cyrax2034 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Γεια σας αυτην την στιγμη εχω το Logitech Ποντίκι G 502 αλλα το εχω μετανιωσει γιατι δεν κανει απλα στα χερια μου και στα δακτυλα μου.. εχω μεγαλα χερια και δακτυλα., και απλα δεν με βολευει.. θελω να αγορασω ενα νεο ποντικι για παιχνιδια.. εχω μεγαλα χερια και δακτυλα πιο με συμβουλευετε να αγορασω??? το Logitech Ποντίκι G 502 εινε πολυ καλο πιοτικο ποντικι αλλα δεν κανει στα χερια μου και στα δακτυλα μου.. πια ΄ποντικια εινε καλα για μεγαλα χερια και για μεγαλα δακτυλα??? εχω δει καπια ποντικια οπως Corsair Vengeance M65 Pro RGB βασικα πια εινε τα καλυτερα για μεγαλα χερια και για μεγαλα δακτυλα>>?? και να εινε και καλης ποιοτητας και κατασκευης?? θελω να μου προτεινετε τα τοπ 10>> Επεξ/σία 10 Απριλίου 2017 από cyrax2034 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εχεις μικρα χερια και μικρα δαχτυλα? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyrax2034 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 εχω μεγαλα χερια και μεγαλα δακτυλα απλα τοτε εκανα το λαθος και αγορασα το logitec spectrum σαν ποντικι εινε καλης κατασκευης και καλης ποιοτητας απλα εινε μικρο για τα δακτυλα μου και τα χερια μου,.., απλα τοτε το μετανιωσα που το αγορασα.. εχω δει μεχρι τωρα τα EVGA Torq X10 Carbon και Corsair Vengeance M65 Pro RGB εινε καλα αυτα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 εχω το M65 εδω και ενα 6μηνο κοντα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Πριν ειχα το g402 της logitech αλλα μας αφησε χρονους το Middle click και με 20 ευρο παραπανω πηρα αυτο αφου μου κοπηκε εκπτωτικο! Στην αρχη για να το συνηθισω ζωριστηκα λογω του βαρους (δενεβγαλα βεβαια τα μαγνητακια που ειχε απο κατω γτ το ηθελα βαρυ...)τωρα πια πιανω ελαφρυ ποντικι και νομιζω ειναι κινεζικο xD παντως αυτο το φτιαχνει ο καθενας για τα προσωπικα του γουστα... Για τα δαχτυλα που λετε τα δικα μου ειναι λεπτα αλλα αρκετα μαρκυα το πιανω με το "συστημα" (δεν ξερω πως να το πω) claw grip και ειναι μια χαρα! Ακομα ομως και οταν τεντωνω τα δαχτυλα μου φτανουν ισα ισα δεν περισευουν εκτος ποντικιου δηλαδη. Η κατασκευη ειναι σιγουρα πολυ καλη τα φωτακια και η παραμετροποιηση μια χαρα... Αν εχεις να διαθεσεις τοσα λεφτα εγω θα κοιταζα και απο κοντα κανενα στο πλαισιο νομιζω το εχουν για να τ πιασεις και σε κανα public τσεκαρε το g502 η το mx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyrax2034 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 δηλαδη το Corsair Vengeance M65 Pro RGB κανει για μεγαλα χερια και μεγαλα δακτυλα?? θελω να διωρθωσω κατι εχω το Logitech Ποντίκι G 502 Proteus απλα δεν με βολευει.. το Logitech Ποντίκι G 502 εχει το ιδιο μεγεθος με το Corsair Vengeance M65 Pro RGB ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 το g502 ειναι πιο μεγαλο!τι εννοεις δεν σ βολευει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyrax2034 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 εννοω θα με βολευει στα μεγαλα χερια και τα μεγαλα δακτυλα που εχω..?? και κατι ακομα στα παιχνιδια πως εινε η αποδοση του??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 οπως πρεπει...φτιαχνεις τα dpi εχει αρκετα προφιλ με διαφορετικο χρωμα... πως κρατας το ποντικι?ακουμπουν τα δαχτυλα ολοκληρα πανω στα κλικ η μονο οι ακρες των δαχτυλων?(εγω το χρησιμοποιω με την 2η περιπτωση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyrax2034 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 ακουμπαω τα δαχτυλα ολοκληρα πανω στα κλικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 τοτε δεν θα σ βολεψει...απλα πρεπει να τα δεις σιγουρα απο κοντα απο τα forum δεν βγαζεις ακρη ο καθενας θα εχει μια διαφορετικη ιστορια να σ πει και του καθενα το χερι ειναι διαφορετικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=HTjqz0_wsZo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyrax2034 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 γιατι δεν θα με βόλεψει>>?? δεν κανει για μεγαλα χερια και μεγαλα δακτυλα?? το Corsair Vengeance M65 Pro RGB ?? πια εινε τα καλυτερα ποντικια για μεγαλα χερια και μεγαλα δακτυλα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Αντετοκούνμπο εσύ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyrax2034 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) δεν σε καταλαβα?? τι εννοεις?? πια εινε τα καλυτερα ποντικια για μεγαλα χερια και μεγαλα δακτυλα?? Επεξ/σία 11 Απριλίου 2017 από cyrax2034 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyrax2034 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 θελω να αγορασω ενα ποντικι πιο μου προτεινετε??να παρω?? το θελω για παιχνιδια.. θελω να αγορασω ενα νεο ποντικι για παιχνιδια.. εχω μεγαλα χερια και δακτυλα πιο με συμβουλευετε να αγορασω??? το Logitech Ποντίκι G 502 εινε πολυ καλο πιοτικο ποντικι αλλα δεν κανει στα χερια μου και στα δακτυλα μου.. πια ΄ποντικια εινε καλα για μεγαλα χερια και για μεγαλα δακτυλα??? εχω δει καπια ποντικια οπως Corsair Vengeance M65 Pro RGB βασικα πια εινε τα καλυτερα για μεγαλα χερια και για μεγαλα δακτυλα>>?? και να εινε και καλης ποιοτητας και κατασκευης?? θελω να μου προτεινετε τα τοπ 10>> ειχα ανοιξει και ενα αλλο θεμα σχετικα με το ποντικι αλλα κανενας δεν μου εδωσε σημασια.. γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα