Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θέλω να αγοράσω κάρτα γραφικών για τον υπολογιστή ώστε να μπορώ να παίζω παιχνίδια όπως witcher 3,gta v,assasins creed κτλπ κτλπ και θέλω να δώσω μέχρι 150 ευρώ ποια κάρτα μου προτείνετε?

έχω επεξεργαστή intel core i3-6100

μητρική gigabyte B150m-DS3H

ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή με αυτά τα λεφτά?

Δημοσ.

Πρέπει να μας πεις και ποια οθόνη έχεις. Ανάλογα με την οθόνη 2 είναι οι επιλογές. RX560 4gb ή GTX1050ti

Ρώτα εδώ που είναι και το σωστό thread http://www.insomnia.gr/topic/606957-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/page-407?

• Like 1
Δημοσ.

η οθόνη που έχω είναι samsung hdtv monitor syncmaster t24b300 τα χαρακτηριστικά της είναι αυτά

Screen size 24" HD TV Yes Type of screen LED screen Built-in disc player No Freeview or Freesat tuner Freeview 3D No Connections DVI Connections HDMI Frequency 50Hz Response time 5 Milliseconds Screen aspect ratio 16:9 screen format Reflection angle 170 degree viewing angle Horizontal resolution 192 Pixels Vertical resolution 1080 Pixels Brightness 250 Candela per square metre Energy efficiency A rated Headphone Socket Yes Weight (kg) 4.25 Release date 22 Jun 2012
Δημοσ.

Τι καρτα εχεις τωρα? Εχει σημασια που το ρωταω, γιατι εξαρταται τι εννοεις να παιξεις witcher 3, σε τι fps θα εισαι ικανοποιημενος κτλπα.

Τωρα ας πουμε με την καρτα που εχεις δεν παιζει καθολου, παει αργα, η απλα θες να τιγκαρις τα settings?

Δημοσ.

αυτή την στιγμή δεν έχω καθόλου ότι έχει από μόνος του ο επεξεργαστής δηλαδή Intel HD Graphics 530 και δεν το παίζει καθόλου.

τώρα για τα fps θα ήθελα να μπορώ να το παίζω στα 60fps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...