madfury Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Oτι πιο πρόχειρο έχω με μια gtx 1080 που είναι σταθερή μέχρι 1,925 mhz 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μμμ.. Μια παρατήρηση στα νούμερα του <review>..Στοκ 7700k με oc@4,9 και δίνει σε όλα σχεδόν 1-2 fps ξέρω εγω.. Σας λέει κάτι αυτό?? Gpu bound κουδούνακι χτυπάει σε μένα.. Just saying.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Cinebench ποστάρει για παρηγοριά, όχι απλά γελάνε τα τσιμέντα, κλαίνε. Game performance ή τίποτα, πάρτε το χαμπάρι, αλλιώς ασχοληθείτε με ''productivity'' 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAttart Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Oτι πιο πρόχειρο έχω με μια gtx 1080 που είναι σταθερή μέχρι 1,925 mhz Δεν είχα δει firestrike από 1080 ... Έχει αρκετή διαφορά από την 980ti ... Σε physics αποτι βλέπω τα ίδια είμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Άλλο το 3DMark 11 και άλλο το Firestrike 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAttart Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Άλλο το 3DMark 11 και άλλο το Firestrike Σωστος !!! Ημουν ΙΚΑ και με ειχαν τρελανει !!! Τι να κανω ο ανθρωπος !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Νομίζω ότι η intel μετά από πολλά χρόνια υπεροχής έπαιξε λάθος τα χαρτιά της αυτη τη φορά υπό το βαρος της απρόσμενης (για αυτην) καλής εμφάνισης των ryzen. Καινούρια βιαστική πλατφόρμα με πολύ καλές επιδόσεις (εκτος gaming) αλλά αισθητά πιο ακριβή από την αντιστoιχη της amd και αρκετά πιο ενεργοβόρα και με τους Threadripper να ειναι σε μερικές μέρες διαθέσιμοι και να ειναι παλι από κατω... Μου την δίνει επίσης αυτή η αλλαγή socket σε καθε τι νεο επξεργαστη καμια υποστηριξη προς τα πισω. Συνεχεια να σκας δλδ λεφτα για καινουρια πλατφόρμα. Εχει καταντησει αηδια... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 3πλασια χρηματα το cpu + mobo για μετα βιας 15% περισσοτερες επιδοσεις (σε συγκεκριμενα tasks) και καποιοι στηνουν πανηγυρια για την νικη της Intel. Νταξει, τα χαπια φταινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Η Intel έχει ήδη τον 7700K που είναι άπιαστος. Αυτό που άλλαξε ήταν το X99 2011-3 Άλλαξε socket για να μπορεί κάποιος να ξεκινήσει από i5 και να φτάσει στον θεό αν θέλει,αλλά και για τους i9. H socket θα αλλάζεις kai chipset η θα βάζεις add ons κάρτες εξάλλου αν θέλεις τις καινούριες τεχνολογίες στο Pc σου. σε αυτη την σειρά επεξεργαστών λοιπόν έδωσε εντυπωσιακό multi αλλά και πολύ καλό single ΠΑΝΤΑ σε σύγκριση με το x99. Δεν έγινε ξαφνικά Gaming πλατφόρμα επειδή δέχεται και μικρούς επεξεργαστές. Όπως Gaming δεν είναι και οι 1700 - 1800 με το χαμηλό single core. "H απόδοση πάντα θέλει καύσιμο".. Τα εχουμε πει 100δες φορες.. κάποιος που πήρε 5820Κ πριν 3 χρόνια τον πλήρωσε 400 ευρώ,σήμερα τον πουλάει αν θέλει 250. 3 χρόνια χρήση με 150 ευρώ είναι κωμικό.. άρα δεν είναι αγορά είναι επένδυση,και για εμένα το καλύτερο VFM,με μόνη προϋπόθεση να έχεις να τα δώσεις στο ταμείο και να τα πάρεις πίσω αργότερα. Αυτός ειναι ενας τρόπος σκέψης,αλλά οχι ο μοναδικός,και ο καθένας δικαιούται τον δικο του τρόπο σύμφωνα με τα δικα του δεδομένα,αλλα καλό είναι να ξέρει και να εκτιμά σωστά. Μην το κάνει σαν τις γκ@μενες που παντα εχουν δίκιο γιατι κόβουν την μεζουρα εκει που αυτές θέλουν κάθε φορά.. Εγώ είμαι απόλυτα καλυμμένος γιατι αυτή η σειρα είναι ακριβώς στα μέτρα μου, και κανω την δουλειά μου,και παίζω αξιοπρεπέστατα τα παιγχνιδια μου, οκ αν εχω 150fps και ο αλλος 170 δεν μου κανει καμια απολύτως διαφορα,η χαρα του παιχνιδιού δεν βρίσκεται και δεν μπορεί να βρίσκεται στα οποια λιγα καρε παραπάνω, ουτε το "γόητρο" και ο εγωισμός όμως .. οποιος διαβάζει ασχολείται βγαζει τα μάτια του και διαθέτει ώρες θα ειναι καλός σε αυτο που επιλέγει και του αρέσει, οπως ο Spartan στο OC εγω στο Hackint0sh o Psycho στο Gaming και παει λεγοντας. etc.. Τωρα στις μητρικές πάντα θέλει διάβασμα κ επιλογή,παντα υπάρχουν "τα παλτά" και "οι καλές" ας δώσουμε σε όσους δεν πρόσεξαν η δεν υπολόγισαν καλά την αντίστοιχη προσοχή με την επιλογή μας .Δεδομένο οτι οσα αρνητικά διαβάζουμε ειναι υπο το καθεστώς xtreme oc αρα αφορούν μόνο την αντίστοιχη ομάδα ποσοστών ανθρώπων και οχι το σύνολο.. Αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Όπως το είπες, ο καθένας αγοράζει σύμφωνα με τις ανάγκες του. Απλά δεν γίνεται να διαβάζουμε αρλούμπες τύπου ''5FPS διαφορά μόνο'', όταν ο ένας έχει 60FPS και ο άλλος 90 σε κάποιες περιπτώσεις..Αυτά τα +30FPS για όσους ασχολούνται με MP ή έχουν 144Hz monitors, κάνουν μεγάλη διαφορά στο gameplay. Τέλος εγώ θα περιμένω να δω τι επιδόσεις θα έχουμε μεταξύ των επεξεργαστών σε 1440P/144Hz(Που παίζω εγώ) όταν βγουν οι νέοι τίτλοι από Οκτώβρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Όπως το είπες, ο καθένας αγοράζει σύμφωνα με τις ανάγκες του. Απλά δεν γίνεται να διαβάζουμε αρλούμπες τύπου ''5FPS διαφορά μόνο'', όταν ο ένας έχει 60FPS και ο άλλος 90 σε κάποιες περιπτώσεις..Αυτά τα +30FPS για όσους ασχολούνται με MP ή έχουν 144Hz monitors, κάνουν μεγάλη διαφορά στο gameplay. Τέλος εγώ θα περιμένω να δω τι επιδόσεις θα έχουμε μεταξύ των επεξεργαστών σε 1440P/144Hz(Που παίζω εγώ) όταν βγουν οι νέοι τίτλοι από Οκτώβρη. Παντως ο 1700 ηταν γτπ καβαλα στα games με τις ιδιες διαφορες ενω τωρα το γυρισαμε σε "ελα μωρε και τι εγινε κλαιν μαιν". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Ο 1700 σήμερα που τα κοίταζα είναι το sweet spot για όσους θέλουν να stream-άρουν παιχνίδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Ο 1700 σήμερα που τα κοίταζα είναι το sweet spot για όσους θέλουν να stream-άρουν παιχνίδια. Παντως ειναι εως και αστειο. Οι Ryzen που ειναι γτπ στα games, και παρολαυτα ο 1600 σε stock παιζει μπαλα με 7800x @ 4.7ghz!! Αν αναλογιστουμε ποσο κοστισε ο ενας και ποσο ο αλλος, αστο. Καταλαβαινω τα ζορια που τραβανε μερικοι, και γω στη θεση τους ετσι θα ημουνα. Σκεψου τωρα να γυριζεις σπιτι με 400+€ CPU και 250+ € mobo και αλλα 100 για ψυξη, να στηνεις το PCaki σου, να παλευεις με το bios 3 ωρες να τον πας 4.7ghz, και μολις bootaris και πας να παιξεις games συνειδητοποιεις οτι ο αλλος διπλα εδωσε 300, δεν ειδε ποτε το bios και εχει τις ιδιες επιδοσεις με σενα. Ανατριχιαζω και μονο που τα περιγραφω. Φημες λενε οτι αυτο οδηγησε και στην αυτοκτονια του Chester. Για τους υπολοιπους πιθανους αυτοχειρες, κουραγιο παιδια, δεν αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Από τα benchmarks που είδα, κατάλαβα ότι αν δώσουν στους Ryzen 2 έναν 1600 που θα πιάνει 5Ghz, θα τα ξεφτιλίσει όλα..Και σε τιμή 250 ευρώ..Πάντως, καλό είναι να μην κάνουμε πλάκα για την αυτοκτονία κάποιου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Επιτέλους το DF! Έχουν πάντα τα καλύτερα benchmarks. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα