Προς το περιεχόμενο

Κλιματιστικό 12000btu A++ 259€

aneral

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο leroy merlin κλιματιστικο 12000btu EQUATION A++

https://www.leroymerlin.gr/gr/klimatismos/klimatistika-air-condition/toihou/klimatistiko-inverter-equation-12000-btuh-62154106/

Άγνωστη μάρκα αλλά και στο σκρουτζ αγνωστες μαρκες ιδιας ενεργειακής κλάσης ξεκινάνε από 300 σε αγνωστα μικρά καταστήματα. http://www.skroutz.gr/c/407/oikiaka-klimatistika-inverter.html?from=most-popular&keyphrase=inverter+12000+btu

Επίσης έχει το 9000btw 239€

Πρώτη φορά που βρήκα προσφορά, ελπίζω να σας αρέσει  :-)

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι παρατηρήσεις:

1) Είναι inverter

2) Δεν έχει silent (μικρό το κακό) και sleep mode (μεγάλο το κακό)

3) Το SEER του και το SCOP του βλέπω είναι στην χαμηλότερη τιμή για την κατηγορία (Α++ και Α+ αντίστοιχα).

Γενικά φαίνεται καλή προσφορά (εδώ το έχουν στα 370€).

Ξέρουμε τι εγγύηση έχει και γενικώς, αν αξίζει σε αυτά τα χρήματα; Σκέφτομαι να αντικαταστήσω ένα σάπιο 9άρι που έχω σε ένα δωμάτιο.

Οι παρατηρήσεις:

1) Είναι inverter

2) Δεν έχει silent (μικρό το κακό) και sleep mode (μεγάλο το κακό)

3) Το SEER του και το SCOP του βλέπω είναι στην χαμηλότερη τιμή για την κατηγορία (Α++ και Α+ αντίστοιχα).

Γενικά φαίνεται καλή προσφορά (εδώ το έχουν στα 370€).

Ξέρουμε τι εγγύηση έχει και γενικώς, αν αξίζει σε αυτά τα χρήματα; Σκέφτομαι να αντικαταστήσω ένα σάπιο 9άρι που έχω σε ένα δωμάτιο.

Ναι μεν την χαμηλότερη τιμή αλλά και μόνο που είναι AA+/A+ μετράει.Στα + η δυνατότητα χρήσης wifi.

Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο αλλά τα "φθηνά" έχουν συνήθως 2 χρονια.

Στη θέση σου αν το 9αρι είναι και παλιό δεν θα το σκεφτόμουν καν.

• Like 3

Ναι μεν την χαμηλότερη τιμή αλλά και μόνο που είναι AA+/A+ μετράει.Στα + η δυνατότητα χρήσης wifi.

Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο αλλά τα "φθηνά" έχουν συνήθως 2 χρονια.

Στη θέση σου αν το 9αρι είναι και παλιό δεν θα το σκεφτόμουν καν.

Το 9άρι μου πίνει κυριολεκτικά το αίμα. Και το χρησιμοποιώ και σαν θέρμανση. Με τον μετρητή το καλοκαίρι έχω δει και κοντά στο 1KW :P και δεν είναι και inverter.

Το 9άρι μου πίνει κυριολεκτικά το αίμα. Και το χρησιμοποιώ και σαν θέρμανση. Με τον μετρητή το καλοκαίρι έχω δει και κοντά στο 1KW :P και δεν είναι και inverter.

Γιαυτό σου είπα αν είναι και παλιό δεν θα το σκεφτόμουν καν.Πάντως στην θέση σου επειδή απότι κατάλαβα το χρησιμοπιείς αρκετά θα σου προτεινα να πάρεις κάποιο καλύτερο-αξιόπιστο.Βέβαια απο το να μείνεις με τον δράκουλα καλή λύση φαίνεται και το συγκεκριμένο.Η διαφορά στην κατανάλωση θα είναι αρκετά μεγάλη.Και δεν μιλάμε θεωρητικά.

• Like 2

Στο leroy merlin κλιματιστικο 12000btu EQUATION A++

https://www.leroymerlin.gr/gr/klimatismos/klimatistika-air-condition/toihou/klimatistiko-inverter-equation-12000-btuh-62154106/

Άγνωστη μάρκα αλλά και στο σκρουτζ αγνωστες μαρκες ιδιας ενεργειακής κλάσης ξεκινάνε από 300 σε αγνωστα μικρά καταστήματα. http://www.skroutz.gr/c/407/oikiaka-klimatistika-inverter.html?from=most-popular&keyphrase=inverter+12000+btu

Επίσης έχει το 9000btw 239€

Πρώτη φορά που βρήκα προσφορά, ελπίζω να σας αρέσει  :-)

στο site δεν βλεπω το 9αρι  :/

Ξέρουμε αν είναι και η εγκατάσταση μέσα στην τιμή αν όχι πόσο σε χρεώνει η Leroy Merlin και γενικά πόσο πάει να πάρεις έναν ψυκτικό για να στο εγκαταστήσει;

Αν το αγοράσει κανείς ας μας γράψει εντυπώσεις.. ιδιαίτερα για τον θόρυβο που θα κάνει... και αν όντως δεν έχει silent mode...

πήρα το αντίστοιχο περσινό το 9αρι για μεγάλο υπνοδωμάτιο

δεν την μέτρησα την κατανάλωση αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ χαμηλότερη από τον παλιό δράκουλα που είχα , 

είναι σχετικά αθόρυβο αλλά όχι όσο τα κορυφαία με το silent-mode. (στην ησυχία της νύχτας ακούγεται το φυσιματάκι του αλλά είναι απαλό και συνηθίζεται) .Νομίζω πλήρωσα 60ευρώ εγκατασταση εξτρα αν θυμάμαι καλά.

γενικά , για την τιμή του το θεωρώ ότι αξίζει τα ευρώ του σίγουρα.

Ξέρουμε αν είναι και η εγκατάσταση μέσα στην τιμή αν όχι πόσο σε χρεώνει η Leroy Merlin και γενικά πόσο πάει να πάρεις έναν ψυκτικό για να στο εγκαταστήσει;

:-D :-D :-D :-D :-D  Ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές έτσι?

Επί της ουσίας, στο λογικό σκέλος της ερώτησης τώρα:

Ένας ψυκτικός παλιά τουλάχιστον έπαιρνε γύρω στα 60 ευρώ για εγκατάσταση και 30 για συντήρηση (αν ήταν νέου τύπου φρέον).

Οι τιμές ενδεικτικές, δε γνωρίζω αν έχουν αλλάξει προς τα πάνω ή προς τα κάτω κι από ψυκτικό σε ψυκτικό υπάρχει και διαφορά στην ποιότητα της εργασίας.

Εγω το πήρα αλλά εγκατάσταση θα γίνει την Τετάρτη.

Το 9αρι ειναι μόνο στα καταστηματα και όχι στο ιντερνετ αλλά εμένα δεν μου έκανε και δεν νομίζω να αξιζει για 20 ευρώ να χασεις το 1/4 των btu

wifi παίρνει αντάπτορα που κάνει 25 ευρώ απότι μου είπαν, δεν ξερω αν γίνετε να βάλεις άλλης εταιρίας ποιο φθηνό αλλά δεν με ενδιαφέρει προς το παρών.

Εγκατασταση της Θεσσαλονίκης μου είπαν οτι συνεργάζονται με κάποιον και θα μου βγει 70-75 ευρώ + 20 ευρώ η αφαίρεση του παλιού μου κλιματιστικου. Μου φάνηκαν πολλά και είπα γνωστό μου που μου εκανε καλυτερη τιμή. Μου δώσαν να υπογράψω υπέυθυνη δήλωση ότι πραγματικά θα φωναξω ψυκτικό και δεν θα το βάλω μονος μου καθως λέει υπάρχει νομος του κράτους και της ΕΕ.

Η συσκευασία πάνω γράφει ότι έχει timer (λογικα για αυτόματη απενεργοποίηση?). Για θέρμανση το SCOP ειναι 4 για τις πράσινες περιόχες (κεντρική ευρώπη), δεν έχει μέτρηση για τις κοκκινες που ειναι η Ελλάδα και που λογικά θα ειναι πιο αποδοτικό. Ο θορυβος που γράφει στην συσκευασία είναι 53db δυστηχώς και όχι η τιμή που γράφει στο site. Η εγγύηση είναι 2 έτη.

Περισσότερα την Τετάρτη που θα έρθει ο ψυκτικός να το εγκαταστήσει.

• Like 10

Εγω το πήρα αλλά εγκατάσταση θα γίνει την Τετάρτη.

Το 9αρι ειναι μόνο στα καταστηματα και όχι στο ιντερνετ αλλά εμένα δεν μου έκανε και δεν νομίζω να αξιζει για 20 ευρώ να χασεις το 1/4 των btu

wifi παίρνει αντάπτορα που κάνει 25 ευρώ απότι μου είπαν, δεν ξερω αν γίνετε να βάλεις άλλης εταιρίας ποιο φθηνό αλλά δεν με ενδιαφέρει προς το παρών.

Εγκατασταση της Θεσσαλονίκης μου είπαν οτι συνεργάζονται με κάποιον και θα μου βγει 70-75 ευρώ + 20 ευρώ η αφαίρεση του παλιού μου κλιματιστικου. Μου φάνηκαν πολλά και είπα γνωστό μου που μου εκανε καλυτερη τιμή. Μου δώσαν να υπογράψω υπέυθυνη δήλωση ότι πραγματικά θα φωναξω ψυκτικό και δεν θα το βάλω μονος μου καθως λέει υπάρχει νομος του κράτους και της ΕΕ.

Η συσκευασία πάνω γράφει ότι έχει timer (λογικα για αυτόματη απενεργοποίηση?). Για θέρμανση το SCOP ειναι 4 για τις πράσινες περιόχες (κεντρική ευρώπη), δεν έχει μέτρηση για τις κοκκινες που ειναι η Ελλάδα και που λογικά θα ειναι πιο αποδοτικό. Ο θορυβος που γράφει στην συσκευασία είναι 53db δυστηχώς και όχι η τιμή που γράφει στο site. Η εγγύηση είναι 2 έτη.

Περισσότερα την Τετάρτη που θα έρθει ο ψυκτικός να το εγκαταστήσει.

Καλύτερα να πάρεις τα σωστά btu για τον χώρο που θέλεις να καλύψεις και μην το βλέπεις όσο πιο πολλά τόσο το καλύτερο.(Γενικά μιλάω-αν στην περίπτωσή σου τα χρειάζεσαι μια χαρά αφού είναι και καλή η τιμή)

53 db της εσωτερικής μονάδας?

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...