Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και θα ήθελα τα φώτα σας για το "χτίσιμο" ενός desktop.

Αρχικά το ποσό να παίζει στα 500 ευρώ (+-50 δεν θα υπάρχει θέμα)

Η χρήση τώρα θα είναι βασική αρκετά και κυρίως για τα παρακάτω:

-Office

-Ελαφριά παιχνίδια (για μικρά παιδιά) χωρίς ιδιαίτερα γραφικά

-Κυρίως browsing (με πολλα tabs συνηθως) άρα να μην κολλάει

-Multi-tasking (Λόγω δουλειά μπορεί να έχω αρκετά μικροπρογράμματα ανοίχτα). Συνεπώς γρηγορές αλλαγές χωρίς κολλήματα είναι σημαντικό

-Λειτουργικό Windows 10

Τώρα στη σύνθεση θα ναι μόνο το κουτί χωρίς οθόνη και πληκτρολόγιο, ποντίκι.

Υπάρχει ευκολία στο να γίνουν αγορές και από ελλάδα και από κινα κάποια μικροπράγματα. Άρα κι από διαφορετικά μαγαζιά να ναι δεν με πειράζει. Απλά να στέλνουν σε όλη την Ελλάδα.

Και για συναρμολόγηση θα βρεθεί κατάστημα στην περιοχή μου για να γίνει.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Αν χρειάζεστε κάτι παραπάνω σαν πληροφορία ενημερώστε με.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"καλά νταξ" είσαι τυχερός..  :P -δικό μου comment απο άλλο post χθεσινό..

-μπες e-shop.gr και βάλε αυτά τα κομμάτια και πάτα συναρμολόγηση:

Γενικό Σύνολο (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ): 498.11 € 

Υ.Γ -Προς όλους τους Ιντελάδες με τον Intel Pentium G4560 που θα πεταχτούν απο το πουθενά με την μητρική Η110 στο χέρι σαν ευαγγέλιο  :D
Υ.Γ2 -Μην ξεκινήσετε τα "Μα Είναι Αρχαία η Μνήμη DDR3" και τα λοιπά όμορφα...  ;)

..Let the bodies hit the floor! Αγάπη Μόνο ρε  :P

<Edit>
Ώπα!.. Ξέχασα και τον Σκληρό Δίσκο μαν μου! έλα πάμε εδώ HDD SEAGATE ST1000DM010 BARRACUDA 1TB SATA3 
και το νέο σύνολο πάει στα: 552.45 € (Μέσα στο όριο έτσι)

Επεξ/σία από wooddoll
Δημοσ.

Τι να σου πω να βιαστεί μην χάσει το κελεπούρι...

-Νάτος ο πρώτος με τον Intel Pentium G4560! :D έλα πες μου 2 πυρήνες με 4 threads τα σπάει έτσι? ;) ;) Ειδικά στην τιμή που έχει ;)

Δημοσ.

-Νάτος ο πρώτος με τον Intel Pentium G4560! :D έλα πες μου 2 πυρήνες με 4 threads τα σπάει έτσι? ;) ;) Ειδικά στην τιμή που έχει ;)

Από που να ξεκινήσω και που να τελειωσω..Ας μείνω στο αγάπη μόνο  :-D

• Like 5
Δημοσ.

Τι να σου πω να βιαστεί μην χάσει το κελεπούρι...

Και το πρωτο που ειναι και το ακριβοτερο ειναι και το καλυτερο! Οκ θα μου πεις μαθαμε στον "θειο" και καπως μας χαλαει αλλα...Επιλογες ειναι αυτες... :-)

ΥΓ.   Τωρα ειδα και τα αλλα κομματια! Το πρωτο τελικα ειναι μια οπτασια! :-D

• Like 2
Δημοσ.

Και το πρωτο που ειναι και το ακριβοτερο ειναι και το καλυτερο! Οκ θα μου πεις μαθαμε στον "θειο" και καπως μας χαλαει αλλα...Επιλογες ειναι αυτες... :-)

Επιλογή είναι να αγοράσεις ένα κλειδάκι ρε για να αποφύγεις τον θείο όχι να γίνεις χορηγός  :P

ΥΓ: Να ναι καλά η σχολή

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

-έλα έλα όλοι οι Ιντελάδες να μαζεύεστε σιγά-σιγά να ξεκινήσει το πάρτι ;) ;)

Αίμα μπλε κυλάει σου λεω!

Δημοσ.

Και το καλο ειναι οτι γενικα υποστηριζω amd  λογο κλεφτοπολιτικων της ιντελ, οχι οτι εχω μετοχες amd κτλ αλλα στην συγκεκριμενη προταση φιλτατε η΄πας οντως σε 4560 η΄ αφαιρεις windows και με καποιες αλλαγες και με λιγο τραβηγμα τιμολογιακα πας σε ryzen.... Καναν 1400 δηλαδη κτλ... Στα 550 ευρω περιπου βγαινει με εναν πολυ γρηγορο υπολογισμο  που εκανα με το ματι...Και αλλο τροφοδοτικο εννοειται...

Δημοσ.

Και το καλο ειναι οτι γενικα υποστηριζω amd  λογο κλεφτοπολιτικων της ιντελ, οχι οτι εχω μετοχες amd κτλ αλλα στην συγκεκριμενη προταση φιλτατε η΄πας οντως σε 4560 η΄ αφαιρεις windows και με καποιες αλλαγες και με λιγο τραβηγμα τιμολογιακα πας σε ryzen.... Καναν 1400 δηλαδη κτλ... Στα 550 ευρω περιπου βγαινει με εναν πολυ γρηγορο υπολογισμο  που εκανα με το ματι...Και αλλο τροφοδοτικο εννοειται...

Τι έχει το τροφοδοτικό? 80 Plus White είναι με 3 χρόνια εγγύηση και DOA 7 ημερών

δλδ για να πεις "ΟΥΑΟΥ" -πρέπει να είναι 80%~85% Plus Bronze η Gold με 5 ή 10 ή παραπάνω χρόνια εγγύηση?! πραγματικά το έχω απορία θέλω να μου στείλεις link που το τεστάρουν και όντως βγαίνει μούφα-μάπα αυτή η σειρά όλη!

(Και μην μου πεις για SLI η CrossFireX ή τίποτα τραγικά overclock's έτσι.. σε αυτό το PSU γιατί θα είναι άκυρο εντελώς...)

-Και Windows θα βάλεις Αυθεντικά με το DvD τους και το Product Key τους και όχι Keys απο το Μαρακές ή απ το Τζιμπουτί με 10 ευρώ και ότι να ναι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...