schooldriver Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Πριν από 3 μήνες αγόρασα από Κίνα ένα smartphone HomTom (HT16 PRO-2gb Ram-Android 6). Μετά τον 1ο μήνα μου παρουσίασε δύο προβλήματα. Το 1ο ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ. Κολλάει κάποιες φορές και πρέπει ν΄ανοίξω το καπάκι να βγάλω τη μπαταρία για ένα δευτ/το και να τη ξαναβάλω και φυσικά να το ξανανοίξω από το κουμπί του. Το 2ο είναι ότι η φωνή μου από handafree είναι χάλια όπως μου λένε διάφοροι συνομιλητές μου. Τι μπορώ να κάνω ΚΥΡΙΩΣ για το 1ο;
Sheogorath Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Aν μπορείς, πέρνα στοκ ρομ στο τηλέφωνο. Ίσως φτιάξει.
schooldriver Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Aν εννοείς το Stock Rom Downloader αυτό δεν μπορώ να το εγκαταστήσω στο κινητό μου.. Μου εμφανίζει μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση της εφαρμογής. "Δοκιμάστε ξανά και αν εξακολουθεί να εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα ΛΑΒΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ (ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ-505)" είναι το μήνυμα. Μήπως εννοείς άλλη εφαρμογή; Και αν ναι ποιά;
n1k0l4k1c Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Φίλε μου απο οτι καταλαβαίνω έχεις θέμα με το λογισμικό της συσκευής σου επείδη και εγω αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν και πάλι καλά βρεθηκε ενα φιλαράκι και αφ ενός με ενημερωσε για τους κινδύνους του να πειραματίζομαι μόνος μου με τέτοια πράγματα γτ μπορεί να χάσεις τελείως την συσκευή και αφ ετέρου μου συστήσε ενα μαγαζί οπου εξυπηρετήθηκα άμεσα και γρήγορα και εκτοτε το κινήτο δεν μου έχει εμφανίσει κάνενα απολύτως πρόβλημα
schooldriver Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Αγαπητέ φίλε n1k0l4k1c μπορείς να με βοηθησεις; Ποιο ειναι το μαγαζι να το παω για επισκευή στα κολληματά του Θα με υποχρεώσεις.
KyrGR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Αμαρτία είναι να πληρώσεις για κάτι τόσο απλό.
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Αγαπητέ φίλε n1k0l4k1c μπορείς να με βοηθησεις; Ποιο ειναι το μαγαζι να το παω για επισκευή στα κολληματά του Θα με υποχρεώσεις. Ξαναμπες στο φορουμ μετα απο 5 μηνες. Πιστευω θα σου εχει απαντησει... Με αλλον λογαριασμο...
mp123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 ας προσεχες.ποσο ειχε παραπανω να το αγοραζες απο ελλαδα ? τωρα τρεχα.
schooldriver Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Αγαπητέ mp123 το λάθος έγινε. Το θέμα είναι μπορεί να διορθωθεί; Ήδη πλήρωσα 25 ευρώ για καινούριο λογισμικό αλλά τ' αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Από τα λάθη του μαθαίνει κανείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα