Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.εχω το κινητο του τιτλου και επειδη μ το εριξε η μικρη μκορη εχθες κατω εσπασε το τζαμι της οθονης.οχι η οθονη αφης αλλα το τζαμι που εχει απο πανω.μπορει καποιος να μ πει τι χρειαζομαι για να το αλλαξω;σετ κατσαβιδακια κτλ κτλ και γενικα οτι ειναι απαραιτητο για την αντικατασταση της η οποια θα γινει απο μενα.σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Δηλαδη μονο αυτα χρειαζομαι;γτ μ ελεγες ενας τυπος κατι θερμοπιστολο οτι χρειαζομαι για να βγει η οθονη κτλ.

Με πιστόλι μαλλιών θα κάνεις την δουλεία σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτησω κατι ασχετο.το λινκ απο πανω για το ανταλλακτικο ειναι ολοκληρη οθονη.ετσι δεν ειναι;οχι απλα το τζαμακι.το λεω γτ η οθονη δεν φαινεται να εχει παθει κατι αλλα αν την ωρα που το βγαλω φανει οτι εχει ζημια θα πρεπει να περιμενω παλι καμποσο καιρο για την οθονη.απλα για να ξεμπερδευω μια και καλη το λεω.αυτο στο λινκ που φαινεται με την καλωδιοταινια ειναι οθονη κομπλε;

Κατι ασχετο μιας και ειμαι λιγο πριν την παραγγελια.χρειαζομαι καποια κολλα για την τοποθετηση της οθονης μετα;η απλα ζεσταινω ξανα με το πιστολι και την τοποθετω;

Επεξ/σία από noobogadgetakias
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φίλε επειδή ειχα και εγω θέμα με σπασμένη οθόνη κινήτου και προσπάθησα μόνοσ μου να την επιδιορθώσω και κατέληξα να χάσω και την συσκευή την πρώτη φορα ότα την ξαναέπαθα ψάχτηκα λίγο και βρήκα ένα μαγαζάκι το οποίο σε εξυπηρετεί γρήγορα με αυθεντικά ανταλλάκτικα και επιπλέον αν δεν είσαι απο αττική έχει και δωρεάν μεταφορικά απο και πρως τον τόπο διαμονής σου

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο τηλεφωνο παει fix οθονη touch και κασωμα (frame)καλυτερα να το παρεις μαζι με το κασωμα για να μην δυσκολευτής.

Καλο θα ειναι,αν πιανουν τα χερια σου,να το κανεις βημα βημα μαζι με καποιο βιντεο απο youtube για dissambly,αν δεν ξερεις τιποτα,καλύτερα δωστο σε ενα μαγαζι να στο φτιαξει και να ειναι ησυχος.

Μην πας σε αλυσίδες τυπου γερμανος (μονο τεχνικοι δεν ειναι αυτοι),βρες ενα μαγαζακι που κανει σερβις για να στο φτιαξουν με μια νορμαλ τιμη. 

Δημοσ.

τα χερια μ πιανουν σε τετοιες δουλειες.δεν εχω θεμα..το θεμα ειναι οτι βρισκω την οθονη στα 48 ευρω σχεδον και στο σκρουτζ το κινητο εχει πεσει απο 240 που το ειχα παρει στον γερμανο στα 115 ευρω..και λεω εγω τωρα..αξιζει να κανω κατι τετοιο?τελος παντων..προς το παρον θα περιμενω να δω μηπως αλλαξω κινητο και παω σε xiaomi νοτε4 οπως της γυναικας μ που ειναι απιστευτο αλλιως βλεπω τι θα κανω.ασε που απο τοτε που εσπασε η οθονη κολλαει αφορητα το κινητο..με τρελαινει.

Δημοσ.

Μην το πάρεις από skroutz,καλύτερα παρτο απέξω και κανε μια υπομονή καμιά 15ρια μέρες μέχρι να σου έρθει.

Απο την αλλη,αν εχεις σκοπο να παρεις το Note 4X,μην το σκέφτεσαι,αξίζει τα λεφτά του μέχρι την τελευταία δεκάρα.

Δημοσ.

Μην το πάρεις από skroutz,καλύτερα παρτο απέξω και κανε μια υπομονή καμιά 15ρια μέρες μέχρι να σου έρθει.

Απο την αλλη,αν εχεις σκοπο να παρεις το Note 4X,μην το σκέφτεσαι,αξίζει τα λεφτά του μέχρι την τελευταία δεκάρα.

που μπορεί να γίνουν και καμία 45ρια

Δημοσ.

οταν λες απεξω ποιο σαιτ εννοεις?καποιο ας πουμε αξιοπιστο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...