CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Κάνω μια έρευνα. Αν ψάχνατε να νοικιάσετε στις διακοπές ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και ενώ είχε καλές φωτογραφίες και φαινότανε καλό, αν η τιμή του ήταν χώμα δηλαδη 20€ την διανυκτερευση, θα μπαίνατε σε υποψίες λόγο της χαμηλής τιμής και θα το αποφεύγατε;
evoracing Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Όχι δεν θα το απέφευγα.. Αν το δωμάτιο είναι περιποιημένο και όχι σαν ισόγειο στα Πατήσια τότε όχι δεν θα το απέφευγα. Καθαριότητα πάντα παίρνω σεντόνια-πετσέτες κτλπ. Εννοείτε δεν θα χρησιμοποιήσω του ξενοδοχείου. Φυσικά θα διαβάσω και τις κρητικές. Αν λένε πως ηχομόνωση 0 και εκεί που κοιμάμαι ακούω τον άλλον δίπλα εν ώρα εργασίας ή και το αντίθετο ή πως τα φαγητά (αν έχω επιλέξει να είναι με γεύμα) είναι χάλια, τότε αυτά είναι που θα κοιτάξω. Πέρσι που πήγα σε ένα στο Τολό (θα ήθελα πολύ να του κάνω διαφήμιση) ο άνθρωπος μου τα είπε όλα πριν πάω όπως πχ που δεν είχε πόσιμο νερό. Φυσικά στις φωτογραφίες ήταν τέλειο αλλά η τιμή συμπαθητική για σεζόν.
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω Poll αυτό το ερώτημα;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω Poll αυτό το ερώτημα;Ναι υπάρχει, να γίνεις moderator στο insomnia.
LongTom Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 20€ & ωραίες φωτό == ψέμα. Αν όχι σε όλες τις περιπτώσεις, σε μεγάλο ποσοστό. Επειδή πάω διακοπές να περάσω καλά και να χαλαρώσω, θεωρώ ότι είναι καλύτερα να πληρώσω κατιτίς παραπάνω και σίγουρο, παρά να τραβάω τα βγια μου βγάζοντας άκρη με online(και μη) scams. 3
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Ναι υπάρχει, να γίνεις moderator στο insomnia. Πολλά νευράκια διακρίνω 1
sphinxgr Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Πάντα επιλέγω με την προϋπόθεση τις αναλυτικές κριτικές (οι οποίες προφανώς είναι υποκειμενικές, αλλά αν είναι αναλυτικές, μπορώ να αντιληφθώ αν αυτό που δεν αρέσει σε κάποιον, εμένα δεν με ενοχλεί). Αν δεν υπάρχουν κριτικές, δεν το επιλέγω ανεξαρτήτου τιμής.
moure Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Oι φωτογραφιες δεν λενε τιποτα. Μονο αν υπαρχουν κριτικες μπορεις να εισαι σιγουρος. Συνηθως παντως φτηνο και καλο δεν πανε μαζι. 1
mrfan Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Οι φωτογραφίες "λένε" πολλά ψέμματα.Τα ξενοδοχεία βάζουν μία θέα που δεν αντιστοιχεί σε όλα τα δωμάτιο, την σουίτα του ξενοδοχείου που δεν έχει καμία σχέση με τα άλλα δωμάτια και φυσικά τραβάνε από γωνίες που κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται τεράστιο και ευρύχωρο. Από την άλλη το 20 ευρώ είναι σπάνιο αλλά όχι απίθανο. Αν ψάχνεις δωμάτιο σε νησί, χειμωνιάτικα που όλοι βαράνε μύγες, όλα είναι πιθανά. Γενικά, η ερώτηση σου είναι πολύ υποθετική.
bluesattack Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Πολυ γενικη ερωτηση.Ειναι μονοκλινο,σουιτα τι ? Προσφερει πρωινο ? Εχει θεα ? Εχει ευκολη προσβαση , παρκινγκ ? Το ποσο λεει πολλα αλλα και τιποτα απο μονο του Εγω θα εδινα βαση στις κριτικες , ιδιως για αυτο που θεωρω Α και το Ω ,την καθαριοτητα. 1
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) delleted Επεξ/σία 4 Μαΐου 2017 από CrYsTaL_NePtUnE
Orpheas1992 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Και πολλα ειναι.Εξαρταται βεβαια και ποσο τουριστικο ειναι το μερος... 1
BadBoy Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Αξίζει να αρχίσεις επιχείρηση για μια σκηνή; Δεν είναι πολλοί οι φόροι;
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Είναι αρκετά τουριστικο σχεδον σ όλο το χωριο νοικιάζουν βίλες σε τουρίστες Αξίζει να αρχίσεις επιχείρηση για μια σκηνή; Δεν είναι πολλοί οι φόροι; ... Επεξ/σία 4 Μαΐου 2017 από CrYsTaL_NePtUnE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα