το τελευταιο/καλυτερο. Αυτος ο οποιος αναβαθμισε σε coffeelake?Μενει ως εχει μεχρι και το 2020 τουλαχιστον λογω μεταβασης σε ddr5. Μπορει να μου πει ενας ηδη κατοχος i7 8700k ή υποψηφιος αγοραστης για ποιο λογο θα ηθελε να αναβαθμισει απο 8700κ σε 8πυρηνο του χρονου,περαν απο το (ψυχολογικο)μικροβιο της αλλαγης/δοκιμης? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 SOC δεν θα πω τιποτα αλλο γιατι θα αρχισουμε παλι και δεν εχω διαθεση. Φίλε κουράστηκα να βλέπω αυτούς τους "muppet διαλόγους" προσπαθώντας να αποσυνθεσουν κάτι εμφανώς αξιόλογοτερο από "το δικό" τους.. Ίσως και να μεγάλωσα .. Καλά κάνεις γιατί και εγώ δεν εχω διάθεση για αψιμαχίες.. και αν τα γράφω καμιά φορά ετσι λιγο χύμα,είναι μπας και 1 στους 100 προβληματιστεί.. Σήμερα κάναμε μια πολύ ωραία συζήτηση στο άλλο νήμα,με σεβασμό στις επιλογές του καθενός,και πιστευω ότι όλων η σκέψη μας πήγε παρακάτω ότι και να είχαμε δίπλα μας για υπολογιστή,οποια και να ήταν η υποκειμενική επιλογή μας.. Άρα είμαστε εξίσου ικανοί στο να χτίζουμε από το να προσπαθούμε να γκρεμίσουμε αυτό είναι που θέλω να γίνει κατανοητό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Να και ενα απο τα λιγα(μαλλον)video που ξεχωριζει τον 8600κ και απο τα ελαχιστα video που βρηκα που να αναφερουν και το περιβοητο streaming και απο οτι βλεπω ο i5 8600k τα παει αριστα. Επισης κοστιζει πλεον κοντα 130ευρω λιγοτερα λογω της αυξησης της τιμης του 8700κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HyperionX Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Όταν βγει ζ390 και 8πυρηνοι To z370 θα σταματήσει να λειτουργεί? Ο 8700k θα σβήσει έτσι ξαφνικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GLA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Αναμφίβολα και ο 8600k και ο 8700k είναι εξαιρετικα cpu. Και μόνο που πάνε στα 5ghz τόσο άνετα αρκεί. Είναι επεξεργαστές για 6 7 χρόνια ας βγάλουν ότι επεξεργαστή θέλουν. Για μένα μια αλλαγή στην 4ετια μιας gpu με 20 25tflops αρκεί. Κανένας από τους 2 παραπάνω επεξεργαστες δεν θα έχει bottleneck είναι το μόνο σίγουρο. Όπως λέω πάντα οι εταιρείες κάνουν τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας. Ας μην πέφτουμε στην παγίδα τους για συνεχές αναβαθμίσεις. Το ίδιο γίνεται και με τα κινητά και τρέχουν να πάρουν το καινούργιο ενώ το παλιό είναι εξαιρετικο στα παντα. Γίνεται συνειδητοποιημενοι καταναλωτές αυτό αρκεί για να έχουμε μια υγιή αγορά και με τις εταιρείες να έχουν κέρδη και με τον καταναλωτή να μην ξεζουμιζετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Αναμφίβολα και ο 8600k και ο 8700k είναι εξαιρετικα cpu. Και μόνο που πάνε στα 5ghz τόσο άνετα αρκεί. Είναι επεξεργαστές για 6 7 χρόνια ας βγάλουν ότι επεξεργαστή θέλουν. Για μένα μια αλλαγή στην 4ετια μιας gpu με 20 25tflops αρκεί. Κανένας από τους 2 παραπάνω επεξεργαστες δεν θα έχει bottleneck είναι το μόνο σίγουρο. Όπως λέω πάντα οι εταιρείες κάνουν τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας. Ας μην πέφτουμε στην παγίδα τους για συνεχές αναβαθμίσεις. Το ίδιο γίνεται και με τα κινητά και τρέχουν να πάρουν το καινούργιο ενώ το παλιό είναι εξαιρετικο στα παντα. Γίνεται συνειδητοποιημενοι καταναλωτές αυτό αρκεί για να έχουμε μια υγιή αγορά και με τις εταιρείες να έχουν κέρδη και με τον καταναλωτή να μην ξεζουμιζετε. Υπνωτισμος,υπερκαταναλωτισμος,παπαγαλακιασμος και χαζοεγωισμος! Κατσε να βγει ο ryzen 2 με βελτιωσεις και κανα 4+ χρονισμο και μετα να βγει ο 9700κ με 8c/16t και θα δεις για ποτε θα λεμε παλι οτι παλιωσε ο 8700κ και παει λεγοντας.. Ολα μαρκετινγκ ειναι και μικροβιοφαγουροτσεποεγωισμος! Ουτε ενας στους 200 δεν θελει πραγματικα παντα το καλυτερο που βγαινει καθε τοσο για την δουλεια που το χρειαζεται! Ακομα κι εγω που δεν παω καθολου με το ρευμα αυτο, μεχρι πριν 2-3 μηνες ακουγα για 7700κ και ενιωθα ενα "δεος", εργαλειαρα, ipc , τουμπανακι.... και τωρα ξαφνικα μονο που δεν τον συγκρινουμε με c2q! Ολα στο μυαλο ειναι παιδια... Πολυ ψεκασμα(με την εγκεφαλικη εννοια..)...Πολυ πλυση εγκεφαλου.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GLA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Υπνωτισμος,υπερκαταναλωτισμος,παπαγαλακιασμος και χαζοεγωισμος! Κατσε να βγει ο ryzen 2 με βελτιωσεις και κανα 4+ χρονισμο και μετα να βγει ο 9700κ με 8c/16t και θα δεις για ποτε θα λεμε παλι οτι παλιωσε ο 8700κ και παει λεγοντας.. Ολα μαρκετινγκ ειναι και μικροβιοφαγουροτσεποεγωισμος! Ουτε ενας στους 200 δεν θελει πραγματικα παντα το καλυτερο που βγαινει καθε τοσο για την δουλεια που το χρειαζεται! Ακομα κι εγω που δεν παω καθολου με το ρευμα αυτο, μεχρι πριν 2-3 μηνες ακουγα για 7700κ και ενιωθα ενα "δεος", εργαλειαρα, ipc , τουμπανακι.... και τωρα ξαφνικα μονο που δεν τον συγκρινουμε με c2q! Ολα στο μυαλο ειναι παιδια... Πολυ ψεκασμα(με την εγκεφαλικη εννοια..)...Πολυ πλυση εγκεφαλου.... Προσωπικά προσπαθώ να φύγω από την συγκεκριμένη παγίδα και τα καταφέρνω αρκετά καλά. Τον 7700k τον θεωρώ εξαιρετικο cpu άσχετα με ότι νέο βγει. Για 4 5 χρόνια θα βαστάει ακόμα πολύ γερά όπως βαστάνε ακόμα οι 2600k. Εφόσον κάτι δουλεύει άψογα δεν υπάρχει λόγος για αλλαγή. Οι εταιρείες προμοταρουν ότι βγαίνει λες και το παλιότερο μοντέλο αυτομάτως θα πάει για πέταμα. Μην πέφτετε στην παγίδα απολαύστε το pc σας και όταν δείτε ότι όντως δεν σας καλύπτει και αργεί πολύ σε εφαρμογές και παιχνίδια αλλάξτε τον. Μέχρι τότε αφήστε τις εταιρείες να κάνουν το κομμάτι τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις