electr0n Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Γεια σας, έχω σχετική εμπειρία με ebay και paypal αλλά όχι με amazon.co.uk, σήμερα προσπάθησα να κάνω μια αγορά απο amazon και έβαλα την προπληρωμένη κάρτα της πειραιώς (mastercard) για τρόπο πληρωμής αλλά η διαδικασία μου φάνηκε πολύ απλή: απλά βάζεις τον αριθμό της κάρτας, τον τύπο και την ημερομηνία λήξης και γίνεται η χρέωση αυτόματα χωρίς PIN? και ενώ λέει ότι δέχεται mastercard που είναι η επαναφορτιζόμενη prepaid της πειραιώς πάνω πάνω λέει "Credit card" στο tab του amazon, ξέρει κανένας έχει κάνει αγορές με προπληρωμένη κάρτα πειραιώς από amazon και αν ναι ποια είναι η διαδικασία?
electr0n Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 οπότε γίνεται με προπληρωμένες κάρτες αλλά με την πειραιώς συγκεκριμένα έχεις σχετική εμπειρία?
makfil Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δεν έχω κάρτες της Πειραιώς αλλά πρέπει να έχεις τουλάχιστον £1 επιπλέον στην προπληρωμένη για το verification.
electr0n Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 τώρα στο delivery tracking στο amazon η παραγγελία είναι στο "Ordered" και έχει μπλοκάρει εκεί και δεν προχωράει στο "Will dispatch 19 May", αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα με την πληρωμή με την prepaid κάρτα? δεν έχω πάρει καμιά ειδοποίηση για την πληρωμή
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Αν υπήρχε θέμα με την πληρωμή θα σου έστελνε email το αμαζον. Απλά η παραγγελία δεν έχει σταλθεί ακόμη.
electr0n Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 εντάξει όλα καλά μου ήρθε μήνυμα ότι το στείλανε
makfil Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δεν χρειάζεται τόσο άγχος και αγωνία στις αγορές από το εξωτερικό. Υπάρχουν τόσα πολλά νήματα, οδηγοί, posts από μέλη που προηγήθηκαν, εμπειρίες, μαζεμένη γνώση κλπ και το μόνο που πρέπει να κάνει όποιος σκοπεύει να αγοράσει από το εξωτερικό είναι να αφιερώσει λίγη ώρα για διάβασμα.
koystado Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 μου αρέσει που σε βλέπω που αγχώνεσαι για το άμαζον ενώ όπως λες έκανες παραγγελίες από ebay.
electr0n Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 έχω αφιερώσει χρόνο για διάβασμα από νήματα απο το insomnia και απο αλλες ιστοσελιδες σχετικα με αγορες online απο εξωτερικό αλλά αυτή ήταν η πρώτη μου αγορά από amazon και χωρίς paypal γιαυτο δικαιολογείστε με
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δεν διαφέρει σε τίποτα από όλα τα υπόλοιπα site που παίρνουν κάρτες. Απλώς είναι πολύ πιο ασφαλές λόγω μεγέθους.
electr0n Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 τώρα βλέπω στο UPS με το tracking code απο το amazon και λεει στο "Shipping information" μόνο την πόλη μου και GR δίπλα, γιατί δε γράφει την οδό και το ονομά μου όπως στο delivery address στο amazon? έτσι γίνεται σε όλες τις παραγγελίες με UPS απο amazon?
spartak1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 τώρα βλέπω στο UPS με το tracking code απο το amazon και λεει στο "Shipping information" μόνο την πόλη μου και GR δίπλα, γιατί δε γράφει την οδό και το ονομά μου όπως στο delivery address στο amazon? έτσι γίνεται σε όλες τις παραγγελίες με UPS απο amazon? Ούτε και τα συστημένα απο τα ΕΛΤΑ τα γράφουν ούτε στις Ελληνικές κούριερ βλέπεις αυτα που λες
electr0n Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 άρα οι πληροφορίες για το delivery address απο το amazon εχουν προωθηθεί στο UPS αλλά είναι πολιτική τους να βάζουν μόνο πόλη και χώρα στο shipping information με το tracking code?
djuan1988 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 άρα οι πληροφορίες για το delivery address απο το amazon εχουν προωθηθεί στο UPS αλλά είναι πολιτική τους να βάζουν μόνο πόλη και χώρα στο shipping information με το tracking code? Όλες οι μεταφορικές το ίδιο πράγμα κάνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα