thomasG4 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Νέα σειρά του Netflix με Jason Bateman σε πρωταγωνιστικό ρόλο. A Chicago-based financial advisor secretly relocates his family to the Missouri Ozarks when his dealings with a drug cartel go awry. https://www.youtube.com/watch?v=5hAXVqrljbs Είδα το πρώτο επεισόδιο και μου άρεσε αρκετά. Ελπίζω και σε ανάλογη συνέχεια στα επόμενα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geoisis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Εχω δει τα πρωτα 4, πολυ καλο ! Καλογυρισμενο, μεγαλα επεισοδια, σε κραταει καλα. Μαρεσει που ο πρωταγωνιστής, που τον εχουμε συνηθισει σε κωμωδιες κ εδω εχει ενα σοβαρο ρολο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Πολύ ωραία σειρά, έχω δει τα 6 πρώτα και με κερδίζει όλο και περισσότερο. Η ξανθούλα εξαιρετική! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Καλοκαιρινό διαμαντάκι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 μόλις το τελείωσα, εντάξει βλέπεται άνετα, αλλά τα διθυραμβικά σχόλια είναι υπερβολές 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Το τελείωσα και έμεινα κατενθουσιασμένος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Μόλις τελείωσα τη πρώτη σεζόν. Πολύ δυνατή και σε κρατούσε σε αγωνία στο μεγαλύτερο μέρος της. Αξίζει στα σίγουρα να κάτσει να τη δει κάποιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denthnpalevw Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Νομιζω ότι βλέπεται άνετα. Αλλά εξαιρετική δεν τη λες. Δεν θα το μετανιώσει κάνεις που θα την δει αλλά μέχρι εκεί. Έχει ευκολίες τρύπες κτλ κτλ.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Τρομερη σειρα, βλεπεται νερο, πολυ καλη μουσικη και φωτογραφια, το σεναριο ειναι πολυ καλο αν και εχει παιξει πολλες φορες, δειτε αφοβα το διαμαντακι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norone92 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Την ξεκίνησα επειδή διάβαζα καλά σχόλια, τελικά την τελείωσα σε 2 μέρες και ήταν ακόμα καλύτερη απ' ό,τι περίμενα! Απ' τις καλύτερες του '17 και μακάρι να ανανεώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Υποτιτλους βρηκατε ρε παιδια?Μονο για το πρωτο βρηκα εγω.. Κ φαινεται ωραιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 το 1ο με ελληνικούς, τα υπόλοιπα με αγγλικούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Υποτιτλους βρηκατε ρε παιδια?Μονο για το πρωτο βρηκα εγω.. Κ φαινεται ωραιο.. το 1ο με ελληνικούς, τα υπόλοιπα με αγγλικούς Εκτός αν έχετε Netflix έχει για όλα τα επεισόδια Ελληνικούς υπότιτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Εξαιρετική σειρά, αλλά όχι κορυφαία. Σίγουρα από τις καλύτερες του 17! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driverpit Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέτρια για μένα έχω δει τα πρώτα 3 επεισόδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα