Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

https://www.car.gr/7865360-nissan-leaf-full-electric

Κάνε την επένδυση κ βγάλε τη χασούρα μέσα σε κάνα δυο χρονακια. Ειδικότερα σε πόλη είναι αξεπέραστο.

Δεν εχει καμμια σχεση με το CRV και τα προβληματα φορτισης και αυτονομιας ειναι γνωστα

Δημοσ.

Εγώ κάτι τέτοιο (ή αντίστοιχα τεσπά) θα κοίταγα, αν με έκαιγε η μετάβαση σε κάτι οικονομικότερο.

https://www.car.gr/9601936-volkswagen-passat-bluemotion-dsg-1-4-tsi-122hp

Η μόνη μου ένσταση είναι ότι το CRV σου είναι με λίγα σχετικά χλμ, ενώ αυτό που θα πάρεις μπορεί να λέει 80Κ στο ταμπλώ αλλά να είναι 160Κ+ στην πραγματικότητα... οπότε το ρίσκο πιθανών ζημιών άνετα φτάνει τη "χασούρα" του CRV, μπορεί να την ξεπεράσει κιόλας αν βγει τίποτα χοντρό σε μοτέρ/turbo/DSG.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω ενα Honda CRV του 2008 και εκαιγε 15 λιτρα ανα 100 χλμ εντος πολης με βενζινη και καιει το ιδιο και με υγραεριο που παρα την διαφορα τιμης ειναι αντιοικονομικοτατο .

Πολυ πολυ ...φαγανο και ασυμφορο .

Ευχαριστω.

Εγω βρηκα εντος οτι καιει 11λ! Και βαση αυτου αντε να σε πηγαινε με οικονομικη οδηγηση 12,5-13λ.

Μηπως πρεπει να κοιταξεις τον τροπο οδογησης..?

Το αλλο σεναριο ειναι οτι μπορει να κανεις μικρες διαδρομες με αποτελεσμα την αυξημενη καταναλωση λογω θερμοκρασιων..

Δημοσ.

Καλά και εμένα έλεγε 11 εντός άλλα 14 15 έκαιγε.. Τα βιβλιαράκια ειναι λίγο άκυρα..

Του φίλου είναι και αυτόματο ακόμα χειρότερα.

Δημοσ.

Μαλακάσα - Πειραιάς εχθές , το πήγα μαξ 120km/h

IMG_20170619_142010_HDR.jpg

Δημοσ.

Εγω δεν εμπιστευομαι τον υπολογιστη ταξιδιου..

Φουλαρισμα-στομιο κανεις τα χλμ που θελεις και παλι φουλαρισμα-στομιο και βρισκεις πραγματικα ποσο σου εκαψε!

• Like 2
Δημοσ.

Φουλαρισμα-στομιο κανεις τα χλμ που θελεις και παλι φουλαρισμα-στομιο και βρισκεις πραγματικα ποσο σου εκαψε!

Ετσι και παλι ετσι και μαλιστα στο ιδιο πρατηριο .

Λιτρα Χ100 : χιλομετρα = μεση καταναλωση.

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι και παλι ετσι και μαλιστα στο ιδιο πρατηριο .

Λιτρα Χ100 : χιλομετρα = μεση καταναλωση.

Κι εγώ έτσι κάνω, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι κάνει καλό να το γεμίζεις όσο δεν πάει.

Όπως δεν είμαι και σίγουρος ότι κάθε φορά που σταματά η αντλία μόνη της (όταν και καλά το γεμίζεις), σταματά έχοντας πάρει ακριβώς τα ίδια λίτρα ή έστω με πολύ μικρή απόκλιση.

• Like 1
Δημοσ.

Οπως και να εχει εισαι πολυ πιο κοντα στην πραγματικη καταναλωση..

Σε τι δεν κανει καλο αν το γεμιζεις μεχρι το στομιο???

Εγω ξερω το αντιθετο,να μην το αφηνουμε στα κοκκινα γιατι μπορει να προκαλεσουμε ζημια στην αντλια..

• Like 1
Δημοσ.

Σε διάφορα καυσιμάδικα έτσι μου έχουν πει, ιδίως για τους καλοκαιρινούς μήνες που έχει ζέστη.

Δεν έχω κάποια επιστημονική τεκμηρίωση, αλλά δεν το θεωρώ και απίθανο.

Το αντίθετο ναι, ισχύει, και λόγω αντλίας, αλλά και λόγω σκουπιδιών που έχουν κάτσει στον πάτο του ρεζερβουάρ.

Δημοσ.

Εχουν ακουστει διαφορα σεναρια οπως:

-Οταν ξεκιναει η αντλια εκει ειναι που κλεβει.. γι αυτο πρεπει να βαζουμε οσο το δυνατον περισσοτερα λιτρα..

-Να βαζουμε καυσιμα νωρις το πρωι..

-Να ζηταμε να μας βαζουν με την αργη ταχυτητα..(ετσι κερδιζουμε)

Για μενα μια ειναι η λυση.. Πας ενα μπετονι με ενδειξη-γραμμες για τα λιτρα και του λες πχ βαλε μου 2 λιτρα

Αν η σταθμη ειναι ακριβως τοτε το βενζιναδικο ειναι οκ και βαζεις μονο απο κει.. που και που ξανακανεις την δοκιμη..!

Δημοσ.

Επίσης έχει ακουστεί ότι ο βενζινάς μπορεί να σε κλέψει κατά βούληση, οπότε ο έλεγχος με μπιτόνι δεν ωφελεί.

• Like 1
Δημοσ.

Και πού ξέρεις ότι οι ενδείξεις είναι 100% σωστές;

Που και να είναι, άντε βγάλε άκρη με το βενζινά όταν θα σου λέει ότι είναι κατά προσέγγιση.

Άμα θέλουν να σε κλέψουν, κατά πάσα πιθανότητα δεν τη γλυτώνεις με τίποτα.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις νομίζω, είναι να βρεις ένα-δύο βενζινάδικα που να τα εμπιστεύεσαι στο βαθμό του δυνατού.

Εγώ π.χ. έχω βρει ένα που αποδεδειγμένα η βενζίνη του μου βγάζει τα περισσότερα χιλιόμετρα, αν και δεν είναι και το πιο φθηνό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...