lenapa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Λοιπον εχω αγορασει ενα καινουριο τροφοδοτικο απο γνωστο online καταστημα . Σημερα που το εβαλα πανω στον υπολογιστη εσκασε με την μια. Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης θα βρω ακρη με το καταστημα σε θεμα αντικαταστασης/επιστροφης χρηματων? Και δευτερον και κυριοτερο Μου εκανε ζημια ,μαλλον εκαψε την μητρικη με αυτο μπορω να βρω μια ακρη ? Δεν ξερω εαν ξεκινησα το θεμα στο σωστο μερος , εας μετακινηθει εαν πρεπει.
Sheogorath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Τι τροφοδοτικό και σε τι σύστημα. Mε το τροφοδοτικό θα βγάλεις άκρη, για τα υπόλοιπα αμφιβάλω.
άδικος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Λοιπον εχω αγορασει ενα καινουριο τροφοδοτικο απο γνωστο online καταστημα . Σημερα που το εβαλα πανω στον υπολογιστη εσκασε με την μια. Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης θα βρω ακρη με το καταστημα σε θεμα αντικαταστασης/επιστροφης χρηματων? Και δευτερον και κυριοτερο Μου εκανε ζημια ,μαλλον εκαψε την μητρικη με αυτο μπορω να βρω μια ακρη ? Δεν ξερω εαν ξεκινησα το θεμα στο σωστο μερος , εας μετακινηθει εαν πρεπει. Με το συγκεκριμένο τροφοδοτικό που αναφέρεις και το συγκεκριμένο κατάστημα, μένεις ήσυχος. Θα σε εξυπηρετήσουν! 17
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Ναι οντως κι εγω κανα 2 φορες που υπηρξε προβλημα με εξυπηρετησαν μια χαρα! 2
panos0100 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Λοιπον εχω αγορασει ενα καινουριο τροφοδοτικο απο γνωστο online καταστημα . Σημερα που το εβαλα πανω στον υπολογιστη εσκασε με την μια. Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης θα βρω ακρη με το καταστημα σε θεμα αντικαταστασης/επιστροφης χρηματων? Και δευτερον και κυριοτερο Μου εκανε ζημια ,μαλλον εκαψε την μητρικη με αυτο μπορω να βρω μια ακρη ? Δεν ξερω εαν ξεκινησα το θεμα στο σωστο μερος , εας μετακινηθει εαν πρεπει. ποιο ειναι το καταστημα και ποιο μοντελο του τροφοδοτικου εχεις παρει;
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 ποιο ειναι το καταστημα και ποιο μοντελο του τροφοδοτικου εχεις παρει; Αφού τα έγραψε ποιο πάνω. Πάλι τα ίδια θα γράφει? 6
panos0100 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Αφού τα έγραψε ποιο πάνω. Πάλι τα ίδια θα γράφει? οχι δεν εγραψε τιποτα ας μας τα πει λιγο για να ξερουμε ποιο καταστημα ειναι και τι τροφοδοτικο του εδωσε, μπωρει να ειναι κανενα πλαισιο ας πουμε και να του εδωσε ας πουμε κανενα turbo X αμα το βρηκα κερδιζω
Sheogorath Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 οχι δεν εγραψε τιποτα ας μας τα πει λιγο για να ξερουμε ποιο καταστημα ειναι και τι τροφοδοτικο του εδωσε, μπωρει να ειναι κανενα πλαισιο ας πουμε και να του εδωσε ας πουμε κανενα turbo X αμα το βρηκα κερδιζω Σαρκασμός λέγεται. 8
lenapa Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 ΠΙο απλη ερωτηση πεθαινεις..Τι δεν καταλαβατε ρωτησα εαν εχει τυχει ποτε σε καποιον κατι παρομοιο,ανεξαρτητος μαρκας / καταστηματος . Ειναι τοσο δυσκολη ερωτηση ομως που μπερδευτηκατε. Θα πω το ονομα και το τροφοδοτικο μονο και μονο για να αποδειξω οτι ΔΕΝ θα βοηθησετε καθολου παραπανω με αυτες τις πληροφοριες ,και οι απαντησεις σας θα ειναι 80% οφτοπικ. Απο Eshop το πηρα και ηταν μαρκας Force.
panos0100 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Ωραία αφού λες οτι δεν θα βοηθήσουμε γιατί ποσταρεις τότε εδώ, για ποιο λόγο; ωραία πήρες ενα τροφοδοτικό κινεζικό γι αυτό και έσκασε παρόμοιο με το turbo x ίδιο ακριβώς κιόλας ποιότητας ποιο κάτω και απο τα chiftec ας πουμε οποτε σε βοηθήσαμε τι αλλο θελεις; 5
Mr_Terror Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Αντικατασταση θα σου κανουν με καινουργιο σιγουρα.Επιστροφη χρηματων δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι.Αν δεν δινουν τα λεφτα πισω ζητα πιστωτικο. Για την μητρικη αν εννοεις να σε αποζημιωσει το καταστημα επειδη χαλασε απο το τροφοδοτικο, με μια λεξη ξεχνα το.Δυστυχως το κοστος αγορας καινουργιας μητρικης θα το επιβαρυνθεις εσυ. 2
HotShot84 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Εαν εχει εγγυηση η μητρικη κανε τον κινεζο και στειλτην για αντικατασταση, το e-shop θα σου καλυπτε τις υπολοιπες βλαβες εαν τους το πηγαινες να στο βαλουν αυτοι και εσκαγε στα δικα τους χερια.
Tragic! Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Επιτέλους-τώρα συννενοηθήκαμε, και θα σε παρακαλούσα άλλη φορά να είσαι πιο συγκεκριμένος κατ' αρχήν ώστε να βοηθηθείς και εσύ στο πρόβλημα σου, να καταλάβουμε και εμείς οι συμφορουμίτες τι σκατά γίνεται, και κατά τέλους να λείπει η επιθετικότητα απέναντι σε μέλη που απλά θέλουν να σε βοηθήσουν να βρεις μια άκρη. Δε στα λέω αυτά για να το παίξω ξερόλας και να υποκινήσω κάτι, στα λέω επειδή εσύ με προκάλεσες με τη συμπεριφορά σου. Επί του θέματος: Το τροφοδοτικό θα στο αλλάξουν 100%, είτε θέλουν είτε όχι. Για την οποιαδήποτε "κόνσα" θα σου πούμε εμείς σε ποιον οργανισμό να απευθυνθείς. Την κάρτα δεν παίζει για κανένα λόγο, αν το mobo σου είναι στην εγγύηση το στέλνεις στην εταιρεία και κάνεις την πάπια σχετικά για το τί και πως χάλασε Σου προτείνω να απαιτήσεις πιστωτικό και να διαθέσεις κάποιο ποσό παραπάνω για να πάρεις ένα επώνυμο τροφοδοτικό με τις απαραίτητες προστασίες, πχ υπερτασης-υπερφόρτωσης, βραχυκυκλώματος κλπ. ώστε μην έχεις και άλλα προβλήματα. 4
mastoras007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μου εχει τύχει κάτι αντιστοιχο. Το τροφοδωτικό που πήρες είχε διακόπτη επιλογής τάσης? 220 και 110V?ενα κοκκινο διακοπτάκι δίπλα στο on-off Αν ναι τοτε αν το έχεις στην επιλογή 110 και το βάλεις στην μπρίζα σκάει..το έχω πάθει αλλά μιλάμε για τροφοδωτικό φτινιάρικο που δέν ασχολήθηκα κάν με εγγύηση κτλ Τωρα είδα οτι λές μάρκα force ναι παίζει να μιλάμε για το ίδιο τροφοδοτικό φίλε μου 2
Ntinaras Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 2017 και κοσμος ψωνιζει ακομα απο το e-shop και μαλιστα τροφοδοτικα force. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα