giokspy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Το ξερω. Αν ειχα τη δυνατοτητα θα το δοκιμαζα σε αλλη μητρικη η τη μητρικη με αλλο επεξεργαστη. Για την ωρα περιμενω αν γινει τελικα αντικατασταση της μητρικης οποτε θα τρεξω ξανα τα τεστ οταν ερθει η νεα μητρικη να δω πως παει. Exουν υπαρξει αντιστοιχα θεματα με msi Ζ97 , Asus Z97 A
giokspy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Καλησπερα. Μου εστειλαν mail απο την intel και μου ειπαν οτι παρολο που δεν δειχνει κατι το τεστ θα μου τον αντικαταστησουν και μου εστειλαν ενα mail με στοιχεια απο τη DHL με την οποια θα αποσταλει. Ξερει κανεις αν πρεπει να αποσταλει ολη η συσκευασια? Γιατι κουτι δεν υπαρχει ουτε ψυκτρα, αν και μπορω να βρω Πηρα στη DHL και μου ειπαν οτι το πακετο θα κοστισει 53€ για αποστολη οποτε μαλλον δε συμφερει? Υποτιθεται θα ηταν 6€ η αποστολη?
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Επικοινώνησε ξανά με την Ιντελ σχετικά με το κόστος ότι είναι ασύμφορο. Μήπως σου καλύψουν κάποιο μέρος.
giokspy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μου ήρθε συμπληρωματικο mail κι απ οτι κατάλαβα αυτο που μου έστειλαν είναι μια προπληρωμανη φορτωτική με dhl για Ολλανδία δηλαδή μηδέν κοστος και αν τον αντικαταστήσουν έτσι απλα είναι καλυτερο και απο το service οποιουδήποτε καταστήματος με αλλά λογια είναι κάτι παραπανω απο καλό το service της Intel. Ελπίζω να μην αργησει η αποστολή και να μου ερθει καλό κομάτι ως προς το overclock.
giokspy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ερώτηση:πως καθαρίζεται ο επεξεργαστής απο κάτω?έχει κατι σημάδια σαν καμμένο απο κάτω. Δοκιμασία με καθαρό οινόπνευμα αλλά δεν καθάρισε. Λέτε να μην τον δεχθούν για αντικατασταση?
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Πόση τάση του έριξες; Δοκίμασε με γόμα απαλά απαλά, με δίκη σου ευθύνη φυσικά. Θα καθαρίσει λογικά. Πρόσεχε μην ξηλωσεις τις επαφές.
giokspy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω πως είχε δουλεψει ριν τον πάρω εγώ. Ηταν σε μια z97 anniversary που έχει προεπιλογή στα 4,4ghz τα 1,42v. Δεν ξέρω τι επαιξε και απο θερμοκρασίες. Αν δούλευε στα 4,4 με στοκ ψήκτρα σε κάνα ζορικο παιχνιδι μπορεί να είχε ξεπεράσει του 100°C. Σε ενα τεστ που δοκιμασία έφτασε μετα άποψη κάποια ωρα 94°C και το έκλεισαν αλλά δεν ξέρω τι γινόταν πριν από μένα. Το θέμα είναι να μου τον αντικαταστήσουν αλλά εφόσον έστειλαν prepaid courier δε νομιζω να μην τον αντικαταστήσουν οποτε ίσως είναι καλυτερα να μην το πειραξω. Θα δοκιμασω με μια μπατονετα και καθαρό οινόπνευμα
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω πως είχε δουλεψει ριν τον πάρω εγώ. Ηταν σε μια z97 anniversary που έχει προεπιλογή στα 4,4ghz τα 1,42v. Δεν ξέρω τι επαιξε και απο θερμοκρασίες. Αν δούλευε στα 4,4 με στοκ ψήκτρα σε κάνα ζορικο παιχνιδι μπορεί να είχε ξεπεράσει του 100°C. Σε ενα τεστ που δοκιμασία έφτασε μετα άποψη κάποια ωρα 94°C και το έκλεισαν αλλά δεν ξέρω τι γινόταν πριν από μένα. Το θέμα είναι να μου τον αντικαταστήσουν αλλά εφόσον έστειλαν prepaid courier δε νομιζω να μην τον αντικαταστήσουν οποτε ίσως είναι καλυτερα να μην το πειραξω. Θα δοκιμασω με μια μπατονετα και καθαρό οινόπνευμα Οκ, καταλάβαμε και απο τι χάλασε. Όχι πάνω απο 1.3 σε Haswell, αν θες να δουλέψει πάνω απο χρόνο. 3
Shadows Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Ειναι που μετα σε λενε υπερβολικο αν πεις ποτε oc με auto vcore. 2
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Το auto Vcore σαν λύση είναι αντίστοιχο με το -"Θελω να μακρύνω λίγο το αμάξι και να πιάνει μεγαλύτερη τελική" -"Οκ, σου βγάζω τον κόφτη στροφών" Παπατζές που είναι επικίνδυνες, και όχι η σωστή και ενδεδειγμένη λύση. 2
giokspy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Εγωπαντως είχα βρει μια χρυσή τομή στα 4,2ghz με 1,26v και καλες θερμοκρασίες. Να δω τώρα τι θα κανουν απο την Intel. Πολύ καλό service πάντως μη πω οτι είναι προτιμότερο να το στελνεις για RMA κατευθείαν στην Intel παρα σε καπιο αγαζι να προσπαθείς να πιέσεις για το πρόβλημα. Το περίεργο πάντως είναι οτι μάλλον η μητρική είναι οκ γιατί μόλις εβγαλα την ψυκτρα που πίεζε πολύ το CPU άρχισαν να δουλεύουν μια χαρά τα slot της μνημης Ειναι που μετα σε λενε υπερβολικο αν πεις ποτε oc με auto vcore.Στο auto έχω δει να πηγαινει και 1,55volt στον quad q9400
~Palpatin~ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Εγωπαντως είχα βρει μια χρυσή τομή στα 4,2ghz με 1,26v και καλες θερμοκρασίες. Να δω τώρα τι θα κανουν απο την Intel. Πολύ καλό service πάντως μη πω οτι είναι προτιμότερο να το στελνεις για RMA κατευθείαν στην Intel παρα σε καπιο αγαζι να προσπαθείς να πιέσεις για το πρόβλημα. Το περίεργο πάντως είναι οτι μάλλον η μητρική είναι οκ γιατί μόλις εβγαλα την ψυκτρα που πίεζε πολύ το CPU άρχισαν να δουλεύουν μια χαρά τα slot της μνημης Στο auto έχω δει να πηγαινει και 1,55volt στον quad q9400 Με το μαλακό το βιδωμα Ναι είναι γνωστό πρόβλημα αυτό από 775 ακόμη. Το αστείο είναι ότι ακόμη και ελατήριο να έχει που δεν μπορείς ουσιαστικά να σφίξεις παραπάνω το κάνει πάλι!!!! Συνήθως μισή στροφή πίσω οι βίδες και στρώνει. 1
giokspy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δεν είναι απο τις βίδες οι οποίες βιδωνουν μέχρι κάποιο όριο. Είχα στριμωξει τους δυο ανεμιστήρες της υδροψυξης και.πίεζαν τη ψήκτρα. Ευτυχώς γιατί λγυτωσα τα μεταφορικά πανω κάτω προς το service.
spy94 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω πως είχε δουλεψει ριν τον πάρω εγώ. Ηταν σε μια z97 anniversary που έχει προεπιλογή στα 4,4ghz τα 1,42v. Δεν ξέρω τι επαιξε και απο θερμοκρασίες. Αν δούλευε στα 4,4 με στοκ ψήκτρα σε κάνα ζορικο παιχνιδι μπορεί να είχε ξεπεράσει του 100°C. Σε ενα τεστ που δοκιμασία έφτασε μετα άποψη κάποια ωρα 94°C και το έκλεισαν αλλά δεν ξέρω τι γινόταν πριν από μένα. Το θέμα είναι να μου τον αντικαταστήσουν αλλά εφόσον έστειλαν prepaid courier δε νομιζω να μην τον αντικαταστήσουν οποτε ίσως είναι καλυτερα να μην το πειραξω. Θα δοκιμασω με μια μπατονετα και καθαρό οινόπνευμα Και εσύ δηλαδή αυτό το σετ το πήρες...Στην συνέχεια το έψησες εσύ...και τώρα αναρωτιέσαι τι φταίει..και μετά αν σου πουν ότι είσαι εκτός εγγύησης(που δεν το πιστεύω) θα είναι κακοί..
giokspy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Για λιγα δευτερόλεπτα ξεπέρασε τους 90°C με occt νομιζω και το έκλεισαναμεσως. Δεν παθαίνει κατι, το όριο νομιζω είναι τυπικά 72°C αλλά δε χαλάει ο επεξεργαστής αν ξεπεράσει τους 90°C στιγμιαία. Πάντως όταν η ειδικα προσαρμοσμένη μητρική για τον 3258 σου έχει προεπιλεγμένο over clock στα 4,4 με 1,42v δε νομιζω να μην το σηκώνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα