spy94 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Περίεργο, στο CPU support λέει ότι χρειάζεται το BIOS update. Δύο τινά βλέπω, είτε δεν ανανεώνουν το site τους ή όντως το χρειάζεται. Επίσης, ένα revision δεν αφορά πάντα BIOS update μόνο. Σωστά τα λες αλλά αν δεις υποστηρίζει kaby lake απο 1.10 και μετά αλλά και ταυτόχρονα όλα τα bios είναι 1.10.Πάντως δουλεύει κανονικά με kaby-τεσταρισμένο 1
jeandoumpier Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 @cpttony δεν έγραψα τυχαία αυτό για την συγκεκριμένη asrock (h110m hdv r 3.0). Την παρέλαβα πριν δυο ημέρες για ένα δεύτερο pc που ετοιμάζω, και στο e-shop με διαβεβαίωσαν πως υποστηρίζει navite τους kaby lake (επειδή θα τοποθετήσω τον g4560). Τους ρώτησα γιατί και εγώ δεν έβγαζα άκρη με σαφήνεια από το site της asrock. Μένει να αποδειχθεί, καθώς σε λίγες ημέρες θα την δοκιμάσω στην πράξη. Πάντως, αν δεις και στις φωτογραφίες που τράβηξα πριν από λίγο-το μπλε αυτοκόλλητο γράφει για την εν λόγω υποστήριξη στην next-gen των intel. 1
SoftGamer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Άρα πάω στην 110? Καλού κακού θα πάω να ρωτήσω ..δίπλα είναι Και κάτι ττελευταίο...αν πάω στην h110 είδα κάτι που με μπέρδεψε...στην mobo λέει κάτι για 32bit ...δεν θα έχω 64bit.?? Και στην asus που είδα 32bit λέει..τι παίζει??
jeandoumpier Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 64bit θα έχεις 1000%. Επίσης, όχι απλά h110, την συγκεκριμένη έκδοση : http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-h110m-hdv-r30-retail-p-PER.528998 που έχει άλλωστε και προσφορά. Αυτή θα πάρεις. Βιάσου όμως γιατί η προσφορά λήγει την Κυριακή.
SoftGamer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Ναι όντως...αύριο θα παραγγείλω.. Τελικά με 2400αρες η 2133αρες?
Kostas.karras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 2400 και μάλιστα τις συγκεκριμένες που σου έστειλα.. 2
SoftGamer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Πάνω που πηγα σημερα να κανω την παραγγελία βλέπω οτι εξαντλήθηκε ο g4560. Επειδή οπως βλεπω ειναι αρκετα "διάσημος" πιστεύω οπως μου ειπε και ο υπάλληλος στο eshop point θα τον φερουν συντομα.... Τεσπα...κατι αλλο..η υλοποίηση της palit και της gygabyte στην 1050ti εχουν ιδια τιμη..ποια να προτιμησω? Και θελουν extra τροφοδοσια? Η palit οπως διαβασα θελει ενα 1x6 pin αλλα το τροφοδοτικο που θα παρω εχει τετοιο? Και για την gigabyte? Ξερω πολλες αποριες αλλα ενα σύστημα θα στησω και γω...θελω να ειμαι σιγουρος..
jeandoumpier Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Προσωπικά θα επέλεγα την gigabyte. Περί τροφοδοσιας ψάξου λίγο στο νετ γιατί είμαι από κινητό. Η θα σου πουν τα παιδιά φανταζομαι σε λίγο..
spy94 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Και οι δύο χρειάζονται έχτρα τροφοδοσία(6πιν).Είσαι όμως πλήρως καλυμένος και πολύ άνετος με το τροφοδοτικό που επέλεξες για οποιαδήποτε 1050ti. 1
SoftGamer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Βρηκα εδω για την gigabyte....https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N105TOC-4GD#sp Λεει power connectors: N/A Που σημαινει?
spy94 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Not available.Μην σε απασχολεί αυτό.Είσαι πολύ άνετος και το τροφοδοτικό σηκώνει πολύ πιο ενεργοβόρες κάρτες.
cpttony Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Βρηκα εδω για την gigabyte....https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N105TOC-4GD#sp Λεει power connectors: N/A Που σημαινει? Δεν θέλει έξτρα ρεύμα, ό,τι παίρνει από την PCI θύρα. Δες εδώ, η πρώτη είναι αυτή που αναφέρεις στο post σου, ενώ η δεύτερη (ακριβότερη) παίρνει έξτρα τροφοδοσία. Δεν αξίζει να δώσεις 180+ ευρώ για 1050 Τι. Εγώ θα πρότεινα την πιο φθηνή. Ποια άλλα κομμάτια έχεις παραγγείλει?
SoftGamer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δεν θέλει έξτρα ρεύμα, ό,τι παίρνει από την PCI θύρα. Δες εδώ, η πρώτη είναι αυτή που αναφέρεις στο post σου, ενώ η δεύτερη (ακριβότερη) παίρνει έξτρα τροφοδοσία. Δεν αξίζει να δώσεις 180+ ευρώ για 1050 Τι. Εγώ θα πρότεινα την πιο φθηνή. Ποια άλλα κομμάτια έχεις παραγγείλει? Παραπανω εχω γραψει πως δεν εκανα ακομα παραγγελία διοτι δεν ειναι σε διαθεσιμότητα ο g4560.. Οπότε πάω στην gigabyte την φθηνη ή στην palit....εχουν 2-3 ευρω διαφορα η φθηνη gigabyte και η palit..αλλα διαβασα πριν λιγο πως οποιες καρτες παιρνουν ρευμα απο το psu θεωρούνται πιο καλες...ειναι αλήθεια? Η palit παιρνει τροφοδοσια..τι να κανω τελικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα