coffeex Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Απο ότι διάβασα Apple Makes iMovie, GarageBand, and iWork Apps for Mac and iOS Free for All Users η Apple δίνει δωρεάν αυτές τις εφαρμογές απλά μπείτε στο store και κατεβάστε. Ειδικά για τους Hackintosh χρήστες είναι ότι καλύτερο αυτό το δώρο 15
markoliaz Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 φιλε εισαι σουπερ! εχθες ηθελα να φτιαξω ενα βιντεο και τωρα μου ηρθε δωρο εξουρανου το imovie! μπραβο για την πληροφορια! 1
txcellas Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Το μόνο που αξίζει είναι αυτό για το βίντεο! Τα αλλά ούτε κατάλαβα τ κάνουν
deninho Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 το ότι δεν κατάλαβες τι κάνουν, δε σημαίνει ότι δεν αξίζουν. Το GarageBand είναι για δημιουργία μουσικής, και το iWork είναι σουίτα γραφείου (δίκην MS Office) 2
shodan Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Αυτά να τα βλέπουν εκεί στη microμαλακή που το μόνο που έχει προσφέρει δωρεάν όλα αυτά τα χρόνια είναι είναι η αναβαθμιση από γουιν 7 σε 10. Με εξαίρεση το wordpad το οποίο δεν έχει πάρει και καμία ουσιαστική αναβάθμιση (όχι ότι το έχω δουλέψει και ιδιαίτερα βέβαια τα τελευταία 10+ χρόνια), άντε και το notepad το οποίο το σκίζω καθημερινά, δεν προσφέρει καμία απολύτως εφαρμογή για το άνοιγμα και επεξεργασία των δημοφιλέστερων αρχείων κειμένου, λογιστικών φύλων κλπ. Πρέπει να τα σκάσεις ή να στραφείς σε κάποια open source λύση.
deninho Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Το Office, και ειδικότερα το Excel, ανέκαθεν απευθυνόταν σε επαγγελματίες, και αποτελούσε σημαντικό μέρος των εσόδων της MS. Γιατί να το δίνει δωρεάν; Θα μου πεις να έδινε μια κουτσουρεμένη έκδοση; Δεν είχε λόγο.
shodan Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Αυτό ακριβώς, ας έδινε μια κουτσουρεμένη έκδοση. Άλλωστε (χρυσό)πληρώνω το λειτουργικό γιατί να μην είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρες;
deninho Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Σου δίνει κουτσουρεμένη έκδοση. Viewers. Οτιδήποτε παραπάνω, βάζει τρικλοποδιά στα δικά της προγράμματα.
Dinos_12345 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Η συγκεκριμένη σουίτα πάντως ήταν τρελό εργαλείο όταν είχα εγώ Hackintosh το 2013-2014. Τώρα με τα updates πρέπει να σπέρνει.
web_assasin Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Αυτά να τα βλέπουν εκεί στη microμαλακή που το μόνο που έχει προσφέρει δωρεάν όλα αυτά τα χρόνια είναι είναι η αναβαθμιση από γουιν 7 σε 10. Με εξαίρεση το wordpad το οποίο δεν έχει πάρει και καμία ουσιαστική αναβάθμιση (όχι ότι το έχω δουλέψει και ιδιαίτερα βέβαια τα τελευταία 10+ χρόνια), άντε και το notepad το οποίο το σκίζω καθημερινά, δεν προσφέρει καμία απολύτως εφαρμογή για το άνοιγμα και επεξεργασία των δημοφιλέστερων αρχείων κειμένου, λογιστικών φύλων κλπ. Πρέπει να τα σκάσεις ή να στραφείς σε κάποια open source λύση. μην αγχωνεσαι,τα εχεις προπληρωσει αυτα τα <<δωρεαν>> που δινει τωρα,οταν εδωσες 3 φορες παραπανω απο οσα επρεπε για ενα προιον apple.
shodan Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Κατα πρώτον δωρεάν ηταν βασικά από το '13 οι συγκεκριμένες εφαρμογές με όλες τις τότε νέες συσκευές αλλά και παλιότερα ακόμη, αν δεν κάνω τραγικό λάθος, είχε παρόμοιες δωρεάν εφαρμογές και όχι απλά viewers. Προσωπικά επειδή δεν βλέπω λόγο να το κάνουμε vs το θέμα (μιας και καθημερινά τόσο στην εργασία μου όσο και στο σπίτι μου μια χαρά χρησιμοποιώ και windows/office) η μόνη μου ένσταση έγκειται στο γεγονός πως αν θέλεις να εχεις ενα λειτουργικό σύγχρονο καλό είναι να προσφέρεις εγγενή υποστήριξη προβολής/επεξεργασίας όπως ο ανταγωνισμός έστω και με περιορισμένες λειτουργίες. Οκ η πολιτική της λέει όχι καθώς το office είναι καθαρά εμπορικό προϊόν όποτε λήγει εκεί το θέμα.
basilis5 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Αν δουλεψετε βαρυ εξελοαρχειο σε excel και numbers θα καταλαβετε γιατι το ενα κοστιζει κ το αλλο ειναι δωρεαν. Συν οτι το excel μιλαει με τα παντα ( ειδικα microsoft). Κι αυτα τα λεω εγω που ειμαι windows free εδω κ 6 χρονια. Ομως δεν εχουν ολοι τρελες απαιτησεις απο εφαρμογες λογιστικων φυλλων, κ καπου εκει απεθυνεται το iwork. Το imovie απο την αλλη ειναι πολυ τιμιο για δωρεαν. Garageband δεν εχω αποψη. Η πλακα ειναι πως ολα αυτα ηταν ηδη δωρεαν για νεους κατοχους συσκευων apple εδω και 2-3 χρονια νομιζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα