Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα ειμαι σε φαση που θελω να πουλησω το Motorola Nexus 6 μου και το iphone 6s 16gb siver μ αγορασμενο απο τον Αυγουστο του 16. Ποσα πρεπει να τα βαλω στο bazaraki για να βγαλω χρηματα και να μην χασουν απο την αξια τους; Σκεφτηκα να τα βαλω το ενα 300ευρω αφου το εχω απο τις 16/3/2017 και το αλλο 450ευρω αφου ειναι σε αριστη κατασταση. Εσεις ποσα λετε ;

Δημοσ.

Καλημερα ειμαι σε φαση που θελω να πουλησω το Motorola Nexus 6 μου και το iphone 6s 16gb siver μ αγορασμενο απο τον Αυγουστο του 16. Ποσα πρεπει να τα βαλω στο bazaraki για να βγαλω χρηματα και να μην χασουν απο την αξια τους; Σκεφτηκα να τα βαλω το ενα 300ευρω αφου το εχω απο τις 16/3/2017 και το αλλο 450ευρω αφου ειναι σε αριστη κατασταση. Εσεις ποσα λετε ;

Μπες στις αγγελίες του insomnia και δες πόσο πουλάνε τις συσκευές σου για να πάρεις μια ιδέα. Πριν λίγες μέρες δεν εκθειαζες το nexus?
Δημοσ.

Μπες στις αγγελίες του insomnia και δες πόσο πουλάνε τις συσκευές σου για να πάρεις μια ιδέα. Πριν λίγες μέρες δεν εκθειαζες το nexus?

Ναι φιλε μ αλλα τωρα δεν το θελω θελω να μαζευω οσα περισσοτερα χρηματα μπορω γι αυτο δινω το NEXUS και το iPhone 6s μου αλλα ποσο να τα βαλω πανω κατω ;

Δημοσ.

Ναι φιλε μ αλλα τωρα δεν το θελω θελω να μαζευω οσα περισσοτερα χρηματα μπορω γι αυτο δινω το NEXUS και το iPhone 6s μου αλλα ποσο να τα βαλω πανω κατω ;

Ο,τι κι αν σου πει ο καθένας μας , δεν έχει αξία αφού αν το βάλεις ακριβά δε θα φύγει, κι αν το βάλεις φτηνά (που δεν παίζει αυτό), θα αισθάνεσαι ότι έχασες χρήματα.

Μπες και κρίνε μόνος σου

http://www.insomnia.gr/classifieds

Δημοσ.

Αδερφε συγχαρητηρια...!!!!Το τερματισες!!!

Πριν μια εβδομαδα μας κουλανες με το θρεντ σου και το unboxing με τα σκουπιδια.το εκθιαζες και το ειχες βρει και ευκαιρια στην καταπληκτικη τιμη των 400 ευρω.και τωρα το πουλας;wtf?!?!?!?!

• Like 3
Δημοσ.

Το iPhone θα πουληθεί εύκολα και σε καλή τιμή εφόσον το έχεις χωρίς χτυπήματα ή κλειδωμένο. Το nexus κλάφτα Χαράλαμπε. Ποιος θα αγοράσει android με 300€ όταν σε αυτήν την τιμή αγοράζεις σαφώς κλάσης ανώτερα android. Μην ξεχνάς ότι είναι discontinued και σχετικά παλιό ακόμα και αν το έχεις μερικές μέρες. Πιστεύω στα 200€ ίσως πουληθεί γιατί βλέπω τα ίδια nexus στις αγγελίες μήνες τώρα να μην πωλούνται.

Δημοσ.

Αδερφε συγχαρητηρια...!!!!Το τερματισες!!!

Πριν μια εβδομαδα μας κουλανες με το θρεντ σου και το unboxing με τα σκουπιδια.το εκθιαζες και το ειχες βρει και ευκαιρια στην καταπληκτικη τιμη των 400 ευρω.και τωρα το πουλας;wtf?!?!?!?!

Επειδη η τεχνολογια προχωρα δεν θα κοψω πισω εγω ερχεται το S8 οπου και να σαι και το προπαραγγειλα με συμβολαιο red απο την vodafone της Κυπρου μας.

Δημοσ.

Και πριν μια εβδομαδα που αγορασες το nexus ειχε ανακοινωθει η ημερομηνια για το s8.

Ανθρωποι ειμαστε λαθη κανουμε. Ας το δωσω 250ευρω αυτο οπως εδωσα και το iPhone 6S 16GB σημερα οχι πιο κατω.

Δημοσ.

Το nexus αν το βάλεις πάνω από 200€ δεν θα το πάρει άνθρωπος.

Που για να σου πω την αλήθεια έχω δει πολλές αγγελίες κατά καιρούς με 200€ το συγκεκριμένο και βλέπω πωλούνται για πολυυυυ καιρό.

Οπότε....

Δημοσ.

Το nexus αν το βάλεις πάνω από 200€ δεν θα το πάρει άνθρωπος.

Που για να σου πω την αλήθεια έχω δει πολλές αγγελίες κατά καιρούς με 200€ το συγκεκριμένο και βλέπω πωλούνται για πολυυυυ καιρό.

Οπότε....

δηλ τι εννοεις πωλουνται για πολυ καιρο ;

ενας ανθρωπος που ξερω οτι το θελει το νεξυς 6 θα δωσει 250

Δημοσ.

Εννοω ότι θα βάζουν σε αγγελίες με ανεβασμένες τιμές και κανείς δεν αγοράζει.

Οπότε πωλούνται για πολύ καιρό.

Πάνω από 200€ μην δοκιμάσεις άδικα,τσαμπα χρόνο θ χάσεις πιστεύω.

Βέβαια δικό σου είναι ότι θέλεις κανείς,και 500€ να το βάλεις δεν μας πέφτει λόγος.

Δημοσ.

Επειδη η τεχνολογια προχωρα δεν θα κοψω πισω εγω ερχεται το S8 οπου και να σαι και το προπαραγγειλα με συμβολαιο red απο την vodafone της Κυπρου μας.

Αν οντως τηρουσες το παραπανω δεν θα αγοραζες εν ετη 2017 το Nexus 6 αγαπητε,κοροιδευομαστε τωρα?

Επισης τι εννοεις η τεχνολογια προχωραει?Το S8 ειναι ενα S7 με διαφορετικη μπροστινη οθονη,τρομερη προοδος της τεχνολογιας αν εχεις ηδη το S7...

Ανθρωποι ειμαστε λαθη κανουμε. 

Ανθρωποι ειμαστε και λαθη κανουμε και πας να ξανακανεις αλλο ενα λαθος μετα την αγορα του nexus 6.

Δημοσ.

Για να μην μπερδευεται ο συμφορουμιτης να του αναφερω σαν παραδειγμα το προσφατο xiaomi redmi note 3 με snapdragon 650(καλυτερος απο αυτον του nexus 6),3gb ram(οσα και το nexus)και καλυτερη μπταρια απο το nexus και κοστιζει 179-199ευρω στι αλυσιδες(με 2 χρονια εγγυηση Infoquest μαλιστα).

Αρα δυστηχως και να θελεις το nexus δεν πιανει αντικειμενικα πολλα εν ετη 2017 και μακαρι να βρεις αγοραστη στα 250 αν και δεν το νομιζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...