Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή αυτό με τις κάρτες μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ προσωπικά δίνω και μετρητά όπου μπορώ και αν χρειαστεί να συμπληρώσω έξοδα με κάρτα θα το κάνω αργότερα. Πιο εύκολο μου φαίνεται να χρειαστείς κάποια παραπάνω έξοδα παρά να έχεις ξοδέψει περισσότερα και να την πατήσεις...

Δημοσ.

Επειδή αυτό με τις κάρτες μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ προσωπικά δίνω και μετρητά όπου μπορώ και αν χρειαστεί να συμπληρώσω έξοδα με κάρτα θα το κάνω αργότερα. Πιο εύκολο μου φαίνεται να χρειαστείς κάποια παραπάνω έξοδα παρά να έχεις ξοδέψει περισσότερα και να την πατήσεις...

Αν δεν εχεις κρυφα εισοδηματα (π.χ. μισθωτος) δεν εχεις πρόβλημα να πληρωνεις με καρτα .

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ούτε αν μέσα στον λογαριασμό υπάρχουν χρήματα εδώ και χρόνια τα οποία δικαιολογούνται από παλιότερα εισοδήματα, πωλήσεις, κληρονομιές κτλπ...

• Like 2
Δημοσ.

Ούτε αν μέσα στον λογαριασμό υπάρχουν χρήματα εδώ και χρόνια τα οποία δικαιολογούνται από παλιότερα εισοδήματα, πωλήσεις, κληρονομιές κτλπ...

Ναι κι αυτό βοηθαει σε υπερβαση εξοδων από εσοδα  ολους ανεξαιρέτως .Αν υπαρχει βεβαια .

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα μαύρα δεν θα πας να τα καταθέσεις στον λογαριασμό εξαρχής. :P

• Like 1
Δημοσ.

εγω το αντιθετο, μεχρι τωρα "ξυνομουνα"/κοιμομουνα, οποτε τωρα ακομα και τσιχλες με καρτα :P

• Like 1
Δημοσ.

εγώ αναρωτιέμαι για κάτι περιπτώσεις όπως αν είσαι διαχειριστής στη πολυκατοικία και περνάς κάτι χιλιάρικα πετρέλαιο σε δική σου κάρτα τι θα παίξει 

θα πρέπει να τρέχεις εφορία να το λύνεις; 

επίσης εργόσημα και λοιπά.. 

• Like 1
Δημοσ.

Είπαν του παλαβού να χέσει κι έκατσε και ξεκολιάστηκε....

πριν λίγες μέρες σε κατάστημα lidl:

πληρώνει ένας τύπος με κάρτα στο ταμείο και στο τέλος διαπιστώνει ότι χρειάζεται μια σακούλα για τα ψώνια του.

του τη δίνει η ταμίας και του λέει 4cents.

κοιτάει περίεργα ο τύπος, δεν ήξερε ότι χρεώνουν τις σακούλες.

βγάζει κάτι κέρματα να πληρώσει και πριν προλάβει να τα πάρει η ταμίας, τα παίρνει πίσω και ρωτάει αν μπορεί να πληρώσει με κάρτα. όπως και έκανε.

μπράβο φίλε πρόσθεσες το τρομερό ποσό των 0,04€ στη δημιουργία του αφορολόγητου σου

(είμαι ο διπλανός που σε κοιτούσε περίεργα B) )

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...