zio10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Επειδή αυτό με τις κάρτες μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ προσωπικά δίνω και μετρητά όπου μπορώ και αν χρειαστεί να συμπληρώσω έξοδα με κάρτα θα το κάνω αργότερα. Πιο εύκολο μου φαίνεται να χρειαστείς κάποια παραπάνω έξοδα παρά να έχεις ξοδέψει περισσότερα και να την πατήσεις...
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Επειδή αυτό με τις κάρτες μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ προσωπικά δίνω και μετρητά όπου μπορώ και αν χρειαστεί να συμπληρώσω έξοδα με κάρτα θα το κάνω αργότερα. Πιο εύκολο μου φαίνεται να χρειαστείς κάποια παραπάνω έξοδα παρά να έχεις ξοδέψει περισσότερα και να την πατήσεις... Αν δεν εχεις κρυφα εισοδηματα (π.χ. μισθωτος) δεν εχεις πρόβλημα να πληρωνεις με καρτα . 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ούτε αν μέσα στον λογαριασμό υπάρχουν χρήματα εδώ και χρόνια τα οποία δικαιολογούνται από παλιότερα εισοδήματα, πωλήσεις, κληρονομιές κτλπ... 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ούτε αν μέσα στον λογαριασμό υπάρχουν χρήματα εδώ και χρόνια τα οποία δικαιολογούνται από παλιότερα εισοδήματα, πωλήσεις, κληρονομιές κτλπ... Ναι κι αυτό βοηθαει σε υπερβαση εξοδων από εσοδα ολους ανεξαιρέτως .Αν υπαρχει βεβαια .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Τα μαύρα δεν θα πας να τα καταθέσεις στον λογαριασμό εξαρχής. 1
patrickdrd Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Επειδή αυτό με τις κάρτες μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ προσωπικά δίνω και μετρητά όπου μπορώ και αν χρειαστεί να συμπληρώσω έξοδα με κάρτα θα το κάνω αργότερα. Πιο εύκολο μου φαίνεται να χρειαστείς κάποια παραπάνω έξοδα παρά να έχεις ξοδέψει περισσότερα και να την πατήσεις... εγω το αντιθετο, μεχρι τωρα "ξυνομουνα"/κοιμομουνα, οποτε τωρα ακομα και τσιχλες με καρτα 1
logistoulis Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 εγώ αναρωτιέμαι για κάτι περιπτώσεις όπως αν είσαι διαχειριστής στη πολυκατοικία και περνάς κάτι χιλιάρικα πετρέλαιο σε δική σου κάρτα τι θα παίξει θα πρέπει να τρέχεις εφορία να το λύνεις; επίσης εργόσημα και λοιπά.. 1
_chris_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Είπαν του παλαβού να χέσει κι έκατσε και ξεκολιάστηκε.... πριν λίγες μέρες σε κατάστημα lidl: πληρώνει ένας τύπος με κάρτα στο ταμείο και στο τέλος διαπιστώνει ότι χρειάζεται μια σακούλα για τα ψώνια του. του τη δίνει η ταμίας και του λέει 4cents. κοιτάει περίεργα ο τύπος, δεν ήξερε ότι χρεώνουν τις σακούλες. βγάζει κάτι κέρματα να πληρώσει και πριν προλάβει να τα πάρει η ταμίας, τα παίρνει πίσω και ρωτάει αν μπορεί να πληρώσει με κάρτα. όπως και έκανε. μπράβο φίλε πρόσθεσες το τρομερό ποσό των 0,04€ στη δημιουργία του αφορολόγητου σου (είμαι ο διπλανός που σε κοιτούσε περίεργα ) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα