Προς το περιεχόμενο

Ειναι το Hardware του υπολογιστη ασφαλη για "διακοσμηση" ?

Gorditto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα παιδες... 

εχω διαφορα μερη του υπολογιστη (μητρικες-καρτες γραφικων) κρεμασμενα στο τοιχο του δωματιου μου... 

Γνωριζει καποιος εαν ειναι ενταξει να τα εχω στο χωρο που κοιμαμαι? 

Μετα απο λιγη αναζητηση που εκανα, βλεπω οτι περιεχονται καρκινογωνες ουσιες σε μεταλλα κτλ που χρησιμοποιουνται για να κατασκευασουν τις πλακετες.. 

Ειναι τοσο πολυ ωστε να εχω θεμα ? 

Εαν γνωριζει καποιος περαιτερω πληροφοριες ας βοηθησει ! 

Ευχαριστω εκ των προτερων.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι διαφορα εχει μια μητρικη κρεμασμενη στον τοιχο,απο αυτη που υπαρχει μεσα στον υπολογιστη σου?

εχω περιεργεια ομως,τι σοι διακοσμηση εχεις κανει με μια μητρικη κρεμασμενη στον τοιχο σου?
πιο πολυ κινδυνευεις απο το να σου καρφωθει στο ματι αμα κανει κανα σεισμο παντως.

• Like 2

"Τι διαφορα εχει μια μητρικη κρεμασμενη στον τοιχο,απο αυτη που υπαρχει μεσα στον υπολογιστη σου?" 

η μια ειναι μες στο κουτι ενω αυτα τα εχω κοντα μου... 

τεσπα θα συνεχισω να το ψαχνω... 

Απο τη στιγμή που δε διαπερνά ρεύμα και τάσεις απο τα (τυπωμένα) κυκλώματα των εξαρτημάτων , δε νομίζω ότι συντρέχει σοβαρός λόγος να ανησυχείς αφού τα υλικά με την απουσία τάσης,έντασης->ζέστης,θερμότητας παραμένουν αδρανή και δεν απελευθερώνουν μονοξείδια και άλλα βλαβερά κατάλοιπα, ως αποτέλεσμα της παραπάνω διεργασίας.

• Like 4

ChimairaX νταξει δεν με ενδιαφερει και πολυ αυτο... για πεταμα ειναι...  

Εγώ πάντως βλέπω ότι το κουτί του υπολογιστή σου ειναι πιο κοντά σε εσένα για περισσότερη ώρα αποτι οι μητρικές στον τοίχο στο βάθος ο οποίος μάλιστα δεν έχει κάποιο κρεβάτι η καρέκλα εκει κοντά (για να πω ότι έρχεσαι πιο κοντά όταν κοιμάσαι ας πούμε)

Άρα πως σκέφτηκες πως μπορεί να ειναι βλαβερές την στιγμή που λιώνεις δίπλα σε μια μητρική πολύ πιο κοντά απο αυτές για τις οποίες ψάχνεις να βρεις καρκινογόνα; :P

Ωραια ιδεα για διακοσμηση παντως! Μου αρεσε πολυ. Καντο χομπι και ανοιξε κανενα λογαριασμο ινστα να σε ακολουθω.

Ωραια ιδεα για διακοσμηση παντως! Μου αρεσε πολυ. Καντο χομπι και ανοιξε κανενα λογαριασμο ινστα να σε ακολουθω.

καγκουρια ειναι,εβαλε οτι αχρηστο ειχε στον τοιχο.

υπαρχουν καλυτερες ιδεες,οπως κομματιασμενο παλιο λαπτοπ σε πινακα στον τοιχο με καποιο παλιο λειτουργικο σε αναμονη η windows 95 screensaver, η ενα wooden board με καποιο μοτιβο απο μητρικες.

• Like 1

web_assasin Κοιτα να δεις, ειναι υποκειμενικο το θεμα.  

Εσενα δε σου αρεσει. Ειναι σεβαστο και αποδεκτο. 

Ετσι-ετσι ριξε κι αλλες ιδεες! 

το δευτερο που λες καλο ακουγεται..

• Like 1

clock.jpg laptop_design.jpg

δε βρισκω κατι στο νετ για να σου δειξω τι εννοω με το μοτιβο,αλλα μπορεις να σχηματισεις κατι με τα κομματια,πανω σε ξυλινο πινακα.

το ιδιο και με το λαπτοπ,λυμενο,με  ολα του τα κομματια βιδωμενα πανω σε ξυλινο πινακα,με καποιο λειτουργικο retro.

μεχρι και καποιου ειδους κατασκευη με  πλακετες και καποια εξτρα,οπως ενα ρομποτ με κουμπια πληκτρολογιου για δοντια,δισκακια απο hdd  για ματια  και παει λεγοντας.τεχνη ειναι και δεν εχεις ορια στο τι μπορεις να φτιαξεις.

με ψηνεις να φτιαξω και εγω κατι με τους τονους ανταλλακτικα που εχω,αλλα δεν εχω χρονο τωρα.

edit : δοκιμασε στο google computer parts art και θα ξεφυγεις.

c79a7709250f15a6567455bc002111a2.jpg

με βλεπω να παραγγελνω ledotainies και να βαλω το pc μου στον τοιχο.

το σιγουρο ειναι οτι θα παρω ενα απο τα 10 κουτια υπολογιστη και θα το  κανω γραμματοκιβωτιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...