Bermudakias33 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Όταν έκανα την παραγγελία μου, υπήρχε μια προσφορά δώρο επιταγής. Παρέλαβα κανονικά την παραγγελία μου και περίμενα (εντός 7 ημερών όπως ήπαν), να παραλάβω και τον κωδικό δωροεπιταγή μέσω SMS. Στην συνέχεια, αφαίρεσαν την προσφορά δωρο-επιταγής από το σαιτ και έτσι θεώρησαν σωστό να μην μου στείλουν και την δωρο-επιταγή…! Εντωμεταξύ, με ταλαιπώρησαν και από πάνω, διότι σε διάφορα τηλέφωνα και mails, παραδέχονταν το λάθος τους, χωρίς όμως να μου στέλνουν το sms με την δωρο-επιταγή. Καθαρή κοροϊδία και εξαπάτηση καταναλωτή. Σε σχόλια άλλων καταναλωτών – θυμάτων διαπίστωσα ότι το «φαινόμενο» με τις μούφα δωροεπιταγές είναι πολύ συχνό. Μείνετε μακριά! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ. 8
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Στοιχεία για να το αποδείξει οτι έτσι έγινε υπάρχουν; Θα επικαλεστούν άνετα οτι δεν υπήρχε από πριν δωροεπιταγή και δεν την έσβησαν μεταγενέστερα. Νομίζω τζάμπα ταλαιπωρία. 1
mynam3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Εγω προσφατα στραφηκα στην αγορα καποιου προιοντος απο εκει, εδιναν μαλιστα και δωροεπιταγη 40€ οποτε με συμφερε κατα πολυ μετα το "παζαρεψε το" απο καποιο αντιστιχο καταστημα του σκρουτζ. Με ενημερωσαν οτι θελει 7 εργασιμες για να σταλει, οποτε περιμενω. Ακομα ειμαι στις 3, εχω κρατησει print screen κλπ οποτε ελπιζω απλα να την παραλαβω 2
opcorsa Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Εγω προσφατα στραφηκα στην αγορα καποιου προιοντος απο εκει, εδιναν μαλιστα και δωροεπιταγη 40€ οποτε με συμφερε κατα πολυ μετα το "παζαρεψε το" απο καποιο αντιστιχο καταστημα του σκρουτζ. Με ενημερωσαν οτι θελει 7 εργασιμες για να σταλει, οποτε περιμενω. Ακομα ειμαι στις 3, εχω κρατησει print screen κλπ οποτε ελπιζω απλα να την παραλαβω εγω ελπιζω να μην την παραλαβεις για να τρεχουν και να μην φτανουν μετα 1
Alithinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Α καλά κάποτε είχα πάει να πάρω καλώδιο ethernet και μπαίνω μέσα και βλέπω περίπου 20 ευρώ μια συσκευασία 2-3 μέτρα. Φυσικά και δε πήρα, και πετάχτηκα Πλαίσιο που με 7 ευρώ παίρνεις 20 μέτρα. Από τότε δε ξαναπάτησε κανένας μας Κωτσόβολο. 1
bloodraven Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μια φορά την έπαθα με τον Κωτσο , τώρα ούτε απέξω δεν περνάω ακόμη και αν είναι φθηνότερο. 1
Mr_Terror Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μου το κανανε περισυ το πασχα που ειχαν δωροεπιταγες.Αγοραζω εναν σκληρο δισκο που ειχε δωροεπιταγη 30 ευρω για την επομενη αγορα.Στους ορους ελεγε μεχρι 7 εργασιμες μερες να ερθει ο κωδικος της δωροεπιταγης στο κινητο.Περιμενα 10 μερες να ερθει.Τους παιρνω τηλεφωνο και πουλαγανε τρελα.Οτι ηταν στην φαντασια μου η δωροεπιταγη,Τους στελνω print screen που ειχα κρατησει και σε μιση ωρα ηρθε ο κωδικος στο κινητο.Αν δεν ειχα κρατησει print screen θα εχανα την δωροεπιταγη. 4
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Α καλά κάποτε είχα πάει να πάρω καλώδιο ethernet και μπαίνω μέσα και βλέπω περίπου 20 ευρώ μια συσκευασία 2-3 μέτρα. Φυσικά και δε πήρα, και πετάχτηκα Πλαίσιο που με 7 ευρώ παίρνεις 20 μέτρα. Από τότε δε ξαναπάτησε κανένας μας Κωτσόβολο. Καλά έκανες. Βέβαια εδώ περιμένω να ακούσω το ελληναράδικο σχόλιο αρκετών πως "όσοι ψωνίζουν από Πλαίσιο είναι χαζοί"
stelios18120 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Οσοι ψωνιζουν απο πλαισιο ειναι χαζοι. Ειμαι ελληναρας. Περα απο την πλακα γενικα αυτα τα μακρια απο το ενα,μακρια απο το αλλο δεν ισχυει. Εμενα απειρες φορες με εχει εξυπηρετηση ο κωτσος εν αντιθεση με το public που παντα μου βγαζουν το λαδι με τις παραγγελιες μου 4
MikeJ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Απλά δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ του συστήματος Online παραγγελιών και των καταστημάτων που είναι απαράδεχτο για τόσο μεγάλη αλυσίδα. Παραγγέλνεις κάτι με παραλαβή από το κατάστημα/ πας στο κατάστημα και δεν έχουν καν το αντικείμενο/ το έχουν αλλά σε άλλη τιμή απ΄αυτή που το παρήγγειλες online/ έχεις βάλει δωροεπιταγή και αυτοί δεν την βλέπουν και πρέπει να την ξαναπεράσουν. Ερασιτεχνισμός εντελώς , το κάθε μικρό σκρουτζομάγαζο έχει πολύ καλύτερη οργάνωση. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Απλά δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ του συστήματος Online παραγγελιών και των καταστημάτων που είναι απαράδεχτο για τόσο μεγάλη αλυσίδα So true, πιο εύκολα πραγματοποιείται/διασταυρώνεται παραγγελία με σήματα καπνού παρά μέσω του site... 2
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Καλά έκανες. Βέβαια εδώ περιμένω να ακούσω το ελληναράδικο σχόλιο αρκετών πως "όσοι ψωνίζουν από Πλαίσιο είναι χαζοί" Χαζοι ειναι οσοι αγοραζουν τα τουρμπο-χ του πλαισιου. Αυτο εχει γραφει πολλακις εδω μεσα,και οχι οσοι αγοραζουν γενικα απο το πλαισιο("επωνυμα" προιοντα και οχι του πλαισιου). 1
Amix Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Εγω χρωστουσα 400ευρω για μια Smart TV που ειχα αγορασει αξιας 1400 και κατι.Με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν αν την ξεπληρωσω μεχρι την επομενη εβδομαδα θα μου κανουν δωρο μια δωροεπιταγη αξιας 50ευρω.Πηγα πληρωσα περασαν 4-5 μηνες και ακομα τιποτα.Απλα ψευτες. Ποτε ξανα απο Κοτσοβολο. 1
thomasG4 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Εγω χρωστουσα 400ευρω για μια Smart TV που ειχα αγορασει αξιας 1400 και κατι.Με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν αν την ξεπληρωσω μεχρι την επομενη εβδομαδα θα μου κανουν δωρο μια δωροεπιταγη αξιας 50ευρω.Πηγα πληρωσα περασαν 4-5 μηνες και ακομα τιποτα.Απλα ψευτες. Ποτε ξανα απο Κοτσοβολο. Είναι υποχρέωση σου να τη ξεπληρώσεις. Η δωροεπιταγή που σου έκαναν είναι κίνηση καλής θέλησης απο το μαγαζί για να πετυχούν και το σκοπό τους παράλληλα. Είναι στη διακριτική τους ευχέρεια, άμα θα στη δώσουν. Δεν ήταν στο συμβόλαιο που έκανες για την αγορά της τηλεόρασης, σε αντίθεση με τη μηνιαία καταβολή των δόσεων. Δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις