shrekakias Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Allo Θελω να παρω ενα καινουργειο τροφοδοτικο διοτι βλεπω οτι το keyboard mouse και η GPU δεν λειτουργουνε σωστα καμια φορα. ΔλΔ . keyboard : σταματαει να λειτουργει , σβηνουν τα φωτακια , αναβοσβηνει πολλες φορες (σαν να προσπαθει να παρει ρευμα αλλα δεν) κλεινω το φωτακι απο το keyboard και καμια φορα φτιαχνει . Επισης οταν το κανει αυτο freezarei ολο το pc για εκεινο το 0.5sec Πιο παλια μου εκανε η Nvidia 960gtx 4gb οτι to programma kernel σταματησε να λειτουργει σωστα και εγινε reboot κατι τετοιο οποτε πιστευω οτι ειναι απο το τροφοδοτικο . Εχω στα υποψην να κανω μια γενικη αναβαθμιση στο pc εκτος GPU νομιζω καποιο τροφοδοτικο 500-600watt ειναι οτι πρεπει ή οτι ειναι . Δεν εχω στο μυαλο μου να κανω overclock η κατι τετοιο . Προτεινεται μου οτι καλυτερο σε value for money θα προτιμουσα κατι οικονομικο και καλό ακουω γνώμες
Millennium Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/487346-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-desktop%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82/page-278? 2
Kostas.karras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Allo Θελω να παρω ενα καινουργειο τροφοδοτικο διοτι βλεπω οτι το keyboard mouse και η GPU δεν λειτουργουνε σωστα καμια φορα. ΔλΔ . keyboard : σταματαει να λειτουργει , σβηνουν τα φωτακια , αναβοσβηνει πολλες φορες (σαν να προσπαθει να παρει ρευμα αλλα δεν) κλεινω το φωτακι απο το keyboard και καμια φορα φτιαχνει . Επισης οταν το κανει αυτο freezarei ολο το pc για εκεινο το 0.5sec Πιο παλια μου εκανε η Nvidia 960gtx 4gb οτι to programma kernel σταματησε να λειτουργει σωστα και εγινε reboot κατι τετοιο οποτε πιστευω οτι ειναι απο το τροφοδοτικο . Εχω στα υποψην να κανω μια γενικη αναβαθμιση στο pc εκτος GPU νομιζω καποιο τροφοδοτικο 500-600watt ειναι οτι πρεπει ή οτι ειναι . Δεν εχω στο μυαλο μου να κανω overclock η κατι τετοιο . Προτεινεται μου οτι καλυτερο σε value for money θα προτιμουσα κατι οικονομικο και καλό ακουω γνώμες Ποιο τροφοδοτικο εχεις και πιο συστημα γενικα? Δεν πρεπει να ειναι στο τροφοδοτικο το προβλημα παντως.. Το κερνελ που λες ειναι οι λαθος drivers στην καρτα. Το freeζαρει παιζει απο τον δισκο σου η τον επεξεργαστη, η εκεινη την ωρα να γινονται αυτοματες ενημερωσεις η οτιδηποτε.. Για αρχη πες μας ολο το συστημα σου αναλυτικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις