Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεου ποντικιου για παιχνιδια..

cyrax2034

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας  αυτην την  στιγμη εχω το Logitech Ποντίκι G 502  αλλα το εχω μετανιωσει  γιατι  δεν κανει  απλα  στα χερια μου και στα δακτυλα  μου..  εχω μεγαλα  χερια και  δακτυλα.,  και  απλα δεν με  βολευει..

θελω να αγορασω ενα  νεο  ποντικι  για παιχνιδια.. εχω μεγαλα χερια και  δακτυλα  πιο με συμβουλευετε να  αγορασω???

το   Logitech Ποντίκι G 502    εινε  πολυ  καλο  πιοτικο ποντικι  αλλα δεν κανει  στα χερια μου και στα δακτυλα  μου..

πια  ΄ποντικια  εινε καλα  για μεγαλα χερια και   για μεγαλα δακτυλα??? εχω δει  καπια ποντικια  οπως

Corsair Vengeance M65 Pro RGB

βασικα  πια εινε τα καλυτερα  για  μεγαλα χερια και   για μεγαλα δακτυλα>>??  και να εινε και καλης ποιοτητας και κατασκευης??

θελω να  μου προτεινετε τα  τοπ 10>> 

Επεξ/σία από cyrax2034
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εχω  μεγαλα χερια και μεγαλα  δακτυλα  απλα τοτε  εκανα το λαθος και αγορασα το   logitec spectrum   σαν  ποντικι εινε καλης κατασκευης και  καλης  ποιοτητας απλα εινε μικρο  για  τα  δακτυλα  μου και τα χερια  μου,..,  απλα τοτε το μετανιωσα  που το αγορασα..

εχω  δει  μεχρι τωρα  τα 

EVGA Torq X10 Carbon και  Corsair Vengeance M65 Pro RGB

εινε  καλα  αυτα??

εχω το M65 εδω και ενα 6μηνο κοντα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!

Πριν ειχα το g402 της logitech αλλα μας αφησε χρονους το Middle click και με 20 ευρο παραπανω πηρα αυτο αφου μου κοπηκε εκπτωτικο!

Στην αρχη για να το συνηθισω ζωριστηκα λογω του βαρους (δενεβγαλα βεβαια τα μαγνητακια που ειχε απο κατω γτ το ηθελα βαρυ...)τωρα πια πιανω ελαφρυ ποντικι και νομιζω ειναι κινεζικο xD  παντως αυτο το φτιαχνει ο καθενας για τα προσωπικα του γουστα...

Για τα δαχτυλα που λετε τα δικα μου ειναι λεπτα αλλα αρκετα μαρκυα το πιανω με το "συστημα" (δεν ξερω πως να το πω) claw grip και ειναι μια χαρα!

Ακομα ομως και οταν τεντωνω τα δαχτυλα μου φτανουν ισα ισα δεν περισευουν εκτος ποντικιου δηλαδη.

Η κατασκευη ειναι σιγουρα πολυ καλη τα φωτακια και η παραμετροποιηση μια χαρα...

Αν εχεις να διαθεσεις τοσα λεφτα εγω θα κοιταζα και απο κοντα κανενα στο πλαισιο νομιζω το εχουν για να τ πιασεις και σε κανα public τσεκαρε το g502 η το mx 

δηλαδη το   Corsair Vengeance M65 Pro RGB  κανει για μεγαλα  χερια και μεγαλα δακτυλα??

θελω να διωρθωσω κατι εχω το 

Logitech Ποντίκι G 502 Proteus  απλα δεν με  βολευει..

το  

Logitech Ποντίκι G 502   εχει το ιδιο μεγεθος με το Corsair Vengeance M65 Pro RGB ??

οπως πρεπει...φτιαχνεις τα dpi εχει αρκετα προφιλ με διαφορετικο χρωμα...

πως κρατας το ποντικι?ακουμπουν τα δαχτυλα ολοκληρα πανω στα κλικ η μονο οι ακρες των δαχτυλων?(εγω το χρησιμοποιω με την 2η περιπτωση)

τοτε δεν θα σ βολεψει...απλα πρεπει να τα δεις σιγουρα απο κοντα απο τα forum δεν βγαζεις ακρη ο καθενας θα εχει μια διαφορετικη ιστορια να σ πει και του καθενα το χερι ειναι διαφορετικο!

γιατι δεν  θα με  βόλεψει>>?? δεν  κανει  για μεγαλα χερια και μεγαλα  δακτυλα?? το   Corsair Vengeance M65 Pro RGB  ??

πια εινε τα  καλυτερα  ποντικια  για μεγαλα χερια και μεγαλα δακτυλα??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν σε καταλαβα??  τι εννοεις??

πια εινε τα  καλυτερα  ποντικια  για μεγαλα χερια και μεγαλα δακτυλα??

Επεξ/σία από cyrax2034

θελω να αγορασω ενα  ποντικι  πιο  μου προτεινετε??να παρω??

το θελω  για  παιχνιδια..

θελω να αγορασω ενα  νεο  ποντικι  για παιχνιδια.. εχω μεγαλα χερια και  δακτυλα  πιο με συμβουλευετε να  αγορασω???

το   Logitech Ποντίκι G 502    εινε  πολυ  καλο  πιοτικο ποντικι  αλλα δεν κανει  στα χερια μου και στα δακτυλα  μου..

πια  ΄ποντικια  εινε καλα  για μεγαλα χερια και   για μεγαλα δακτυλα??? εχω δει  καπια ποντικια  οπως

Corsair Vengeance M65 Pro RGB

βασικα  πια εινε τα καλυτερα  για  μεγαλα χερια και   για μεγαλα δακτυλα>>??  και να εινε και καλης ποιοτητας και κατασκευης??

θελω να  μου προτεινετε τα  τοπ 10>> 

ειχα  ανοιξει και ενα αλλο  θεμα  σχετικα με το  ποντικι  αλλα κανενας δεν  μου εδωσε  σημασια..  γιατι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...