Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μακγες,η μπαταρια μου καηκε και οι επιδοσεις ειναι κατα περιπου 30%-40% λιγοτερες απο τοτε που ειχα την μπαταρια. Π.χ. οταν επεζα LoL με μπαταρια ειχα 90-100 FPS,τωρα εχω 30-20 FPS.

Μηπως υπαρχει καμια λυση;(εκτος να αγωρασο νεα  :P )

Ευχαριστω.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καποια ρυθμιση ενεργειας θα ειναι,δοκίμασε τα παρακάτω settings

1.control panel->power options ->high performance

2.αν εχεις καρτα γραφικων nvidia στο nvidia control panel ->manage 3d settings->power management mode->maximum performance

Δημοσ.

Καλώς όρισες , άμεση αγορά μπαταρίας , λειτουργεί και σαν ups σε περίπτωση διακοπής ρεύματος B)

Δημοσ.

Καποια ρυθμιση ενεργειας θα ειναι,δοκίμασε τα παρακάτω settings

1.control panel->power options ->high performance

2.αν εχεις καρτα γραφικων nvidia στο nvidia control panel ->manage 3d settings->power management mode->maximum performance

Το εχω κανει ηδη και εχω Intel HD Graphics 4400

Καλώς όρισες , άμεση αγορά μπαταρίας , λειτουργεί και σαν ups σε περίπτωση διακοπής ρεύματος B)

Φοβαμε οτι θα καει και αφτη γρηγορα γιατι δεν το μετακινω καθολου,η μπαταρια που ειχα ειναι 2800mAh/14.8V και καηκε μεσα σε εναν χρονο

Δημοσ.

Πες μας το μοντέλο της μπαταρίας , καλύτερα να καεί η μπαταρία παρά ο σκληρός δίσκος , πάρε μπαταρία , μην ακούς που δεν βάζουν μπαταρίες επάνω , τα δεδομένα είναι στον αέρα αν τύχει κάτι με την ΔΕΗ B)

post-151794-0-51633700-1491833562_thumb.jpg

Δημοσ.

YFQp6BR.jpg

pvyHg4r.jpg

Η μπαταρια εχει χωρητικωτητα 14,8V/2800mAh,και το κινητο μου εχει 3200mAh.πως γινεται αφτο;

Γιαυτο και δεν θα αγωραζα καινουρια.Δεν το μετακινω καθολου(το Laptop),και το να την "γεμιζω" και να την "αδιαζω" ειναι ασκοπο,γιαυτο θα ξανα καει.

Μηπως υπαρχει κανα τροφοδοτικο για Laptop's;

Μοντελο μπαταριας:Toshiba Rechargeable Li-ion Battery Pack PA5185U-1BRS

Δημοσ.

Πες μας το μοντέλο του Laptop , εγώ νομίζω χρειάζεται μπαταρία , δηλαδή αν έχεις λάστιχα και δεν μετακινείς το αμάξι δεν θα τα αλλάξεις ποτέ ; Δεν είναι λογική αυτή , αν επιμένεις όμως καλό είναι να έχεις back up κάθε μέρα τα αρχεία σου σε 2 σκληρούς , πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις για το Laptop ; B)

post-151794-0-26037400-1491911631_thumb.jpg

Δημοσ.

YFQp6BR.jpg

pvyHg4r.jpg

Η μπαταρια εχει χωρητικωτητα 14,8V/2800mAh,και το κινητο μου εχει 3200mAh.πως γινεται αφτο;

Γιαυτο και δεν θα αγωραζα καινουρια.Δεν το μετακινω καθολου(το Laptop),και το να την "γεμιζω" και να την "αδιαζω" ειναι ασκοπο,γιαυτο θα ξανα καει.

Μηπως υπαρχει κανα τροφοδοτικο για Laptop's;

Μοντελο μπαταριας:Toshiba Rechargeable Li-ion Battery Pack PA5185U-1BRS

http://electronics.stackexchange.com/questions/107655/is-my-phone-battery-better-more-capacitative-than-my-laptop-battery

Προφανώς συγκρίνεις ανόμοια πράγματα

Η μπαταρία είναι και για την προστασία του συστήματος και είναι αναλώσιμο

Δημοσ.

Καλησπερα μακγες,η μπαταρια μου καηκε και οι επιδοσεις ειναι κατα περιπου 30%-40% λιγοτερες απο τοτε που ειχα την μπαταρια. Π.χ. οταν επεζα LoL με μπαταρια ειχα 90-100 FPS,τωρα εχω 30-20 FPS.

Ευχαριστω.

Λατρεύω τα μαθηματικά σου.

Έπεσε κατα 60-70% σύμφωνα με αυτά που λες, όχι 30-40%. Πάρε άλλη μπαταρία.

Δημοσ.

Αφού δε το μετακινείς βάλε ένα φτηνό ups στο λαπτοπ που παίρνουν τις φτηνές 12v 7ah και άσε τις πανάκριβες μπαταρίες

Δημοσ.

Λατρεύω τα μαθηματικά σου.

Έπεσε κατα 60-70% σύμφωνα με αυτά που λες, όχι 30-40%. Πάρε άλλη μπαταρία.

Δενν ηταν ακριβει μαθηματικα + οτι ειπα μονο στο LoL και games,στην καθημερινη χρηση εχει πεσει 30-40%,αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας..

Πες μας το μοντέλο του Laptop , εγώ νομίζω χρειάζεται μπαταρία , δηλαδή αν έχεις λάστιχα και δεν μετακινείς το αμάξι δεν θα τα αλλάξεις ποτέ ; Δεν είναι λογική αυτή , αν επιμένεις όμως καλό είναι να έχεις back up κάθε μέρα τα αρχεία σου σε 2 σκληρούς , πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις για το Laptop ; B)

Toshiba Satellite L50B1C9,μπορω να δωσω μεχρι 80,ξερω δεν ειναι πολλα..αλλα δεν εχω :(

αν μπορεις να μου προτινεις απο που να την παρω(την μπαταρια)

http://electronics.stackexchange.com/questions/107655/is-my-phone-battery-better-more-capacitative-than-my-laptop-battery

Προφανώς συγκρίνεις ανόμοια πράγματα

Η μπαταρία είναι και για την προστασία του συστήματος και είναι αναλώσιμο

Αν μπορεις να μου προτινεις καμια(price for quality)

Δημοσ.

Ευχαριστω.

επαιζες λολ ενω ειχες πανω τη μπαταρια ΚΑΙ το τροφοδοτικο ?

Δημοσ.

Σε μερικα λαπτοπ η μειωση της αποδοσης με την παραλληλη καταστροφη(μη φορτιση)σε συντομο διαστημα,της μπαταριας υποδηλωνει βλαβη στην καρτα τροφοδοσιας του λαπτοπ.Πριν αγορασεις νεα μπαταρια δοκιμασε μια αλλη να δεις αν φορτιζει(απο φιλο η΄ απο καποιο μαγαζι που επισκευαζει λαπτοπ)

Δημοσ.

επαιζες λολ ενω ειχες πανω τη μπαταρια ΚΑΙ το τροφοδοτικο ?

Ναι και οι επιδοσεις ηταν 110 FPS το πολυ,τωρα ειναι το πολυ 40

Σε μερικα λαπτοπ η μειωση της αποδοσης με την παραλληλη καταστροφη(μη φορτιση)σε συντομο διαστημα,της μπαταριας υποδηλωνει βλαβη στην καρτα τροφοδοσιας του λαπτοπ.Πριν αγορασεις νεα μπαταρια δοκιμασε μια αλλη να δεις αν φορτιζει(απο φιλο η΄ απο καποιο μαγαζι που επισκευαζει λαπτοπ)

Το τρφοδοτικο(το τουβλο)ειναι οσο ενα mouse και δινει φορτιζει στα 1 αμπερ(σαν τους φορτιστες στα κινητα)

Αυτό έχεις ;

http://www.toshiba-greece.com/discontinued-products/satellite-l50-b-1c9/

Αν είναι το παραπάνω τότε παίρνεις αυτήν

http://www.ebay.com/itm/Genuine-New-PA5185U-1BRS-Battery-for-Toshiba-L50-B-L50D-B-L50T-B-L55-B-Series-/222411896013?hash=item33c8c834cd:g:wJYAAOSwtfhYoFA9

με Free Shipping , δίσκο για back up έχεις ; B)

Buckup cd δεν εχω,αυτη η μπαταρια ειναι μαΪμου η original της Toshiba;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...