Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γράφει για το ΟΝΕ αλλά μόλις το δοκίμασα σε συμβόλαιο και παίζει μια χαρά :-)

Δωρεάν Σερφάρισμα & Ομιλία από το COSMOTE ONE!

Για σένα που θέλεις άφθονο Internet για ατελείωτο σερφάρισμα, τώρα για κάθε Σ/Κ & 3ήμερο από 29/4 έως 5/6, σου προσφέρουμε 5GB Mobile Internet, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Μπες, κάθε Σ/Κ και τριήμερο έως 05/06, από το κινητό σου στο myinternet.cosmote.gr και ενεργοποίησε τα δωρεάν 5GB σου, εναλλακτικά στέλνοντας ΣΚ στο 1256.

Αλλά τα δώρα από το COSMOTE ONE δεν τελειώνουν εδώ!!!

Μίλησε ξέγνοιαστα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα το τριήμερο της Πρωτομαγιάς από 29 Απριλίου έως 1 Μαϊου!

Στείλε ΔΩΡΑ στο 1256, χωρίς χρέωση μέχρι και την Πέμπτη 27/4 για ενεργοποίηση του δώρου 1500 λεπτά προς όλους!

• Like 21
Δημοσ.

ξέρεις μήπως πότε; εχω κατι τηλέφωνα να κάνω γι αυτό

Στείλε μου το νούμερο σου να σε στείλω 60 λεπτά με supershare αν θέλεις.

Δημοσ.

Κερασάκι στην τούρτα που αυξάνουν τις χρεώσεις... με βλέπω να τα παίρνω όλα, κινητά και σταθερά και να φεύγω από την πανάκριβη πλέον cosmote...

https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/index.html

• Like 1
Δημοσ.

Στείλε μου το νούμερο σου να σε στείλω 60 λεπτά με supershare αν θέλεις.

ναι κι αυτο γινεται  θα χρεωθεις κατι εσυ γι αυτο;

Δημοσ.

ΡΕ παιδιά μη σπαμάρετε το θεμα

ontopic : Δεχτηκε και τα δυο. Ευχαριστώ τον TS

Το μονο που δεν ξεκαθαρίζει το μηνυμα ειναι αν αυτόματα ενεργοποιήθηκε για ολα τα ΣΚ μεχρι 5/6 (διαβασα παλι το Μπες, κάθε Σ/Κ και τριήμερο έως 05/06") και αν ειναι 5gb/ΣΚ ή 5gb συνολικά. Ναι τωρα ειναι περασμένες 12 και βαριεμαι να ψαχνω τους ορους

Δημοσ.

Μια χαρα τα 5GB, thanks ts.

Οπως το γραφει, νομιζω οτι πρεπει καθε ΣΚ να το ενεργοποιουμε.

Δημοσ.

Είναι ξεκάθαρα για συμβόλαιο.

Αν δεχτεί κανένας προσφορά για ΚΑΡΤΟσυμβολαιο ας κάνει ένα κόπο να την ανεβάσει :)

Δημοσ.

Το ενεργοποιείτε πριν κάθε ΣΚ και έχει ισχύ από την Παρασκευη στις 18.00 μέχρι την δευτέρα 23.59. Στην έναρξη και στην λήξη θα σας έρχεται SMS και μπορείτε να το ενεργοποιείτε μέχρι 4/6 δωρεάν. Αν καταναλώσετε τα 5GB από ότι θυμάμαι όταν ήταν με χρέωση μπορούσατε να ενεργοποιειτε ξανά τα ΜΒ με χρέωση ξανά 2,90 και είχαν ισχύ από την ενεργοποίηση μέχρι την Κυριακή 23.59, αλλά δεν ξέρω τώρα αν χρεώνεται η 2η ενεργοποίηση στο ίδιο ΣΚ ή αν όχι.

Τα λεπτά είναι διαθέσιμα όχι μόνο για ΟΝΕ αλλά για τα συμβόλαια γενικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...