Aten-Ra Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω για τι χρήση μιλάμε αλλά ο 8700 τουλάχιστον για τώρα είναι κακή αγορά λόγω zμητρικων και υψηλών τιμών στις ram. Βέβαια αν βολεύει κάποιον τον αγοράζει. Βασικά σκέψου ότι στα ίδια χρήματα έπαιζε ο 6800κ και οι μητρικές του σε τιμή δεν διαφέρουν πολύ από τις z370 https://www.skroutz.gr/s/9141628/Intel-Core-i7-6800K-Box.html Για σήμερα που όλοι παίζουν με Ζ370 μητρικές θα έδινα τα 100-120 παραπάνω από τον 8400 για να πάρω τον 8700. Άλλωστε μόνο με Ζ370 μητρική μπορείς να κάνεις Memory OC και να βάλεις πάνω από 2660MHz μνήμες στους κλειδωμένους όπως ο 8400 και 8700. Μητρικές Ζ370 ξεκινούν από τα 120-130 ευρώ και για το 99% των gamers είναι παραπάνω από καλές από θέμα features. Και αφού δεν θα κάνεις OC δεν σε νοιάζει να έχεις 100 VRM κλπ κλπ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhstsip Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Χαιρετώ την όμορφη παρέα.ειπα να γράψω κατι για να προσθέσω μια άλλη νότα έτσι για να υπάρχει κ αυτή. Πριν μπω στο θέμα να πω ότι οι γνώσης μου περιορίζονται στα βασικά. Έχω στείσει μόνος μου το pc game μου στο παρελθόν αλλά κ πριν 6 μήνες όπου έγινε η αναβάθμιση από 775 σε 1151 socket. Διαβάζω εδώ παιδιά με γνώσης κ τεκμιριομενες άποψης βάση δυνατοτήτων, αλλά θα ήθελα να το πω λίγο ποιο απλά τι είναι για μένα μια αναβάθμιση... Πρώτα Πόλα είναι ψυχολογίκη ικανοποίηση σε πολλούς από μας, αυτό είναι άσχημο από τη μια γιατί μπαίνεις σε έξοδα που δεν είναι απαρετιτα αλλά από την άλλη αν είναι τρέλα κ το γουστάρει κάποιος γιατί όχι αφού μπορεί!!! Λοιπόν για μένα πρώτα κάποιος πρέπει να κοιτάξει τη χρήση που κάνει στο pc. Εγώ π.χ. το έχω για gaming. Όταν άλλαξα σε 1151 από 775 το έκανα κ γιατί το τίμιο παλιό συστηματακι είχε βγάλει τα λεφτά του αλλά κ για ψυχολογία. Θα μπορούσα παράδειγμα να άλλαζα μόνο την κάρτα γραφικών και από την r9 270x 4gb να πηγενε σε αυτη που έχω τώρα την gtx 1060 κ ο τιμιοτατος 8400 με τα 4x2 gb ram 8gb σύνολο δλδ, θα μου έτρεχε το btf1 στα 60fps περίπου στην 42αρα lg tv μου. Κ όλα καλά. Και αυτό χρειαζομουν δλδ κ τπτ περισσότερο. Είχα κάποια λεφτά βέβαια να κάθονται κ λέω άντε πάμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Έκανα ένα όμορφο pc γιατί το έχω στο σαλόνι... Δε θα κλάψω ποτέ τα λεφτά για το κουτί μου, αν και του λείπει μια custom υδροψυξη να δείξει ακόμα περισσότερο γιατί για την ώρα έχω την coolmaster 120xL. Δεν θα πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από την μητρική μου αλλά και τον i7 6700κ που σίγουρα έχει πάει το gaming σε άλλο επίπεδο εν σχέση με τον 8400. Κάπου εδώ φτάνω κ στο σημείο που θέλω να επισημάνω. Γιατί να προβω σε μια αναβάθμιση πριν δω ότι δε καλύπτωμαι η πριν δω τη γενιά DDR 5?? Πέρα από την τρέλα της αναβάθμισης και το να έχω το τελευταίο μοντέλο... Τροφη για σκέψη για τον καθένα. Ευχαριστώ για την συντροφιά εδώ αλλά κ την γνώσης που περνάτε. Συνεχιστε ετσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Εν συντομία έχεις έναν i7 6700k και δεν θα κάνεις αναβάθμιση σε coffe lake. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Paragraphs, fuck em... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Εν συντομία έχεις έναν i7 6700k και δεν θα κάνεις αναβάθμιση σε coffe lake. Που έτσι κι αλλιώς,στην περίπτωση του, αναβάθμιση θα ήταν μια gpu, και όχι ολόκληρη πλατφόρμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Που έτσι κι αλλιώς,στην περίπτωση του, αναβάθμιση θα ήταν μια gpu, και όχι ολόκληρη πλατφόρμα Ναι δεν αντιλεγω,βέβαια δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να μπει στον κόπο να γράψει όλο αυτό το κατεβατο αλλά οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 τώρα που βρήκα μικρόφωνο και κοινό να πω και εγώ για τον πόνο μου , που με παράτησε η γκομενα που μου έτρωγε λεφτά και δεν μπορούσα να κάνω συχνά αναβάθμιηση. Καλύτερα όμως να πω κάτι εντός θέματος , μόλις παρήγγηλα τον Ι5 8600Κ με μια φθηνή μητρική (απο Γερμανία γύρω στο 120αρι χωρίς φπα) , θα κάνω "μικρό" κλοκάρισμα γιατί είμαι οπαδός των χαμηλών volts. Ειναι από Γερμανία και θα παραλάβω σε 20!!!! περίπου μέρες. Η διαθεσιμότητα είναι πολύ προβληματική. για ψύκτρα σκέφτομαι μια "μεσαία" noctua των 50-60ευρώ να μην κάνει θόρυβο με το μικρό κλοκάρισμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Παρέλαβα κι εγώ τον 8700Κ απο Msystems τις προάλλες (day1 παραγγελία) Τώρα περιμένω την maximus x hero την Πέμπτη. Μνήμες εχω ήδη 2 x 16GB Corsair Vengeance LPX 3000mhz CL15 1.35V (αυτές κλοκάρονται καθόλου άραγε;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Παρέλαβα κι εγώ τον 8700Κ απο Msystems τις προάλλες (day1 παραγγελία) Τώρα περιμένω την maximus x hero την Πέμπτη. Μνήμες εχω ήδη 2 x 16GB Corsair Vengeance LPX 3000mhz CL15 1.35V (αυτές κλοκάρονται καθόλου άραγε;; Την απλή φέρνουν η την wifi έκδοση?Γιατί εγώ εκραξαν το you που στο site έχει την wifi έκδοση και παρέλαβα την απλή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 την απλη ολοι εχουν. Εσκασε μυτη τώρα η wifi έκδοση +30 ευρώ περίπου (στα σκρουτζομαγαζα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Άσχετο με το θέμα αλλά αν μπορείτε να τραβήξετε καλώδιο από τον router είναι πολύ πιο καλή εμπειρία για online gaming σε σχέση με το wi-fi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Άσχετο με το θέμα αλλά αν μπορείτε να τραβήξετε καλώδιο από τον router είναι πολύ πιο καλή εμπειρία για online gaming σε σχέση με το wi-fi Γενικά είναι καλύτερα μιας και με το καλώδιο είναι πιο αξιόπιστη η σύνδεση, αλλά το θέμα είναι άμα δεν μπορείς να το τραβήξεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 την απλη ολοι εχουν. Εσκασε μυτη τώρα η wifi έκδοση +30 ευρώ περίπου (στα σκρουτζομαγαζα)Το θέμα είναι ότι έκαναν την λαλακια και την είχαν καταχωρήσει στην αρχή στο Σκρουτζ ως wifi μοντέλο.Τώρα χωρίστηκε σε 2διαφορετικα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 ναι και στην απλη εκδοση εχουν φωτο του wifi μοντελου :/ ζητα τους μια PCI-E κάρτα σαν αυτην πχ που ειναι AC https://www.you.gr/pc-printing-peripherals/asyrmata-diktyaka-proionta/wireless-adapters/wireless-d-link-dwa-582 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ναι και στην απλη εκδοση εχουν φωτο του wifi μοντελου :/ ζητα τους μια PCI-E κάρτα σαν αυτην πχ που ειναι AC https://www.you.gr/pc-printing-peripherals/asyrmata-diktyaka-proionta/wireless-adapters/wireless-d-link-dwa-582 Θα βγει ακριβότερα από το να το πάρω από αλλού άρα δεν αξίζει.Θα το τσεκαρω πάντως. Καλά δεν πρόκειται να αλλάξω μητρική αυτήν θα πάρω,απλά είναι τσάμπα ταλαιπωρία. Και μάλλον θα την κρατήσω. Τελικά με ενημέρωσαν από το you ότι δεν θα φέρουν την wifi εκδοση,oh well Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2017 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις