mpokwsths Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Το Alcatel Idol 4S με το VR Casket του στα 218€ τελική. Θα μπορούσε να αποτελέσει εναλλακτική στα διάφορα Xiaomi Note που παίζουν περίπου στα ίδια λεφτά από Ελλάδα ή από EU. Για Κίνες, εννοείται, δε μιλάμε πλέον. Έχει κάποια ατού όπως η υπέροχη AMOLED QHD οθόνη και το VR. https://www.amazon.fr/gp/product/B01ERY7VRE/ 1
mpokwsths Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Το Alcatel Idol 4S με το VR Casket του στα 218€ τελική. Έπεσε κατά 10€ η τιμή του. Στα 208€ παραδομένο.
mpokwsths Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Έλα ντε. Πέρα από οθόνη, VR και σχεδόν στοκ Android δεν ξέρω κατά τα άλλα τι λέει.
nikosdet Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Πανω σε αυτό είναι βασισμένο το Vodafone Platinum 7, πρακτικά το ίδιο με κάποιες επιμέρους διαφορές στην παραμετροποίηση (νομίζω κ +το δακτυλικό αποτύπωμα που νομίζω το Idol δεν έχει) κ λίγο πιο όμορφο το Idol. Οπότε αν θέλετε να δείτε από κοντά κάποιο έχετε το κατά νου, αν κ δεν ξέρω τι συμπεράσματα μπορούν να βγουν στην ουσία.
deadp Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Το platinum είναι πολύ καλή συσκευη για τα λεφτά του. Εξαιρετική super amoled 2K οθόνη, ειλικρινά επιπέδου s7 (έχει φίλος και τα σύγκρινε νευριασμένος σχεδόν καθημερινά) στέρεο ηχεία, πολύ λεπτό, 16mp και φλας μπρος-πίσω, Snapdragon 652 3/32gb μερικά από τα καλά του. Το είχα και ξέρω.... Nougat πήρε;
mpokwsths Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Οπότε λοιπόν, δεδομένου ότι δίνει και το Vr, για 208€ καλά είμαστε. Το χτύπησα. Και στο κάτω κάτω Amazon είναι αυτό. Αν δε μου αρέσει το επίστρέφω και παίρνω τα λεφτά πίσω.
lalanis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Πολύ καλή συσκευή, αξίζει στα 208€. Καλό hardware,σχεδόν stock Android, AMOLED 2k. Όπως τα λέει και ο deadp. Απλά δεν πρόκειται να πάρει update...
mpokwsths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Θα πάρει μόνο ένα σε Nougat. Έτσι έχει δηλώσει η Alcatel. Το θέμα είναι το πότε.
paiktaras69 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 236 πλέον.,,,,,,,κρίμα δεν προλάβαμε .....................
mpokwsths Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Παρέλαβα και έχω να πω τα καλύτερα. Η οθόνη είναι όντως υπέροχη. Αψεγάδιαστη AMOLED, ακόμα και σε χαμηλή φωτεινότητα, όχι σαν κάτι άλλες που έχω δει κατά καιρούς. Ηχεία παρα πολύ καλά. Με εντυπωσίασαν. Η κάμερα είναι αρκετά καλή. HDR πολύ αποτελεσματικό. Μόνο το OIS λειπει. Σε ταχύτητα είναι Nexus. Σχεδόν stock android. Δεν υπάρχει κανένας δισταγμός, ποτέ και πουθενά. Ποιοτική κατασκευή με μεταλλικό πλαίσιο και γυαλί μπρός-πίσω. Έρχεται και με Quick-charge 3 φορτιστή. Σε 10 λεπτά φόρτισε σχεδόν 25%. Στα 208€ είναι ΑΨΟΓΟ. Έρχομαι από Xperia Z3 και Nexus 5 και πραγματικά δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό. Α, έκανε και ένα update με το που το άνοιξα. Πάλι στην 6.0.1 αλλά με security definition Φεβρουαρίου 2017.
ziaba Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Παρέλαβα και έχω να πω τα καλύτερα. Η οθόνη είναι όντως υπέροχη. Αψεγάδιαστη AMOLED, ακόμα και σε χαμηλή φωτεινότητα, όχι σαν κάτι άλλες που έχω δει κατά καιρούς. Ηχεία παρα πολύ καλά. Με εντυπωσίασαν. Η κάμερα είναι αρκετά καλή. HDR πολύ αποτελεσματικό. Μόνο το OIS λειπει. Σε ταχύτητα είναι Nexus. Σχεδόν stock android. Δεν υπάρχει κανένας δισταγμός, ποτέ και πουθενά. Ποιοτική κατασκευή με μεταλλικό πλαίσιο και γυαλί μπρός-πίσω. Έρχεται και με Quick-charge 3 φορτιστή. Σε 10 λεπτά φόρτισε σχεδόν 25%. Στα 208€ είναι ΑΨΟΓΟ. Έρχομαι από Xperia Z3 και Nexus 5 και πραγματικά δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό. Α, έκανε και ένα update με το που το άνοιξα. Πάλι στην 6.0.1 αλλά με security definition Φεβρουαρίου 2017. αυτό είναι το κακό με τις μάρκες τύπου μπαγκατέλ ότι παίζει να πεθάνει με την ίδια έκδοσή όπως βγήκε ... ενώ ήδη ετοιμαζόμαστε για android O
mpokwsths Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Τα Idol τυγχάνουν λίγο (λίγο είπαμε ) καλύτερης μεταχείρισης. Το παλιότερο Idol 3 πήγε από 5.0.2 στην 6.0.1. Για αυτό η Alcatel έχει δηλώσει ότι θα πάρει Android 7. Το θέμα είναι το πότε...
Euromaster Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Εγω σημερα πηρα το alcatel idol 3 4.7" και εχει την 5.02 και δεν βλεπω πως μπορω να κανω την αναβαθμιση σε 6.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα