Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, προέκυψε ενα προβλημα στο οποιο ελπιζω να βοηθησετε. Λοιπον μου εσπασε η οθονη του κινητου και χαλασε κ η αφη οποτε δε μπορω να κανω και πολλα, δεν βλεπω τιποτα στην οθονη για να το συνδεσω στο pc. Ψαχνωντας στο ιντερνετ βρηκα πολλες αναφορες σε διαφορα προγραμματα για να ανακτησεις τα αρχεια σου σε τετοια περιπτωση αλλα για να πω την αληθεια δε τα πολυεμπιστευομαι γιατι ειδα οτι υπαρχουν παααρα πολλα τετοια και υπαρχουν και αρνητικα σχολια. Οποτε ρωταω εδω για το αν γνωριζεται καποιον αξιοπιστο τροπο... υπαρχει τροπος να το κανω μονος μου?? Μπορουν να μου ανακτησου τα αρχεια οι εταιριες, για παραδειγμα αν το παω στην κοσμοτε? και αν ναι γνωριζετε ποσο το χρεωνουν??

Δημοσ.

Το κοιταξα, δεν τις εχω αποθηκευμενες εκει..

τι κινητό έχεις δοκίμασε αυτό εφόσον έχεις ενεργό το usb debugging επίσης εάν το κινητό σου υποστηρίζει otg συνδέσαι ένα ποντίκι και πλοηγήσου στο κινητό σου 

επίσης δες και αυτό (επικεντρώσου στην απάντηση του tsilitheo1 )

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, προέκυψε ενα προβλημα στο οποιο ελπιζω να βοηθησετε. Λοιπον μου εσπασε η οθονη του κινητου και χαλασε κ η αφη οποτε δε μπορω να κανω και πολλα, δεν βλεπω τιποτα στην οθονη για να το συνδεσω στο pc. Ψαχνωντας στο ιντερνετ βρηκα πολλες αναφορες σε διαφορα προγραμματα για να ανακτησεις τα αρχεια σου σε τετοια περιπτωση αλλα για να πω την αληθεια δε τα πολυεμπιστευομαι γιατι ειδα οτι υπαρχουν παααρα πολλα τετοια και υπαρχουν και αρνητικα σχολια. Οποτε ρωταω εδω για το αν γνωριζεται καποιον αξιοπιστο τροπο... υπαρχει τροπος να το κανω μονος μου?? Μπορουν να μου ανακτησου τα αρχεια οι εταιριες, για παραδειγμα αν το παω στην κοσμοτε? και αν ναι γνωριζετε ποσο το χρεωνουν??

Δοκίμασε με αυτόν τον τρόπο https://www.android-mobile-manager.com/phone-transfer/transfer-data-from-android-to-android.html
Δημοσ.

Δεν φαινεται τιποτα στην οθονη, και χωρις αφη πως κανω το μπακαπ?? Για το usb debugging δεν θυμαμαι αν το εχω ενεργο ή οχι... 

Δημοσ.

Δεν φαινεται τιποτα στην οθονη, και χωρις αφη πως κανω το μπακαπ?? Για το usb debugging δεν θυμαμαι αν το εχω ενεργο ή οχι... 

το κινητό τι μάρκα είναι 

Δημοσ.

samsung A3 είναι

είναι ακριβές οι οθόνες (60€) έχω και εγώ ένα a7 παρατημένο . εάν αγόραζες μια χρησιμοποιούσες με προσοχή χωρίς να βγάλεις την ζελατίνα και απλά να την γυρίσεις πίσω μετά και να πάρεις τα χρήματα σου έχεις κάποιες μέρες για την επιστροφή του προϊόντος απλά πρόσεξε να μην εκδίδουν πιστωτικό αλλά να δίνουν τα χρήματα πίσω 

Δημοσ.

Δε θα θελα να το διακινδυνευσω... παντως πιστευω θα ναι πιο ακριβο να το φτιαξω απο 60 ευρω. Μαλλον θα πρεπει να απευθυνθω σε καποιο καταστημα για να ανακτησω τις επαφες

Δημοσ.

Δε θα θελα να το διακινδυνευσω... παντως πιστευω θα ναι πιο ακριβο να το φτιαξω απο 60 ευρω. Μαλλον θα πρεπει να απευθυνθω σε καποιο καταστημα για να ανακτησω τις επαφες

δες εδώ παρ τους και ένα τηλέφωνο και ρωτά εάν μπορούν να στις ανακτήσουν  

Δημοσ.

Με τον τρόπο που σου είπα δοκίμασες ?

Μόνο με το usb καλώδιο θέλει.....

Και τους driver για το pc για να το αναγνωρίσει

Δημοσ.

Οχι δε το δοκιμασα... θα το δοκιμασω τωρα, ξερεις αν ειναι αξιοπιστο?

Ναι μία χαρά είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...