Console Master0 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω για την Skyworth 43E5600. Αξίζει; Ξέρω ότι έχει IPS Panel και είναι Ultra HD αλλά είναι ισάξια με αντίστοιχες της LG και της Samsung; Υπάρχει κάποιο βίντεο που μπορώ να την δω; Επίσης την θέλω για gaming. Θα με καλύψει;
heavyrain Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 πρωτη φορα τη βλεπω τη μαρκα. Αλλα για να κανει 360€ φανταζεσαι τι θα ειναι... 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μακρια απλα. Ουτε πλακετα uhd με πανελ fhd. Απλα οχι. Αν παθει κατι θα κλαις τα λεφτα σου. Για gaming κοιτα sony απο τηλεορασεις αλλιως μονο μονιτορ.
Console Master0 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 ok ευχαριστώ πολύ παιδιά! Γενικά δεν μπορώ να διαθέσω πολλά χρήματα γι'αυτό ψάχνω μια οικονομική λύση! Θα ρωτήσω και για μια άλλη τηλεόραση αύριο.
iceman33221 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μακρια απλα. Ουτε πλακετα uhd με πανελ fhd. Απλα οχι. Αν παθει κατι θα κλαις τα λεφτα σου. Για gaming κοιτα sony απο τηλεορασεις αλλιως μονο μονιτορ. επειδη την κοιταγα κ εγω εννοεις οτι η πλακετα ειναι fhd και ΟΧΙ uhd? εγω την κοιταγα για ταινιες 1080pmin και σειρες.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 επειδη την κοιταγα κ εγω εννοεις οτι η πλακετα ειναι fhd και ΟΧΙ uhd? εγω την κοιταγα για ταινιες 1080pmin και σειρες.Η πλακέτα μπορεί να είναι uhd αλλά το πάνελ όχι. Ουσιαστικά θα βλέπεις fhd σήμα. Και πάλι όχι όμως. Προτίμησε κάποια άλλη. Πχ lg, sony, samsung.
aristidis540 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Η πλακέτα μπορεί να είναι uhd αλλά το πάνελ όχι. Ουσιαστικά θα βλέπεις fhd σήμα. Και πάλι όχι όμως. Προτίμησε κάποια άλλη. Πχ lg, sony, samsung. που ακριβώς το είδες αυτό??? η τηλεόραση εχει 4Κ ανάλυση (απο εικόνα καλό θα ήταν να την δεις από κοντά)..τα χαρακτηριστικά της εδώ: https://www.displayspecifications.com/en/model/d48dd2b σε αντίθεση με την lg που γράφει ψέμματα οτι ειναι 4Κ και πουλάει 3Κ (στα φτηνά μοντέλα 4Κ) και η samsung που πας αγοράζεις και είναι λαχείο το panel της. (η philips έχει 4Κ προσφορά στα 400 ευρώ)
-WISE- Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Την έχω γην τιβι. Μια χαρά αξιοπρεπεστατη είναι παιδιά. Ο, τι θέλετε με ρωτάτε. 1
flatform Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 18/4/2018 στις 3:04 ΠΜ, -WISE- είπε Την έχω γην τιβι. Μια χαρά αξιοπρεπεστατη είναι παιδιά. Ο, τι θέλετε με ρωτάτε. σκέφτομαι να πάρω τη συγκεκριμένη σαν φθηνό μόνιτορ για PC. CAD, Video, λίγο Gaming. Ακρίβεια χρωμάτων δεν είναι απαραίτητη, δε θα την παντρευτώ σίγουρα την TV αυτή, προσωρινή λύση. Από PC βγάζει κανονικά 3840 x 2160@60hz (αληθινά πιξελς όχι upscaling) από HDMI? Περνάει και ο ήχος? (GTX 1050Ti θα συνδεθεί). Κόβει περιθώρια του desktop και αν ναι ρυθμίζει (overscan, full screen κλπ)? Τέλος, έχει κάποιο προφιλ εικόνας που να είναι ψιλο νορμαλ, όχι δυναμικό, που να έχει απαλό κοντραστ, καθόλου sharpness και να μην μπουκώνει τρελλά τα μαύρα και να μην καίει τα λευκά? edit: έχει τρελλό lag το σήμα μέσω HDMI? ελπίζω να μην το παράκανα στις ερωτήσεις, είδα διάθεση για πληροφορίες Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από flatform
flatform Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 19/5/2017 στις 6:34 ΜΜ, GeorgeSmirlis είπε Μακρια απλα. Ουτε πλακετα uhd με πανελ fhd. Απλα οχι. Αν παθει κατι θα κλαις τα λεφτα σου. Για gaming κοιτα sony απο τηλεορασεις αλλιως μονο μονιτορ. κοίταξα sony αλλα μερικές έχουν το 4πλάσιο lag από τις άλλες σε μερικά site. τα παρακατω λινκς εχουν πληροφοριες για το lag και πως να διορθωθει. βασικά κάνεις disable οσα πιό πολλά post processing γινεται στην tv (HDR, Frame Interpolation κλπ) και διαβάζεις και manual που λέει πιό HDMI είναι καταλληλότερο. παραθέτω τα sites για όποιον θέλει να κοιτάξει lag για gaming τηλεόραση, πριν την πάρει, έχουν database με τεστ. https://www.rtings.com/tv/tests/inputs/input-lag https://displaylag.com/display-database/ Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από flatform
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα