Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα προβλημα με το πσ κατι εγινε πταν καθαριζα το πσ και ανοιγει το πσ εχει τπ.χρωμα η καρτα γραγικων λειτπυργουν ανεμιστηρακια η motherboard υπ πρασινο λαμπακι λειτουργει δεν ακογεται το μπιμπ επισης ππυ κανει οτανα.νοιγει το πσ ενω οταν εβγαλα τις ραμ εκανε μπιμπ βοηθεια

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα προβλημα με το πσ κατι εγινε πταν καθαριζα το πσ και ανοιγει το πσ εχει τπ.χρωμα η καρτα γραγικων λειτπυργουν ανεμιστηρακια η motherboard υπ πρασινο λαμπακι λειτουργει δεν ακογεται το μπιμπ επισης ππυ κανει οτανα.νοιγει το πσ ενω οταν εβγαλα τις ραμ εκανε μπιμπ βοηθεια

Φτιάξε τον τίτλο να είναι περιγραφικός και ξαναγράψε το κείμενο μπας και καταλάβουμε και εμείς τίποτα για να σε βοηθήσουμε.

Σαν δήλωση του προέδρου του εδεσαικού είναι αυτό.

• Like 11
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ελεύθερη μετάφραση

Παιδια εχω ενα προβλημα με το pc. Kατι εγινε όταν το καθαριζα.  Όταν ανοιγει το pc εχει ρεύμα η καρτα γραφικων ανάβουν τα led, λειτουργούν τα ανεμιστηρακια και στη motherboard το πρασινο λαμπακι λειτουργει αλλα δεν ακούγεται beep και (υποθέτω) δεν έχω εικόνα. Έβγαλα και ξαναέβαλα ram (υποθέτω) και ξαφνικά ακούγεται κανονικά το beep αλλα πάλι (υποθέτω) δεν έχω εικόνα. Bοήθεια!

Δημοσ.

Ελεύθερη μετάφραση

Παιδια εχω ενα προβλημα με το pc. Kατι εγινε όταν το καθαριζα.  Όταν ανοιγει το pc εχει ρεύμα η καρτα γραφικων ανάβουν τα led, λειτουργούν τα ανεμιστηρακια και στη motherboard το πρασινο λαμπακι λειτουργει αλλα δεν ακούγεται beep και (υποθέτω) δεν έχω εικόνα. Έβγαλα και ξαναέβαλα ram (υποθέτω) και ξαφνικά ακούγεται κανονικά το beep αλλα πάλι (υποθέτω) δεν έχω εικόνα. Bοήθεια!

Συμφωνώ αλλά η πλάκα είναι να τον αναγκάζεις να κάτσε να γράψει σαν άνθρωπος και να σεβαστεί τον χρόνο που θα χαραμίσουμε για εκείνον. Αφού δεν διαβάζει όχι 2η, αλλά ούτε μια φορά τι γράφει, δεν πρέπει ούτε εμείς να το κάνουμε. Απλό.

Πάω να κάψω αλλού τον πολύτιμο χρόνο μου, αφού αυτός δεν "κάει" λίγο απο τον δικό του για να λυθεί το ΔΙΚΟ ΤΟΥ πρόβλημα.

• Like 3
Δημοσ.

Χιλια συγγνωμη παιδια αλλα επρεπε να φυγω λοιπον ειναι οπως ακριβως στην ελευθερη μεταφραση πλιν αυτο με τις ραμ απλα τις εβγαλα για να δω αν κανει το μπιμπ που κανει οταν βγαινουν η ραμ και εκανε συνεχομενο ηχο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν πειράζει, για αρχή γράψε μας άν γνωρίζεις ποιός ο επεξεργαστής και ποια η κάρτα γραφικών. Πιθανόν κούνησες την κάρτα και θέλει να την κουμπώσεις ξανά ή έβγαλες κανένα καλώδιο τροφοδοσίας καταλάθος. Τις ή τήν ram βάλ'τες όπως ήταν και σιγουρέψου οτι τις έβαλες σωστά αφού ακούσεις χαρακτηριστικό κλάκ οταν κουμπώνουν.

Δημοσ.

Καλύτερα φίλε TS, βγάλε μια καθαρή φωτογραφία του εσωτερικού του κουτιού σου να δούμε μπας και ξέχασες κάτι. Πχ το 4πινο το συνέδεσες δίπλα στον επεξεργαστή?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γενικά το γνωρίζεις το άθλημα;

Άν όχι κάνε υπομονή μέχρι να έρθει κάποιος γνωστός σου που ξέρει για να μη κάνεις ζημιά ή απογοητευτείς.

Δημοσ.

Δεν μπορω να ελεγξω αν χαλασε..γιατι.να χαλασε το τροφοδοτικο

Αφου το πσ αναβει και το λαμπακι της καρτας αναβει και της motherboard απλα δεν υπαρχει σημα δεν εχει εικονα αρα δεν νμζ να ειναι psu

Παιδια δεν θα το πιστεψετε εβγαλα και ξανα εβαλα την καρτα γραφικων και ανοιξε κανονικα..ευτυχως αλλα μιας και ανοιξα το θεμα για καποιο λογο μου πεταει συνεχεια bsod με διαφορα errors τι να κανω

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σοβαρά μιλάς; Δέν έχει ξαναγίνει :P

Λοιπόν βάλε μόνο δύο στίκ ram στις κίτρινες υποδοχές και τσεκαρε άν συνεχίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...