atonioz Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Site: Λινκ 256 συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά 2-4 εβδομάδες αλλιώς νομίζω 263 για express Skroutz από 331,53 € και μετά απο 378 € : Site: Λινκ H saphire ξεκινάει απο 384,66 € 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piranhagr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Ενδιαφέρων ... πσο ασφαλείς μπορει να είμαστε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Από άμαζον; Πολύ. Θα γίνει πανηγύρι σε αυτήν την κάρτα τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Wow. Πόσο καιρό είχα να δω RX 580 σε τέτοια τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Υπόψιν ότι πρόκειται για τη φθηνή υλοποίηση της Sapphire (low cost σύστημα ψύξης). Δεδομένης της αυξημένης συχνότητα και τάσης λειτουργίας του RX 580 (σε σχέση με την RX 480) δεν ξέρω κατά πόσο θα ελέγχεται επαρκώς η θερμοκρασία λειτουργίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rioener Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Την χτυπάμε, ή περιμένουμε για τις vega? xDDDD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Vega αγορα Χριστουγεννα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rioener Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Καλά Χριστούγεννα δηλαδή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Και γιατί να μην πάρει κάποιος την 1060 που είναι πιο δυνατή και στα ίδια περίπου λεφτά? https://www.skroutz.gr/s/9643036/Gigabyte-GeForce-GTX1060-6GB-GV-N1060WF2OC-6GD.html http://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=GeForce+GTX+1060&id=3548 http://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=Radeon+RX+580&id=3736 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Γιατί μπορεί να έχει free synch monitor ας πούμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambisElef Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Γιατί δεν έχει freesync. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Εγώ εχω έχω g sync, αλλά εντάξει ζω και χωρίς αυτό. Απλά αυτό που λέω είναι οτι η προσφορά αυτή είναι θέμα προτεραιοτήτων πχ αν θέλει λίγο καλύτερες επιδόσεις κάποιος, αν θέλει free sync, αν θέλει να το πάρει από Ελλάδα ή να επιλέξει μια ποιο ποιοτική υλοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 εσύ με gsync,λογικό να πάρεις nvidia κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 εσύ με gsync,λογικό να πάρεις nvidia κάρτα. Εχω ένα predator Laptop που έχει gsync. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Εχω ένα predator Laptop που έχει gsync. ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα