Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλορίζικα σε ολα τα παιδια , ποτε προλάβατε κ τα πήρατε βρε θηρία ;;; ????. Δεν εχω προλάβει να διαβάσω ολα τα μηνυματα να δω αν τους πήρατε απο Ελλάδα η απέξω . Μιας κ θελω να ανοίξω ενα θέμα καινούργιο να ρωτήσω τι μνήμες εχετε βάλει ; Γιατι ξεκινάω κ εγω ενα project σιγα σιγα με 8700Κ ,απλα ελεγα να περιμένω να παω σε msi απο mb.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι;

Είχα το κουτί του taki το trooper.

Λόγω όγκου(δεν μπορεί να μπει πάνω στο γραφείο εύκολα,κάνει πολύ χώρο),σκονης(καθάρισμα)και αισθητικής(απουσία tg,καλύμματος τροφοδοτικού ,χειρότερου cable management(δεν είχε velco straps πχ)και τέλος μου χάλασε η μία μπροστά usb θύρα :P

Καλορίζικα σε ολα τα παιδια , ποτε προλάβατε κ τα πήρατε βρε θηρία ;;; ????. Δεν εχω προλάβει να διαβάσω ολα τα μηνυματα να δω αν τους πήρατε απο Ελλάδα η απέξω . Μιας κ θελω να ανοίξω ενα θέμα καινούργιο να ρωτήσω τι μνήμες εχετε βάλει ; Γιατι ξεκινάω κ εγω ενα project σιγα σιγα με 8700Κ ,απλα ελεγα να περιμένω να παω σε msi απο mb.

Γιατί να πάρουμε απέξω αφού βρήκαμε φθηνότερα από Ελλάδα?

Μνήμες γενικά δημοφιλέστερες g skill trident 3200 η corsair vengeance.

Α γιατι ειχα μπει να τους δω κ σε ολα τα μαγαζιά έλεγε απο 15 του μηνα κατι τετοιο δεν ειχα δει οτι τους εχου. Φέρει Ελλάδα . Επίσης τον ειχα δει τον 8700 379 κ τωρα τον ειδα 405 . Α για gskill λες ε ; Κ εγω αυτο σκέφτηκα αλλα δεν ειχα αποφασίσει πια ακριβώς ειδικά στο θέμα timings

Α γιατι ειχα μπει να τους δω κ σε ολα τα μαγαζιά έλεγε απο 15 του μηνα κατι τετοιο δεν ειχα δει οτι τους εχου. Φέρει Ελλάδα . Επίσης τον ειχα δει τον 8700 379 κ τωρα τον ειδα 405 . Α για gskill λες ε ; Κ εγω αυτο σκέφτηκα αλλα δεν ειχα αποφασίσει πια ακριβώς ειδικά στο θέμα timings

Για φθηνές vfm c16.

Αν θες να πειράξεις αρκετά με oc,c14.

Gaming κυριως - compiling πολυ λιγοτερο προς το παρον ακομα στα πρωτα μου βηματα ειμαι. Μεχρι προτεινως για gaming σε 24'' 144 hz αλλα σε 3 μηνες που επιστρεφω ελλαδα θα αγοραστει ultrawide 2k επισης με high refresh rate. Gpu εχω μια 1080ti (η της υπογραφης εχει πουληθει 4 μηνες πριν). Βεβαια τιθεται κ αλλο θεμα οτι λειπω μεγαλα εως τεραστια διαστηματα απο ελλαδα οποτε ισως θεωρηθει ακομα περισσοτερο περιττο εξοδο η αναβαθμιση πλατφορμας, για αυτο το λογο εγραψα παραπανω τον προβληματισμο μου. Φυσικα υπαρχει και το θεμα οτι μου μπηκε στο μυαλο το upgrade...

Πήγαινε σε ultra-wide 1440p πρώτα και θα δεις ότι δεν θα σκέφτεσαι πια να αλλάξεις τον επεξεργαστή σου. Problem solved. :)

Για όσους περιμένουνε, η ενημέρωση που είχα από you ενδεικτικά είναι 25/10 για τον 8700Κ και 22/10 για την μητρική (Strix-E).

Και φυσικά θα έρθουν οι μνήμες πρώτα από Δευτέρα/Τρίτη, να τις έχω να τις βλέπω :P

Με τις τιμές πάντως δεν ξέρω τι παίζει τελευταία, βλέπω ανέβηκαν και στις μητρικές και στις μνήμες σε σχέση με τρεις μέρες πριν που έκανα την παραγγελία, κάτι πρέπει να παίζει με τους προμηθευτές. Γιατί οκ, paper launch οι καφέδες, αλλά οι μητρικές και οι μνήμες είναι ανεξάρτητες...

Για msi εχουν πει τιποτα ποτε θα φέρουν ;;;επίσης ξέρετε οι gskill rgb με ποιο προγράμμα τις δουλεύεις ; Ειναι συμβατές με όλες τι μητρικές ; Για το rgb μιλάω .

Να υποθεσω οτι το λες επειδη το μεγαλο βαρος πεφτει στην καρτα γραφικων, ε?

Όλο το βάρος πέφτει στην GPU σε 4K.

Βασικά αυτό είναι κάπως λάθος διατύπωση. 

Κάποιος θα νομίζει πως όσο υψηλότερη η ανάλυση και τα Details, τόσο περισσότερο βάρος πέφτει στην GPU παίρνοντας το από την CPU. Δηλαδή έτσι όπως διατυπώνεται συχνά (και από εμένα κάποιες φορές λανθασμένα), είναι σαν να έχουμε δύο μονάδες που κάνουν την ίδια επεξεργασία και όσο αλλάζει η ανάλυση το βάρος μεταφέρεται. Δεν μεταφέρεται.

Είτε έχουμε ανάλυση 640x480, είτε έχουμε 8k, η κάρτα γραφικών και ο επεξεργαστής έχουν να κάνουν τις ίδιες εργασίες αντίστοιχα.

Δεν πέφτει το βάρος λοιπόν από την επεξεργασία του παιχνιδιού από ---> σε, (CPU ---> GPU), απλά όσο αυξάνονται ανάλυση και Details, τόσο η GPU γίνεται περιοριστικός παράγοντας.

Αν κάποιος δηλαδή έχει παλιά πλατφόρμα (CPU/MB/RAM) η οποία είναι περιοριστικός παράγοντας, όσο και να αυξήσει την ανάλυση βάζοντας τη πιο δυνατή κάρτα γραφικών της αγοράς, το αποτέλεσμα θα είναι κακό.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...