black66.gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Στην κάρτα μου 1080 ti FE όταν έίναι σε full load (battlefield κλπ) οι θερμοκρασίες φτάνουν μέχρι 82-83 βαθμούς.Αξίζει τον κόπο και το χρήμα να πάω σε after market cooler;Θα δω διαφορά στις θερμοκρασίες; Να σημειώσω πως και με αυτές τις θερμοκρασίες που έχω τώρα η κάρτα αποδίδει μια χαρά χωρίς προβλήματα.Το θέμα είναι όμως η μακροζωία της,γιατί η επόμενη αναβάθμιση θα πάρει αρκετά χρονάκια.Αν χρειαστεί cooler ποια έχετε να μου προτείνετε; Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2017 από black66.gr
toyo73 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Εγω θα σου πρωτεινω με κλειστα ματια accelero.Τα 60ευρω δεν ειναι τιποτα μπροστα στο κοστος τις 1080ti.
black66.gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Εγω θα σου πρωτεινω με κλειστα ματια accelero.Τα 60ευρω δεν ειναι τιποτα μπροστα στο κοστος τις 1080ti. Ποιο μοντέλο είναι συμβατό; Είναι εύκολη η τοποθέτηση από εμένα που ναι μεν μπορώ να στήσω ένα pc αλλά μέχρι εκεί,γιατί δεν είμαι ειδικός;
toyo73 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ποιο μοντέλο είναι συμβατό; Είναι εύκολη η τοποθέτηση από εμένα που ναι μεν μπορώ να στήσω ένα pc αλλά μέχρι εκεί,γιατί δεν είμαι ειδικός; Βρηκα και ενα βιντεο ειδικα για εσενα.Τεραστια μειωση θερμοκρασιων.Κοντα στους 20 βαθμους. https://www.youtube.com/watch?v=kd1pR1-36Sw Θα παρεις το xtreme iii που εχει και το σετ με τα ψυκτρακια για μνημες και vrm. https://www.arctic.ac/eu_en/accelero-xtreme-iii.html 1
Dantε Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Σκεψουν και τη λυση να βρεις ψυκτρα καποιας αλλης υλοποιησης απο καποιον που εβαλε υδροψυξη. Πιστευω μια τετοια θα εχει καλυτερη ψυξη και στα vrm κτλ.
black66.gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Σκεψουν και τη λυση να βρεις ψυκτρα καποιας αλλης υλοποιησης απο καποιον που εβαλε υδροψυξη. Πιστευω μια τετοια θα εχει καλυτερη ψυξη και στα vrm κτλ. Και αυτό καλή ιδέα αλλά πρέπει πολύ ψάξιμο στις αγγελίες.
Dantε Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Οντως,αλλα μπορει να σου βγει πιο οικονομικα. Απλα να σιγουρευτεις οτι η υλοποιηση του αλλου,ειναι με reference pcb.
7nisiotis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Έχεις σκεφτεί για το water cooling AIO kit της EVGA; https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=400-HY-5388-B1 Πιστεύω ειναι η καλύτερη λυση 1
toyo73 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Σκεψουν και τη λυση να βρεις ψυκτρα καποιας αλλης υλοποιησης απο καποιον που εβαλε υδροψυξη. Πιστευω μια τετοια θα εχει καλυτερη ψυξη και στα vrm κτλ. 1)Ο αλλος που εβαλε υδροψυξη δεν θα πουλησει το μαμα cooler, γιατι θα το χρειαστει οταν πουλησει την καρτα, η σε περιπτωση εγγυησης. 2)Δεν υπαρχει cooler που να συναγωνιζεται το accelero.Eιναι μακραν το πιο αθορυβο-δροσερο και ομορφοτερο απο πολλα εργοστασιακα εκτρωματα.
Dr_73 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μπορείς να φτιάξεις μόνος σου κάτι αντίστοιχο με αυτό και να το βιδώσεις κάτω από τη vga , έτσι ώστε να φυσά τους ανεμιστήρες της. Κόστος , το κόστος των ανεμιστήρων και μια παλιά κάρτα που έχεις για πέταμα (κάνεις τρύπες στην πλακέτα, κόβεις τη σύνδεση με mobo κτλ). Και δεν πειράζεις την κάρτα. ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.
7nisiotis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μπορείς να φτιάξεις μόνος σου κάτι αντίστοιχο με αυτό 51FnfmvDiuL.jpg και να το βιδώσεις κάτω από τη vga , έτσι ώστε να φυσά τους ανεμιστήρες της. Κόστος , το κόστος των ανεμιστήρων και μια παλιά κάρτα που έχεις για πέταμα (κάνεις τρύπες στην πλακέτα, κόβεις τη σύνδεση με mobo κτλ). Και δεν πειράζεις την κάρτα. ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ. FE= REFERENCE= Blower style αρα δε θα αποδώσει. 1
Dr_73 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 FE= REFERENCE= Blower style αρα δε θα αποδώσει. Έχεις δίκιο σε αυτό. Σε τέτοιου τύπου , θα έπρεπε ΕΝΑΣ ανεμιστήρας, να φυσάει πάνω στο μοναδικό ανεμιστηράκι ; Επίσης αν έχει backplate , θα βοηθούσε ανεμιστήρες να το φυσάνε ; (Δεν ξέρω, δεν το έχω ψάξει , ρωτάω).
black66.gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Έχεις σκεφτεί για το water cooling AIO kit της EVGA; https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=400-HY-5388-B1 Πιστεύω ειναι η καλύτερη λυση Ναι αλλά τσούζει. 1)Ο αλλος που εβαλε υδροψυξη δεν θα πουλησει το μαμα cooler, γιατι θα το χρειαστει οταν πουλησει την καρτα, η σε περιπτωση εγγυησης. 2)Δεν υπαρχει cooler που να συναγωνιζεται το accelero.Eιναι μακραν το πιο αθορυβο-δροσερο και ομορφοτερο απο πολλα εργοστασιακα εκτρωματα. Ποιο μοντέλο όμως είναι συμβατό ακριβώς με την κάρτα μου;Γιατί είναι πολλά.
toyo73 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ναι αλλά τσούζει. Ποιο μοντέλο όμως είναι συμβατό ακριβώς με την κάρτα μου;Γιατί είναι πολλά. Θα παρεις το accelero xtreme iii. 1
black66.gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Παράγγειλα την accelero xtreme iii τελικά. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Ποια πάστα είναι καλύτερη και μου συνιστάτε να χρησιμοποιήσω; Την MX4 ή την liquid ultra; Παρακαλώ να μου προτείνετε μια από τις δύο γιατί ήδη τις έχω και δεν θα αγοράσω άλλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα