Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι εικασιες που κανεις για το ποσο ευκολα ή οχι χαλανε τα iPhοne και οτι ο κοσμος τα επισκευαζει(ενω τα αλλα οχι) ειναι το ιδιο αβασιμες με την λανθασμενη εκτιμηση που εκανες πως "καθε Κινεζος εχει απο ενα".

Ακομα βεβαια και να ισχυε αυτη η εικασια για τις επισκευες, δεν αναιρει οτι δεν ισχυει το αρχικο που εγραψες.

screenshot-2017-02-06-12-51-53.png?w=680

Σίγουρα δεν ισχύει ότι κάθε κινεζος έχει από ένα γιατί , δεν έχουν πουληθεί 1 δις iPhone, (αν υποθέσουμε ότι 1 δις είναι αυτοί που έχουν κινητό στην Κίνα) και δεν υπάρχει τρόπος να δω όλους τους Κινέζους σε αυτή την ζωή.....

Είναι κατανοητό νομίζω τι εννοούσα ....

τώρα να μετράτε ξέρετε...ποσά iPhone έχουν πουληθεί συνολικά ,κατά την διάρκεια των χρόνων ξέρετε.... τώρα αν δεν είστε παιδάκια δημοτικού καταλαβαίνετε γιατί έγραψα κάτι και τι ακριβώς εννοούσα...

Δημοσ.

Εγω και στην Ελλαδα παντως βλεπω ακομα ορισμενοι να ειναι με Iphone 4s και 5(απο το μεγεθος οθονης/δακτυλικο)δεν ειναι ολοι παντα με την τελευταια ναυαρχιδα της χ εταιρειας. Επισης υπαρχουν και τα used που σε τετοια γραφηματα προφανως και δεν προκειται να φανουν.

• Like 1
Δημοσ.

Το jailbreak δε μέτρα (με ξεπερνά που έβαλες σταθερότητα και jailbreak σε μία πρόταση, πραγματικά, είσαι και technology_guy είμαι σίγουρος ότι δεν είχες Μακ ποτέ και πήρες iPhone από τις αγγελίες του insomnia). Επίσης μία χαρά είναι στα άλλα το s7.

Παίζει να το έχω κλείσει μόνο για αναβάθμιση τόσο σταθερό είναι, από apps επαγγελματικά δε λείπει κάτι, δεν είμαστε στο 2008 οπότε άσε τις παπάντζες. Επίσης ειμαστε εκτός θέματος.

Well, iphone δεν πήρα απ τις αγγελίες και όχι δεν έχω mac γιατί δεν μου χρειάζεται ακόμα :) Πίστεψέ με, λείπουν ΠΟΛΛΑ στο android. Από εφαρμογές μουσικής / εκπαίδευσης επαγγελματικές μέχρι και grand releases παιχνιδιών (monument valley π.χ.). Επίσης, άμα εσύ έχεις το iphone 5 και του έχεις βάλει iOS 10 (που και πάλι δεν είναι χειρότερο από android των 200 ευρώ) δεν σου φταίει κανείς.

Δημοσ.

Well, iphone δεν πήρα απ τις αγγελίες και όχι δεν έχω mac γιατί δεν μου χρειάζεται ακόμα :) Πίστεψέ με, λείπουν ΠΟΛΛΑ στο android. Από εφαρμογές μουσικής / εκπαίδευσης επαγγελματικές μέχρι και grand releases παιχνιδιών (monument valley π.χ.). Επίσης, άμα εσύ έχεις το iphone 5 και του έχεις βάλει iOS 10 (που και πάλι δεν είναι χειρότερο από android των 200 ευρώ) δεν σου φταίει κανείς.

Έχεις χάσει το νόημα σε αυτά που λέω. Μίλησες για jailbreak και σταθερότητα. Ήμουν χρήστης 6s plus κ s7 edge. Κράτησα μόνο το δεύτερο. Δε λείπει πλέον απολύτως τπτ σε εφαρμογές για κινητό. Το ότι πέταξες ένα exclusive για ένα μήνα (monument valley 2) δε λεει κάτι. Να μιλούσαμε για tablet θα έλεγα ναι δεν έχει πολλές tablet optimized αλλά σε κινητό; Αλήθεια τώρα το 2017;

Υπόψιν είμαι χρήστης Mac δεν έχω εμπάθεια προς την εταιρία όπως εσύ προς τα android και σαφώς και δε διάλεξα το s7 edge για να παίζω παιχνίδια.

Απλά με βόλεψε παραπάνω και έχει αντίστοιχη επίδοση σε όλα αν όχι καλύτερη σε μπαταρία και κάμερα. Επίσης είμαι χρήστης Google services και στην επιχείρηση.

• Like 1
Δημοσ.

πολυ καλα κινητα αλλα γελοια ακριβα, η apple στραγγιζει το κοινο της που ειναι επι το πλειστον αφραγκοι πιτσιρικαδες που μαζευουν κανενα 6 μηνο να παρουν τα κινητα της μονο και μονο πιστευοντας οτι τους κανει ξεχωριστους.

Ειχα και εχω υπαλληλους που παλευαν για το μεροκαματο αλλα μολις εβγαινε το και καινουργιο iphone το επαιρναν την ιδια ημερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολυ καλα κινητα αλλα γελοια ακριβα, η apple στραγγιζει το κοινο της που ειναι επι το πλειστον αφραγκοι πιτσιρικαδες που μαζευουν κανενα 6 μηνο να παρουν τα κινητα της μονο και μονο πιστευοντας οτι τους κανει ξεχωριστους.

Ειχα και εχω υπαλληλους που παλευαν για το μεροκαματο αλλα μολις εβγαινε το και καινουργιο iphone το επαιρναν την ιδια ημερα.

Εχω και  εγω υπαλληλους  που εχουν κινεζικα κινητα των 200 ευρω .

Και κατι πιτσιρικια  που βλεπω γυρω μου  και στο γυμναστηριο γιατι δεν εχουν 5 ευρω στην τσεπη να πανε για καφε ...

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Σε τεχνολογικό φόρουμ δεν βρισκόμαστε; Γιατί πολλές φορές νομίζω ότι βρισκόμαστε σε μπαράκι με άσχετους που λένε αερολογίες, ρε πάτε καλά εδω μέσα; Μιλάμε για μία πλατφόρμα που έχει πληρώσει σύνολο μέχρι σήμερα 70 δις δολλάρια στους προγραμματιστές που βγάζουν το ψωμί τους από το οικοσύστημα αυτό και εσύ μου λες για μόστρες και παπαριές. Σοβαρευτείτε λίγο, δεν είναι όλος ο πλανήτης όπως ο περίγυρος σας. Δείτε λίγο πέρα από το δάχτυλο σας, μου θέλετε και τεχνολογικά φόρουμ.

• Like 3
Δημοσ.

Σας γλενταει ο Κουκ. Ειδαμε και το giffaki που χορευει με τους εργαζόμενους.

Kατσε να βγει και το iphone8 παλι ολοι στις ουρες θα ειναι για να το αγγιξουν και να κανουν review στο youtube.

Τωρα με το AR (στα κινητα) και VR (στα imac) ολοι θα τρεχουν να αντιγραψουν παλι, τον ζεστο καφε, το λαμπατερ και τις σκιες.

Τα πιο γρηγορα κινητα. και με 5 χρόνια υποστήριξη σε updates.

Καποια μερα και σεις σε iphone θα πατε σιωπηλα και ας κραζετε τωρα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά από μια είδηση που διάβασα πρόσφατα κάπου στο 2% μερίδιο έχει. Τίποτα δηλαδή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...