Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

249 παιζει στα γερμανικά saturn αλλά δυστυχώς δεν στέλνει Ελλάδα!!

Υπάρχει βέβαια πάντα η πιθανότητα να βγάλει παρόμοια τιμή το mediamarkt που ανήκει στα saturn.

Δημοσ.

249 παιζει στα γερμανικά saturn αλλά δυστυχώς δεν στέλνει Ελλάδα!!

Υπάρχει βέβαια πάντα η πιθανότητα να βγάλει παρόμοια τιμή το mediamarkt που ανήκει στα saturn.

δώσε λινκ με 249€

Δημοσ.

Πέρασα από δύο καταστήματα saturn στη Γερμανία προχθές (Σαββάτο) και τα είχε στα 249. Δεν ξέρω αν ήταν προσφορά για το ΣΚ ή κάτι τέτοιο πάντως αυτή ήταν η τιμή εχθές.

το έχω αναφέρει και εδώ http://www.insomnia.gr/topic/645758-moto-z-saturn-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-249-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/ αλλά το θέμα αν και το έβαλα στις προσφορές κάποιος το μετακίνησε στα smartphones.

• Moderators
Δημοσ.

Πέρασα από δύο καταστήματα saturn στη Γερμανία προχθές (Σαββάτο) και τα είχε στα 249. Δεν ξέρω αν ήταν προσφορά για το ΣΚ ή κάτι τέτοιο πάντως αυτή ήταν η τιμή εχθές.

το έχω αναφέρει και εδώ http://www.insomnia.gr/topic/645758-moto-z-saturn-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-249-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/ αλλά το θέμα αν και το έβαλα στις προσφορές κάποιος το μετακίνησε στα smartphones.

Για να μην μεινεις με την απορια,  να σου πω οτι  το μετακινησε ο smod billdanos -και σωστα- μετα απο αναφορα μελους, αφου οι οροι λενε οτι πρεπει να ειναι δυνατη η αποστολη στην Ελλαδα για ανοιγμα θεματος προσφορας.

Δημοσ.

Ασύρματη φόρτιση υποστηρίζει;;

έτσι όπως είναι όχι πρέπει να χεις το κατάλληλο mod

Δημοσ.

Για να μην μεινεις με την απορια,  να σου πω οτι  το μετακινησε ο smod billdanos -και σωστα- μετα απο αναφορα μελους, αφου οι οροι λενε οτι πρεπει να ειναι δυνατη η αποστολη στην Ελλαδα για ανοιγμα θεματος προσφορας.

E καλά και γιατί δε το έσβησε εντελώς; Αφού παραβιάζει τους όρους ας διαγραφεί.

Δημοσ.

Από κάμερα τι λέει ρε παιδιά. Διαβάζω καλά reviews.

το λέω και πίσω η κάμερα του είναι αντάξια του s7

• Like 1
Δημοσ.

Από κάμερα τι λέει ρε παιδιά. Διαβάζω καλά reviews.

Στα χρηματα αυτα και μεχρι τα 300ευρω εχει μακραν την καλυτερη καμερα της αγορας για μοντελο του 2016 παντα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...