Nate Drake Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Παιδια εχω ενα προβλημα με το πσ κατι εγινε πταν καθαριζα το πσ και ανοιγει το πσ εχει τπ.χρωμα η καρτα γραγικων λειτπυργουν ανεμιστηρακια η motherboard υπ πρασινο λαμπακι λειτουργει δεν ακογεται το μπιμπ επισης ππυ κανει οτανα.νοιγει το πσ ενω οταν εβγαλα τις ραμ εκανε μπιμπ βοηθεια
Sheogorath Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Παιδια εχω ενα προβλημα με το πσ κατι εγινε πταν καθαριζα το πσ και ανοιγει το πσ εχει τπ.χρωμα η καρτα γραγικων λειτπυργουν ανεμιστηρακια η motherboard υπ πρασινο λαμπακι λειτουργει δεν ακογεται το μπιμπ επισης ππυ κανει οτανα.νοιγει το πσ ενω οταν εβγαλα τις ραμ εκανε μπιμπ βοηθεια Φτιάξε τον τίτλο να είναι περιγραφικός και ξαναγράψε το κείμενο μπας και καταλάβουμε και εμείς τίποτα για να σε βοηθήσουμε. Σαν δήλωση του προέδρου του εδεσαικού είναι αυτό. 11
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Ελεύθερη μετάφραση Παιδια εχω ενα προβλημα με το pc. Kατι εγινε όταν το καθαριζα. Όταν ανοιγει το pc εχει ρεύμα η καρτα γραφικων ανάβουν τα led, λειτουργούν τα ανεμιστηρακια και στη motherboard το πρασινο λαμπακι λειτουργει αλλα δεν ακούγεται beep και (υποθέτω) δεν έχω εικόνα. Έβγαλα και ξαναέβαλα ram (υποθέτω) και ξαφνικά ακούγεται κανονικά το beep αλλα πάλι (υποθέτω) δεν έχω εικόνα. Bοήθεια!
Sheogorath Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Ελεύθερη μετάφραση Παιδια εχω ενα προβλημα με το pc. Kατι εγινε όταν το καθαριζα. Όταν ανοιγει το pc εχει ρεύμα η καρτα γραφικων ανάβουν τα led, λειτουργούν τα ανεμιστηρακια και στη motherboard το πρασινο λαμπακι λειτουργει αλλα δεν ακούγεται beep και (υποθέτω) δεν έχω εικόνα. Έβγαλα και ξαναέβαλα ram (υποθέτω) και ξαφνικά ακούγεται κανονικά το beep αλλα πάλι (υποθέτω) δεν έχω εικόνα. Bοήθεια! Συμφωνώ αλλά η πλάκα είναι να τον αναγκάζεις να κάτσε να γράψει σαν άνθρωπος και να σεβαστεί τον χρόνο που θα χαραμίσουμε για εκείνον. Αφού δεν διαβάζει όχι 2η, αλλά ούτε μια φορά τι γράφει, δεν πρέπει ούτε εμείς να το κάνουμε. Απλό. Πάω να κάψω αλλού τον πολύτιμο χρόνο μου, αφού αυτός δεν "κάει" λίγο απο τον δικό του για να λυθεί το ΔΙΚΟ ΤΟΥ πρόβλημα. 3
Nate Drake Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Χιλια συγγνωμη παιδια αλλα επρεπε να φυγω λοιπον ειναι οπως ακριβως στην ελευθερη μεταφραση πλιν αυτο με τις ραμ απλα τις εβγαλα για να δω αν κανει το μπιμπ που κανει οταν βγαινουν η ραμ και εκανε συνεχομενο ηχο
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δεν πειράζει, για αρχή γράψε μας άν γνωρίζεις ποιός ο επεξεργαστής και ποια η κάρτα γραφικών. Πιθανόν κούνησες την κάρτα και θέλει να την κουμπώσεις ξανά ή έβγαλες κανένα καλώδιο τροφοδοσίας καταλάθος. Τις ή τήν ram βάλ'τες όπως ήταν και σιγουρέψου οτι τις έβαλες σωστά αφού ακούσεις χαρακτηριστικό κλάκ οταν κουμπώνουν.
Sheogorath Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Καλύτερα φίλε TS, βγάλε μια καθαρή φωτογραφία του εσωτερικού του κουτιού σου να δούμε μπας και ξέχασες κάτι. Πχ το 4πινο το συνέδεσες δίπλα στον επεξεργαστή?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Γενικά το γνωρίζεις το άθλημα; Άν όχι κάνε υπομονή μέχρι να έρθει κάποιος γνωστός σου που ξέρει για να μη κάνεις ζημιά ή απογοητευτείς.
Nate Drake Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Intel xenon e5450 Gigabyte radon rx 460 6 gb ram 1tb had P5k motherboard Να το Απο μεσα παιδια γτ δεν με.αφηνει να ανεβασω φωτο?
Sheogorath Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Την ανεβάζεις στο postimage.org και ποστάρεις το λινκ.
Nate Drake Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 https://s30.postimg.org/mym6zuoxt/20170623_222318.jpg https://s16.postimg.org/y18rvs21x/20170623_230240.jpg
Sheogorath Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Πολύ πιθανό να χάλασε το τροφοδοτικό. Μπορείς να βρεις δανεικό?
Nate Drake Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δεν μπορω να ελεγξω αν χαλασε..γιατι.να χαλασε το τροφοδοτικο Αφου το πσ αναβει και το λαμπακι της καρτας αναβει και της motherboard απλα δεν υπαρχει σημα δεν εχει εικονα αρα δεν νμζ να ειναι psu Παιδια δεν θα το πιστεψετε εβγαλα και ξανα εβαλα την καρτα γραφικων και ανοιξε κανονικα..ευτυχως αλλα μιας και ανοιξα το θεμα για καποιο λογο μου πεταει συνεχεια bsod με διαφορα errors τι να κανω
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Σοβαρά μιλάς; Δέν έχει ξαναγίνει Λοιπόν βάλε μόνο δύο στίκ ram στις κίτρινες υποδοχές και τσεκαρε άν συνεχίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα