Προς το περιεχόμενο

Dealber

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιγω το θεμα αυτο διοτι μετα απο ερευνα στο διαδυκτυο περιεργως δν υπαρχει η πληροφορηση που πρεπει! Η εταιρια αυτη συνεχιζει να διαφημιζεται απο μεγαλα καναλια και sites ενω εχουμε πεσει θυματα απατης.
Προσωπικα αγορασα 17/2 κουπονι για δωροκαρτα οπου ποτέ δεν παρελαβα. Αφου ζητησα τα λεφτα μου πισω 5 μηνες σχεδον μετα και μετα απο απειρα μειλ μονο με καθυστερουν.

Τα σχολια στο fb τα σβηνουν φυσικα. Και να τα χασω τα λεφτα δεν εχω σκοπο να τους αφησω χωρις εστω να δημοσιοποιηθει το θεμα και ευελπιστωντας να βρω μια λυση να διεκδικησω τα λεφτα μου πισω.
Ειναι μονο σπασιμο νευρων.

• Like 2
  • Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στον συνήγορο του καταναλωτή έχεις απευθυνθεί?

Καταγγελία έχεις κάνει?

Τέτοιες υπηρεσίες δουλεύουν ως πυραμίδα, στέλνουν πράγματα στους πρώτους και μετά καπνός.

• Like 1
Δημοσ.

Προσπαθησα να το αποφυγω με προειδοποιησεις κτλ αλλα δεν καταλαβαινουν τιποτα..

Οποτε δεν μενει αλλη λυση.

Αν υπαρχει καποιος που εχει αναλογη εμπειρια με τα λαμογια ας δωσει πληροφοριες..

Δημοσ.

Η καταγγελία δωρεάν είναι. Όσοι έκαναν όλοι βγήκαν ασπροπρόσωποι. Τώρα τα μηνύματα και οι απειλές μέσω facebook είναι παιδιάστικο. Και από την στιγμή που δεν έχουν προϊόντα να σου στείλουν, τι ακριβώς περιμένεις να σου στείλουν?! Θεωρώ πως χάνεις άδικα τον χρόνο σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ανοιγω το θεμα αυτο διοτι μετα απο ερευνα στο διαδυκτυο περιεργως δν υπαρχει η πληροφορηση που πρεπει! Η εταιρια αυτη συνεχιζει να διαφημιζεται απο μεγαλα καναλια και sites ενω εχουμε πεσει θυματα απατης.

Προσωπικα αγορασα 17/2 κουπονι για δωροκαρτα οπου ποτέ δεν παρελαβα. Αφου ζητησα τα λεφτα μου πισω 5 μηνες σχεδον μετα και μετα απο απειρα μειλ μονο με καθυστερουν.

Τα σχολια στο fb τα σβηνουν φυσικα. Και να τα χασω τα λεφτα δεν εχω σκοπο να τους αφησω χωρις εστω να δημοσιοποιηθει το θεμα και ευελπιστωντας να βρω μια λυση να διεκδικησω τα λεφτα μου πισω.

Ειναι μονο σπασιμο νευρων.

περασαν 5  μηνες μην περιμενεις τιποτα κανε καταγγελεια και επειδη εχουν κανει πολλοι ισως να βγει μια ακρη αν και αμφιβαλλω γιατι η εταιρεια ειναι στην βουλγαρια,θα πρεπει να εμπλακουν αλλες ευρωπαικες υπηηρεσιες για ηλεκτρονικη απατη

Δημοσ.

Εδω μεχρι και εκπομπη του δωσανε του κυριου Κοκλωνη στον σκαι και σε γνωστο μπουζοκτσιδικο της παραλιακης διαφημιζεται η εταιρια του και το ονομα του. Ποιος ξερει τι παιζει απο πισω.

Τελοςπαντων εγω εκανα καταγγελια και ειδωμεν..

Ελπιζω να μην τη πατησουν και αλλοι οπως εγω και η αληθεια ειναι οτι το εψαξα αρκετα πριν προβω σε αγορά αλλα δν ειχα βρει και κατι ύποπτο..

Δημοσ.

Αν πληρώσατε με κάρτα έχω την εντύπωση πως μπορείτε να κάνετε αμφισβήτηση χρέωσης από την τράπεζα.

Δημοσ.

Αν πληρώσατε με κάρτα έχω την εντύπωση πως μπορείτε να κάνετε αμφισβήτηση χρέωσης από την τράπεζα.

δεν γινεται μονο με paypal

Δημοσ.

Κι εγω την πατησα. Πριν 3 μηνες κατεθεσα 59 ευρω για δωροκαρτα. Εκανα αιτηση για refund πριν 1 μηνα... Δεν ελπιζω οτι θα παρω πισω τα χρήματα μου, αλλα μια καταγγελια θα γινει.

Δημοσ.

Κι εγω την πατησα. Πριν 3 μηνες κατεθεσα 59 ευρω για δωροκαρτα. Εκανα αιτηση για refund πριν 1 μηνα... Δεν ελπιζω οτι θα παρω πισω τα χρήματα μου, αλλα μια καταγγελια θα γινει.

Θα?3 μήνες περάσανε τι περιμένεις?

Δημοσ.

Φοβαμαι οτι σ αυτη τη χωρα μονο με τραμπουκισμους βρισκεις το δικιο σου.. Καταγγελια εκανα , μιλησα κ με αλλο κοσμο που επεσε θυμα. Ενημερωθηκα οτι μετα απο πολλες επισκεψεις και βρισιδια και απειλες στα γραφεια τους πηραν τα χρηματα πισω. Οταν ακουσαν για μηνυσεις για απατη και υπεξαιρεση δν το τραβηξαν αλλο. Πονταρουν σ αυτους που δν εχουν αντοχες και δυναμη να το κυνηγησουν.

Δημοσ.

Φοβαμαι οτι σ αυτη τη χωρα μονο με τραμπουκισμους βρισκεις το δικιο σου.. Καταγγελια εκανα , μιλησα κ με αλλο κοσμο που επεσε θυμα. Ενημερωθηκα οτι μετα απο πολλες επισκεψεις και βρισιδια και απειλες στα γραφεια τους πηραν τα χρηματα πισω. Οταν ακουσαν για μηνυσεις για απατη και υπεξαιρεση δν το τραβηξαν αλλο. Πονταρουν σ αυτους που δν εχουν αντοχες και δυναμη να το κυνηγησουν.

True,αφού τα πήρες όλα καλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...