Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ τη παρέα.

Πρόκειται να τερματίσω την Forthnet/Nova σύνδεση που έχουμε στο πατρικό και θέλω να μεταφέρω τον αριθμό σε κάποιο πάροχο Voip...

...για απλή χρήση, εισερχόμενες (κυρίως) και εξερχόμενες κλήσεις....

...κοίταξα/ρώτησα λίγο (για viva, yuboto, modulus, omnivoice, intertelecom) και κατέληξα στις εξής 2 για λόγους οικονομικούς και προδιαγραφών

- yuboto

- intertelecom

Κλίνω προς την intertelecom γιατί μου δίνει

- κάποιες ευπρόσδεκτες ευκολίες, πχ δυνατότητα ατελούς και άμεσης μετατροπής της γραμμής σε fax2mail, ώστε να λαμβάνω fax όταν χρειάζεται,

- καθώς και μηδενικά διαχειριστικα κόστη, πχ φορητότητα αριθμού, μεταβίβαση σε άλλο χρήστη/αλλαγή στοιχείων ιδιοκτήτη κ.α.

Ως προς τις τιμές 12 και 15€ αντίστοιχα κατ' έτος και λίγο μεγαλύτερες χρεώσεις κλήσεων στην intertelecom, που εξισορροπούνται μάλλον από την έλλειψη κόστους φορητότητας.

Ωστόσο, δεν έχω δουλέψει καμία από τις δύο και δεν ξέρω αν υπάρχουν λόγοι προτίμησης της yuboto, πχ συμβατότητα λογισμικού, hardware ή γενική εμπειρία χρήσης.

Αν έχετε κάποιες σχετικές παρατηρήσεις ή εμπειρίες, είναι ευπρόσδεκτες.

Δημοσ.

Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι κλησεις έκτακτης ανάγκης και καποιες αλλες τοτε οκ

http://www.insomnia.gr/topic/650543-voip-και-κλήσεις-έκτακτης-ανάγκης/#entry55855684

Γνωρίζω τους περιορισμούς, και στην HCN που είμαι τώρα είναι κάποιοι αριθμοί που δεν λειτουργούν...

..δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή, δεν θέλουμε νέα/δεύτερη σύνδεση τηλεφώνου στο σπίτι, αλλα κάτι ευέλικτο...

...μετακομίζουν οι δικοί μου από την μια πόλη στην άλλη και θέλουμε να διατηρήσουμε τον αριθμό (που γνωρίζουν για δεκατίες φίλοι/γνωστοί/υπηρεσίες), χωρίς το οικονομικό βάρος μια πρόσθετης σύνδεσης.

Δημοσ.

Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά επειδή δεν κατέχω αρκετά περί voip και ίσως μου χρειαστεί: 

Έστω ότι διακόπτεται το ίντερνετ από τη forthnet, πώς θα λειτουργεί το νούμερο σα voip?

Θα εγκατασταθεί εφαρμογή voip σε smartphone ώστε να έχει internet μέσω data? Κάτι άλλο ίσως?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά επειδή δεν κατέχω αρκετά περί voip και ίσως μου χρειαστεί: 

Έστω ότι διακόπτεται το ίντερνετ από τη forthnet, πώς θα λειτουργεί το νούμερο σα voip?

Θα εγκατασταθεί εφαρμογή voip σε smartphone ώστε να έχει internet μέσω data? Κάτι άλλο ίσως?

Ευχαριστώ!

Θα πρέπει να έχεις εναλλακτική πρόσβαση στο διαδίκτυο, είτε Wifi είτε 4G, με τη χρήση της κατάλληλης κι αντίστοιχης εφαρμογής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...