aliakas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 ούτε για αστείο αυτό το έκτρωμα καλύτερα να το φτιάξεις μόνος σου στο youtube υπάρχουν άπειρα guides το δικό μου, αν και δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο το έφτιαξα με τα χεράκια μου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Σωστός. Μια χαρά φαίνεται. Δυστυχώς όμως δεν πιάνουν όλων τα χέρια, ούτε έχουν όλοι γνώσεις, χρόνο και όρεξη να ασχοληθούν, ακόμα κι αν μια αξιοπρεπής ιδιοκατασκευή συνήθως δεν κοστίζει πάνω από 100 ευρώ για τα υλικά (εννοείται χωρίς τιμόνια, πετάλια κλπ). Για όποιον θέλει να το ψάξει παραπάνω υπάρχει ένα πολύ εκτενές και ενδιαφέρον θέμα εδώ με ελληνικές πατέντες και mods πραγματικά παγκοσμίου επιπέδου. Ένα σχετικό παράδειγμα είναι αυτό εδώ, περιέχει αναλυτικότατες οδηγίες για την κατασκευή cockpit διαφόρων ειδών, ακόμα και F1. ps: εγώ δυστυχώς ανήκω στην κατηγορία που προανέφερα, οπότε έλυσα το πρόβλημά μου αγοράζοντας το έτοιμο σετ της GT Omega. Το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται εν μέσω άφθονης σαβούρας στο γραφείο (το κροπάρισμα κρύβει blowers και... πιάτα): 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 εε τώρα δε θα μπω σε διαδικασία να αγοράσω ή φτιάξω playseat..για να παίζω μια στο τόσο ραλάκια..Να έπαιζα μόνο τέτοιου είδους παιχνίδια, θα το είχα φροντίσει χρόνια τώρα να είχα πάρει. Άσε που βασικά δεν χωράει και μες το δωμάτιο. Όταν εννοούσα με κουράζει,εννοούσα με κουράζει να παίζω όχι να την συνδέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Αν και το πιο συνηθισμένο πρόβλημα είναι αυτό της σύνδεσης, η αλήθεια είναι ότι όντως κουράζει πολύ περισσότερο ακόμα κι αν η τιμονιέρα δεν έχει ιδιαίτερα δυνατό force feedback. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δείτε και εδώ ένα βίντεο του trl για assist.. https://www.youtube.com/watch?v=iSUlqKo_6zI 4-5 sec δεν είναι από assist. ίσα ίσα που μπορεί να κερδίσεις πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δείτε και εδώ ένα βίντεο του trl για assist.. 4-5 sec δεν είναι από assist. ίσα ίσα που μπορεί να κερδίσεις πάντως. Τι χρόνους κάνεις εσύ σε China bro? Με το που έβαλα με αντίπαλο τον πρώτο και ξεκίνησα...... με το που πέρασα την εκκίνηση τουλάχιστον με 20 χιλιόμετρα παραπάνω τον είδα να με περνάει και να ανοίγει την διαφορά (6,3 sec μου έριξε)....anyway και με το 1:35.2 είμαι ευχαριστημένος αλλά πραγματικά υπάρχουν άτομα που είναι άπιαστοι!Όσο για τα assist με traction στο medium παίζεται με τιμονιέρα ....αλλά στο off πραγματικά είναι δύσκολο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν εχω κάνει hot lap china ακομα.. θα δοκιμάσω αύριο και θα σου πω. σε carrier με hass εκανα 1:38:340 καλά στην κίνα πρώτη στροφή δεξιά έχεις δει πως την πέρνουνε; δεν πατάνε καθόλου φρένο και φρενάρουν μονο με φρένο μηχανής... εγώ όσες φορές το δοκίμασα έφυγα έξω από την πίστα...! αδύνατον να στρίψω.. (με braking assist off) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 μετά τα 2 τελευταία patches χάλασε λίγο το παιχνίδι. Το ΑΙ ξεκίνησε να γίνεται τραίνο πάλι σαν πέρσι..και να καρφώνετε από πίσω σου και ενώ σε έχει τρακάρει να συνεχίζει φουλ γκάζι κολλημένο πάνω σου,μέχρι να βγεις εκτός..και ποινή καμία σε αυτό..εδώ μου βούτηξε στην είσοδο των pit και έγινε ΤΟ μπάχαλο..αφού έχω τηλεόραση ακόμα,πάλι καλά . Και υπάρχει ένας sound bug,στην εκκίνηση,λες και έχουν ξεβιδώσει οι βίδες από το μονοθέσιο..και όταν έρχονται τα υπόλοιπα από το formation lap γίνεται ακόμα πιο έντονος ο ήχος,λες και όλα έχουν ξελασκαρισμένες βίδες και μόλις γίνεται η εκκίνηση φεύγει ο ήχος.. και κάποια bugs στο online..χάλασε η δυσκολία,ενώ είναι ρυθμισμένη στ0 40 εγώ βλέπω 0,ο τύπος που κάνει το λομπι βλέπει το σωστό.. Επίσης ενώ είναι ανοιχτό το SC,δεν βγαίνει ποτέ σε καμία στούκα.. Επίσης γιατι ότιι και αν γίνει κ μπεις στα pit θα σου αλλάξουν λάστιχα; Δεν μιλάω να μπεις για ζημιά,πριν κάνεις το κανονικό σου πιτ στοπ,αλλά πιο μετά,να έχεις σπασμένη αεροτομή και να μπαίνεις να στην αλλάξουν και σου βάζουν πάλι φρέσκα λάστιχα.. Υπάρχουν αυτά τα bugs και στο pc? και το καινούργιο με τα assists ή όχι https://youtu.be/01qL0K7Me3M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 οταν παιζεις online εχει ζημια στο μονοθεσιο ή οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 οταν παιζεις online εχει ζημια στο μονοθεσιο ή οχι; ανάλογα πώς θα το έχει φτιάξει αυτός που έκανε το lobby.. Εμείς στο πρωτάθλημα που έχουμε κάνει,τρέχουμε με full damage. Το sim παραήταν για 25% της διάρκειας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μάλιστα, δεν έχω παίξει παιχνίδι online φ1 ποτε γι αυτο ρωτάω συνήθως όπως ξέρω δεν χαλάνε τα αμάξια σε online παιχνίδια, επίσης ρε γμτ είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι άλλα και πάλι 30Ε που το βρίσκω ακριβό είναι, δεν έχω τα χρήματα να το πάρω τώρα, μια τιμονιερα είπα να πάρω μεταχειρισμένη και αυτή δεν δούλεψε ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Παλεύοντας με τα θηρία......Russia:1:35.9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Παλεύοντας με τα θηρία......Russia:1:35.9 Βασικά cheaters είναι ,προγραμματάκι έχουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ειλικρινά δεν ξέρω πως τους κάνουν αυτούς τους χρόνους.......το έλιωσα το μονοθέσιο στην Ρωσία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα