LF21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) G.Skill 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL14 με κωδικό: F4-3200C14D-16GTZ Τελική τιμή 145€ από το γαλλικό amazon: https://www.amazon.fr/gp/product/B01ACODPHI/ Διαθεσιμότητα λέει 1-2 μήνες αλλά σχεδόν πάντα το amazon παραλαμβάνει καινούργιο απόθεμα πολύ νωρίτερα (συνήθως σε 1-2 εβδομάδες τα στέλνουν) Skroutz από 210€: http://www.skroutz.gr/s/8435982/G-Skill-TridentZ-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C14D-16GTZ.html Επεξ/σία 16 Απριλίου 2017 από LF21 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Χωρίς να είμαι σίγουρος, αυτές εδώ δεν είναι αντίστοιχες ; Απλά κλίκαρα στο skroutz και είδα ότι αυτές που πρότεινες τις βρίσκεις μόνο σε 3 μαγαζιά και ουσιαστικά με περιορισμένη διαθεσιμότητα, κάτι που μυρίζει "outdated" μοντέλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uesugi1989 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Χωρίς να είμαι σίγουρος, αυτές εδώ δεν είναι αντίστοιχες ; Απλά κλίκαρα στο skroutz και είδα ότι αυτές που πρότεινες τις βρίσκεις μόνο σε 3 μαγαζιά και ουσιαστικά με περιορισμένη διαθεσιμότητα, κάτι που μυρίζει "outdated" μοντέλο... Δεν είναι οι οι ίδιες, γιατί αυτές είναι οι tridentz όχι οι tridentv που linkaρες εσύ από το σκρουτζ. Οι tridentz ήταν πάντα οι πιο ακριβές της gskill, θεωρείται το premium προϊόν. Επίσης δουλεύουν στα 3200 με cas 14 όχι 16 όπως αυτές που έβαλες εσύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δεν ξέρουμε αν παίζουν με Ryzen όμως, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LF21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δεν ξέρουμε αν παίζουν με Ryzen όμως, σωστά; Οι συγκεκριμένες είναι κατασκευασμένες από την Samsung (B-die), που είναι από τις καλύτερες επιλογές για Ryzen. Υπάρχουν και αρκετές αναφορές από χρήστες εξωτερικού ότι τρέχουν σε Ryzen ενεργοποιώντας το XMP profile στο BIOS: https://www.reddit.com/r/Amd/comments/5zqu7h/my_ryzen_1700_oc_experience_so_far/ Και στα reviews του newegg επίσης: https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820232205 Αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν ήδη στο QVL της MSI B350 Tomahawk. Και σε ASUS Prime B350-PLUS τρέχουν σύμφωνα με feedback χρήστη από newegg. Προσωπικά για Ryzen νομίζω είναι πολύ καλή επιλογή, Ελλάδα στα ίδια χρήματα βρίσκεις μόνο με CL16. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Εγώ πυροβόλησα...αν και δεν έχω καν μητρική ακόμη...αλλά μέχρι να βγουν οι mini-itx μητρικές θα έρθουν και οι ram σίγουρα...δεν ξέρω αν έκανα καλά χωρίς μητρική βέβαια...για δώστε γνώμη...φυσικά για Ryzen προορίζονται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 G.Skill 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL14 με κωδικό: F4-3200C14D-16GTZ Τελική τιμή 145€ από το γαλλικό amazon: https://www.amazon.fr/gp/product/B01ACODPHI/ Διαθεσιμότητα λέει 1-2 μήνες αλλά σχεδόν πάντα το amazon παραλαμβάνει καινούργιο απόθεμα πολύ νωρίτερα (συνήθως σε 1-2 εβδομάδες τα στέλνουν) Skroutz από 210€: http://www.skroutz.gr/s/8435982/G-Skill-TridentZ-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C14D-16GTZ.html Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για το info. Έκανα μια προπαραγγελία αν και έχω ήδη στα χέρια μου corsair vengeance lpx 16gb 3200mhz cl16 , τις γνωστές 5.39. Ένα μέλος είπε ότι έκανε τις lpx 5.39 να τρέξουν 3200 με ευκολία, έχω δει και κάποιους έξωτερικό. Αν τελικά τρέξουν και οι δύο στα 3200 έχει δει κανείς review για την επίδραση του latency? Νομίζω είναι αμελητέα, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LF21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Και εγώ τις έκανα παραγγελία χωρίς να έχω μητρική και επεξεργαστή ακόμα, θεωρώ ότι είναι καλή επιλογή για μελλοντική σύνθεση με Ryzen και κρίνοντας από την πορεία κόστους της ram που συνεχώς ανεβαίνει.. Φίλε Blade αφού έχεις ήδη μνήμες 3200 δεν νομίζω αξίζει ο κόπος να πάρεις αυτές τις προσφοράς, ναι μεν έχουν CL16 οι δικές σου αλλά νομίζω οι διαφορές θα είναι αμελητέες στο μάτι, μόνο σε benchmarks ίσως να έβλεπες κάποια μικρή διαφορά. Βέβαια θέλει λίγο προσοχή με 3200 μνήμες σε Ryzen γιατί δεν τρέχουν όλες, αλλά αν έχεις δει αναφορές από άλλους χρήστες στο εξωτερικό τότε εντάξει, αυτές της προσφοράς πάντως έχουν αρκετό feedback ότι τρέχουν αμέσως ενεργοποιώντας το XMP στο BIOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Και εγώ τις έκανα παραγγελία χωρίς να έχω μητρική και επεξεργαστή ακόμα, θεωρώ ότι είναι καλή επιλογή για μελλοντική σύνθεση με Ryzen και κρίνοντας από την πορεία κόστους της ram που συνεχώς ανεβαίνει.. Φίλε Blade αφού έχεις ήδη μνήμες 3200 δεν νομίζω αξίζει ο κόπος να πάρεις αυτές τις προσφοράς, ναι μεν έχουν CL16 οι δικές σου αλλά νομίζω οι διαφορές θα είναι αμελητέες στο μάτι, μόνο σε benchmarks ίσως να έβλεπες κάποια μικρή διαφορά. Βέβαια θέλει λίγο προσοχή με 3200 μνήμες σε Ryzen γιατί δεν τρέχουν όλες, αλλά αν έχεις δει αναφορές από άλλους χρήστες στο εξωτερικό τότε εντάξει, αυτές της προσφοράς πάντως έχουν αρκετό feedback ότι τρέχουν αμέσως ενεργοποιώντας το XMP στο BIOS. σε κάποιους τρέχουν οι vengeance εύκολα ενώ κάποιοι άλλοι έχουν προβλήματα. Αν αυτές είναι Samsung-Β λογικά θα είναι guarantee. και τις άλλες δεν τις έχω ανοίξει καν μπορώ να τις επιστρέψω στο amazon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LF21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Ναι είναι Samsung B-die, δες εδώ info έχουν και για άλλα μοντέλα: https://www.reddit.com/r/Amd/comments/62vp2g/clearing_up_any_samsung_bdie_confusion_eg_on/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μόλις βρήκα στο QVL της msi Mortar Corsair CMK16GX4M2B3200C16W DDR4 3200 3200 Corsair CMK16GX4M2B3200C16R DDR4 3200 3200 Εμένα δεν έχουν ούτε w ούτε R στοι τέλος Edit μάλλον αναφέρεται στο Χρώμα r-red , w-white. Το μαύρο δεν το έχουν, πλάκα μας κάνουν? Edit 2 τις έχουν δηλωμένες σαν samsung... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 οι συγκεκριμενες ειναι οι ιδανικες μνημες για Ryzen. Παρεπιπτοντως εχει και τους 1600Χ , 1700Χ σε καλες τιμες για οποιον ενδιαφερεται να συνδιασει μεταφορικα (αν και ο 1700Χ ειχε παιξει και αλλα 20ε φτηνοτερα ακομα πριν λιγες μερες). Εχει και τον 1700 σε καλη τιμη (295ε) απο Amazon warehouse μαλλον με στραπατσαρισμενο κουτι ή καποια επιστροφη, αλλα δε ξερω τι ισχυει με την εγγυηση εκει γιατι αν ειναι μονο 30 μερες δεν αξιζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LF21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Τέλος η προσφορά, στα 226€ πλέον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα