Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ..Ξεκινάμε σιγά σιγά η προσφορές για το τριήμερο..

Η Vodafone λοιπον δίνει 3Gb για το ΣΚ και την Δευτέρα του Αγίου ΠΝευματος.

Η προσφορά εχει ως εξής:

H Vodafone υποδέχεται το καλοκαίρι με μία προσφορά για τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοπρογράμματος (ιδιώτες & επαγγελματίες): 3GB δώρο για το 3ημερο του Αγ. Πνεύματος (Σάββατο 3/5 έως και τη Δευτέρα 5/6)!

Το καλοκαίρι ξεκινά με δώρο 3GB!

Απόλαυσε το 3ημερο του Αγ. Πνεύματος ξέγνοιαστα

Στείλε Ν στο 1339

Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές συμβολαίου και καρτοπρογράμματος, Ιδιώτες & Επαγγελματίες.

Τα δωρεάν GB μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το Σάββατο 3/5 έως και τη Δευτέρα 5/6

Όροι & προϋποθέσεις – Πακέτο προσφοράς 3GB Mobile Internet

Μέσω της προσφοράς, o συνδρομητής Συμβολαίου & Καρτοπρογράμματος Vodafone ενεργοποιεί πακέτο Mobile Internet 3GB για δωρεάν χρήση Internet το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος από το Σάββατο 03/06 00:01 έως και τη Δευτέρα 05/06 23:59

Η προσφορά ισχύει για τους συνδρομητές Συμβολαίου & Καρτοπρογράμματος, Ιδιώτες & Επαγγελματίες & για ενεργοποιήσεις στο χρονικό διάστημα από 29 Μάιου 2017 και ώρα 00:01 έως και 5 Ιουνίου 2017 και ώρα 23:59.

Η προσφορά ενεργοποιείται με αποστολή δωρεάν SMS της λέξης “Ν” στο 1339 για όλους τους συνδρομητές Συμβολαίου & Καρτοπρογράμματος, Ιδιώτες & Επαγγελματίες

Επιτρέπεται μόνο μία ενεργοποίηση της προσφοράς ανά συνδρομητή.

Από τη στιγμή της ενεργοποίησης και για όλη τη διάρκεια της προσφοράς, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα MB’s που παρέχονται από την προσφορά έναντι των ενσωματωμένων ΜΒ ή πακέτο στο βασικό πρόγραμμα χρήσης

Για τους συνδρομητές συμβολαίου η χρήση της προσφοράς είναι επιτρεπτή στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης εφόσον η υπηρεσία Vodafone Πας Παντού είναι συμβατή και ο συνδρομητής έχει ενεργή την υπηρεσία

Μέσω της υπηρεσίας Vodafone Έλεγχος Χρήσης, οι συνδρομητές Συμβολαίου & Καρτοπρογράμματος, Ιδιώτες & Επαγγελματίες θα λάβουν ενημερωτικό SMS όταν φτάσουν στο 80% και 100% της κατανάλωσης των 3GB.

????????

• Like 4
Δημοσ.

Εστειλα απο Cu για επιβεβαιωση των παραπανω,δεν ισχυει

Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές συμβολαίου και καρτοπρογράμματος, Ιδιώτες & Επαγγελματίες.

Δημοσ.

Εστειλα απο Cu για επιβεβαιωση των παραπανω,δεν ισχυει

Πως δεν ισχυει φιλε μου;

Συνάδελφος το ενεργοποίησε κανονικά , αυτός μου το ειπε και έπειτα έψαξα σε γειτονικό φόρουμ κ εκανα copy paste αυτα που έγραψα.

Προφανώς κατι δεν πάτησες καλα ή μπορεί να γινει μετέπειτα σε όλους τους συνδρομητές..

Δημοσ.

Σε Vodafone CU απαντάει στο SMS

''Η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη στο πρόγραμμα χρήσης σας.''

και εμενα το ιδιο

Δημοσ.

Πως δεν ισχυει φιλε μου;

Συνάδελφος το ενεργοποίησε κανονικά , αυτός μου το ειπε και έπειτα έψαξα σε γειτονικό φόρουμ κ εκανα copy paste αυτα που έγραψα.

Προφανώς κατι δεν πάτησες καλα ή μπορεί να γινει μετέπειτα σε όλους τους συνδρομητές..

εμενα μου απαντησε αυτο

''Η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη στο πρόγραμμα χρήσης σας.''

• Like 1
Δημοσ.

Πως δεν ισχυει φιλε μου;

Στο ιδιο σου το post γραφεις οτι

"Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές συμβολαίου και καρτοπρογράμματος, Ιδιώτες & Επαγγελματίες."

Δν λεει πουθενα για CU αρα δικιο εχει ο φιλος παραπανω. 

Ελπιζουμε να βγει αντιστοιχο και για μας τους φτωχους συγγενεις του CU...

• Like 1
Δημοσ.

H Vodafone υποδέχεται το καλοκαίρι με μία προσφορά για τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοπρογράμματος (ιδιώτες & επαγγελματίες): 3GB δώρο για το 3ημερο του Αγ. Πνεύματος (Σάββατο 3/5 έως και τη Δευτέρα 5/6)!

Στείλε Ν στο 1339

Μόλις έκανα ενεργοποίηση 

Ευχαριστώ για την ενημέρωση MontzOlee  :-) 

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιος Mod ας επεξεργαστεί τον τίτλο του θέματος και να βάλει ότι δεν ισχύει σε κάρτα CU ..

αν και αν το διαβάσει κάποιος αναφέρεται. : η προσφορά ισχύει για συνδρομητές συμβολαίου και καρτοπρογράμματος, Ιδιώτες & Επαγγελματίες."

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...