Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην δε λεω οτι ειναι η φοβερή τιμη αλλά δεδομένου ότι είναι απο γνωστό κατασκευαστή, οτι μπορεί να φορτίσει δύο συσκευές ταυτόχρονα, ότι τα αντίστοιχα της Xiaomi για παράδειγμα παίζουν απο τα γνωστά μαγαζιά συνήθως από 15 εως 20 ευρώ, ότι τώρα τελευταία έχουν πέσει αρκετά άκυρα στα powerbank από το εξωτερικό και ότι στο skroutz η τιμή του αυτή την στιγμή είναι στα 28 συν μεταφορικά το κανει μαλλον μία αξιόλογη προσφορα.

http://www.e-shop.gr/microsoft-dc-33-portable-dual-charger-9000mah-black-p-TEL.033008

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς γιατί στην ουσία πρόκειται για μπαταρία και οι περισσότεροι κατασκευαστές σ'αυτές τις περιπτώσεις τέτοια διάρκεια εγγύησης προσφέρουν.

Πάντως πράγματι δείχνει να είναι καλή η τιμή και θα το σκεφτώ λίγο ακόμα γιατί το Xiaomi μου δε μου τα λέει καλά τώρα τελευταία...

Δημοσ.

μετα απο το πρωτο udpate του εξαμηνου..... οι μπαταριες..

giphy.gif

microsoft εγγυηση,δε κολανε ποτε :-D :P

Δημοσ.

Προφανώς γιατί στην ουσία πρόκειται για μπαταρία και οι περισσότεροι κατασκευαστές σ'αυτές τις περιπτώσεις τέτοια διάρκεια εγγύησης προσφέρουν.

Πάντως πράγματι δείχνει να είναι καλή η τιμή και θα το σκεφτώ λίγο ακόμα γιατί το Xiaomi μου δε μου τα λέει καλά τώρα τελευταία...

Επειδή είμαι κάτι που δουλεύει με μπαταρίες που φορτίζουν κτλπ γ αυτό εγγύηση 6 μήνες.

Κάτι άλλο παίζει, και αυτό μπαταρία είναι.

Δημοσ.

Με μονο 6 μηνες εγγύηση δεν θα το αγόραζα με τίποτα. Και οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν δίνουν μόνο 6 μήνες! αφού υπαρχουν πολλές εταιριες power bank που σου δινουν ακόμα και ως 2 χρόνια πχ μια που μόλις τώρα βρήκα, η TP-Link

• Moderators
Δημοσ.

Καταρχην δε λεω οτι ειναι η φοβερή τιμη αλλά δεδομένου ότι είναι απο γνωστό κατασκευαστή, οτι μπορεί να φορτίσει δύο συσκευές ταυτόχρονα, ότι τα αντίστοιχα της Xiaomi για παράδειγμα παίζουν απο τα γνωστά μαγαζιά συνήθως από 15 εως 20 ευρώ, ότι τώρα τελευταία έχουν πέσει αρκετά άκυρα στα powerbank από το εξωτερικό και ότι στο skroutz η τιμή του αυτή την στιγμή είναι στα 28 συν μεταφορικά το κανει μαλλον μία αξιόλογη προσφορα.

Εξω εχουν συνηθως οχι 15-20, αλλα 10-14 ευρω. Επισης αν δεν βαλεις συστημενη αποστολη ερχονται μια χαρα απο ο,τι γραφουν τα μελη.

Για αγορα απο Ελλαδα για οποιον βιαζεται ομως, για ποιο λογο να μην παρει κανεις σε λιγοτερα απο τα μισα λεφτα (8.90€) αυτον; http://www.insomnia.gr/topic/639445-lexman-powerbank-10000mah-890%E2%82%AC-%CE%B1%CF%80%CE%BF-leroy-merlin/ που επισης φορτιζει 2 συσκευες ταυτοχρονα και εχει και 10% μεγαλυτερη χωρητικοτητα.

Τυπικα προσφορα, αλλα και μενα μου φαινονται πολλα τα 19 ευρω αλλα και μικρη η εγγυηση των 6 μηνων.

• Like 3
Δημοσ.

Εξω εχουν συνηθως οχι 15-20, αλλα 10-14 ευρω. Επισης αν δεν βαλεις συστημενη αποστολη ερχονται μια χαρα απο ο,τι γραφουν τα μελη.

Για αγορα απο Ελλαδα για οποιον βιαζεται ομως, για ποιο λογο να μην παρει κανεις σε λιγοτερα απο τα μισα λεφτα (8.90€) αυτον; http://www.insomnia.gr/topic/639445-lexman-powerbank-10000mah-890€-απο-leroy-merlin/ που επισης φορτιζει 2 συσκευες ταυτοχρονα και εχει και 10% μεγαλυτερη χωρητικοτητα.

Τυπικα προσφορα, αλλα και μενα μου φαινονται πολλα τα 19 ευρω αλλα και μικρη η εγγυηση των 6 μηνων.

Χωρίς παρεξήγηση 9000mah powerbank απο το εξωτερικό με 10 εως 14 ευρώ σε ποιο κατάστημα τα βρήκες και ποιού κατασκευαστή είναι? Απλά ρωτάω γιατί εγώ στα καταστήματα που ξέρω χωρίς να λέω ότι τα ξέρω όλα δεν βρήκα τις τιμές που αναφέρεις για αυτή την χωρητικότητα.

Οι 6 μήνες εγγύησσης όντως προβληματίζουν αλλά και πάλι δεν είναι ανευ εγγύησης.

Τώρα εγώ προσωπικά πάντα powerbank lexman δεν θα αγόραζα χωρίς να κατακρίνω φυσικά όσους το κάνουν απλά δεν με εμπνέει η εταιρία. Βέβαια το ίδιο μπορεί να κάποιος και για την microsoft και θα είναι και πάλι αποδεκτό.

Επίσης εγώ πάντα προσωπικά δεν κάνω παραγγελία απο εξωτερικό χωρίς να είναι registered για πολλούς και διαφόρους λόγους.

Εν πάση περιπτώση εάν για κάποιο λόγο πιστευετε ότι η προσφορά δεν αξίζεί μπορείτε χωρίς καμία παρεξήγηση πάντα να κλείσετε το thread ώστε να μην οδηγηθούν οι χρήστες σε κάποια κάθος αγορά.

Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση 9000mah powerbank απο το εξωτερικό με 10 εως 14 ευρώ σε ποιο κατάστημα τα βρήκες και ποιού κατασκευαστή είναι? Απλά ρωτάω γιατί εγώ στα καταστήματα που ξέρω χωρίς να λέω ότι τα ξέρω όλα δεν βρήκα τις τιμές που αναφέρεις για αυτή την χωρητικότητα.

http://www.insomnia.gr/topic/637181-powerbank-xiaomi-powerbank-10000mahbanggood-1439/

Δν ξέρω τώρα αν έχει 14$ αλλά πήρα 2 με αυτή την τιμή!

Δημοσ.

Οκ δεκτό σε ευχαριστώ φίλε μου για την υπόδειξη. Το έχω δει και εγώ το thread και όντως είναι πάρα πολύ καλή αγορά από εξωτερικό. 

Διορθώνω λοιπόν το κάτω όριο της τιμής στο αρχικό post α αντίστοιχα της Xiaomi για παράδειγμα παίζουν από τα γνωστά μαγαζιά συνήθως από 14 εως 20 ευρώ". 

Αλλά με 10 ή 11 ή 12 ή 13 ευρώ επώνυμα έχει κάποιος βρει κάπου;

Α ναι να το πει για το καλό όλων των χρηστών του forum ώστε όλοι να αγοράσουμε σε καλύτερη τιμή.

Και πάλι τονίζω ότι ο διάλογος γίνεται ώστε να εντοπίσουμε τις καλύτερες τιμές για όλους μας. 

Ούτε μετοχές στο eshop έχω ούτε καίγομαι να δείξω ότι την καλύτερη προσφορά βρήκα.

Ούτως η άλλως εξαρχής απλά είπα ότι φαίνεται αξιόλογη προσφορά υπό κάποιες προϋποθέσεις.

Δημοσ.

Τιμες των 14€ για 10αρια mah εχουν παιξει και στην ελλαδα κατα την διαρκεια των εκπτωσεων(και απο αλυσιδες εκτος σκρουτζ),οπως και στη κινα (πιο χαμηλα) σε διαφορα deals ή γιορτων τους.Χρηματιστηριο ειναι....μια πανω μια κατω :-D

Δημοσ.

1.Τι δουλεια εχει η microsoft με powerbank? Τουλαχιστον η xiaomi εχει αποδειξει οτι ξερει τι κανει, αυτο ειναι σαν να παιρνω τοστιερα samsung

2.Εξι μηνες? Μεσα στην Ε.Ε. 2 χρονια δεν πρεπει να εχει με το νομο? Που μου λεει οτι ειναι refurbished η κατι τετοιο, διολου απιθανο να τα βρηκε το eshop σε τιμη χωμα wholesale ως μισοχαλασμενα και να τα δινει "προσφορα"

3.Εγγυηση eshop....

Skip

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...