Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω το s7 edge 2 βδομάδες περίπου και πριν μια βδομάδα του πέρασα το Nougat, αφού είχα κάνει επαναφορά εργοστασιακών, μέσω υπολογιστή. Από τη μέρα που του πέρασα λοιπόν το nougat, άρχισε στα ξαφνικά να κολλάει και να κάνει επανεκκινήσεις.

Πριν 1 ώρα περίπου, η οθόνη έγινε μαύρη και δεν μπορώ να ανοίξω τη συσκευή. Δοκίμασα volume down + power button αλλά τίποτα. Το έβαλα στη φόρτιση και ξαναδοκίμασα αλλά και πάλι τζίφος. Τι μπορώ να κάνω για να αποφύγω το service;

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Του πέρασες nougat με την γνωστή μέθοδο της αναβάθμισης (update) ; η με δικιά σου μέθοδο;

Για να είμαι ακριβής, Νougat του πέρασε η samsung, όταν το πήγα στο service για ένα θέμα με μπαταρία που είχα. Φαντάζομαι θα έκαναν αναβάθμιση με σωστό τρόπο

Δημοσ.

Το ξαναπάς τότε στην αντιπροσωπεία και τους λες ότι από τότε που βάλατε nougat έχει θέμα, ξαναδείτε το. Και τώρα πες τους δεν ανάβει

Μην το πειράζεις εσύ πήγαινε τους το εκεί και πες τους τι παιζει αφού δεν ανάβει με κανέναν από τους γνωστούς τρόπους

• Like 1
Δημοσ.

Έχω από τον Ιανουάριο που είμαι στην ουσία χωρίς κινητό, καθώς μέχρι και τον φεβρουάριο είχα το προηγούμενο κινητό μου στο service και τώρα θα ξαναμείνω χωρίς κινητό... Δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να ανοίξει;

Δημοσ.

Οι γνωστες ''αρρωστειες'' των android που λεγαμε. Δυστηχως αγαπητε απο την στιγμη που το κινητο οπως ειπε δεν ανοιγει καν ουτε για επαναφορα και ουτε και στην φορτιση οπως λες,παλι για service σε βλεπω.

Έχω από τον Ιανουάριο που είμαι στην ουσία χωρίς κινητό, καθώς μέχρι και τον φεβρουάριο είχα το προηγούμενο κινητό μου στο service και τώρα θα ξαναμείνω χωρίς κινητό... Δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να ανοίξει;

Καλυτερα μην το πειραζεις το κινητο και πολυ και στο βγαλουν εκτος εγγυησης.... Τα ξερεις πως πανε αυτα με τα service στην Ελλαδα.

Το προηγουμενο κινητο που λες οτι ειχες στο service ποιο ηταν?G4?

Δημοσ.

Το G4 ναι. 

Έχω αρχίσει να κουράζομαι με την όλη γκαντεμιά που με έχει φάει. Μέσα σε 1 τρίμηνο, ζήτημα είναι να έχω κρατήσει κάποιο κινητό για πάνω από μια βδομάδα..

Δημοσ.

πάρε ένα σωστό κινητό να ηρεμήσεις

Ένα σωστό κινητό θεωρούταν και το s7 edge και να τα....

Παίζει να έχει καεί η πλακέτα ή κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

ξέφυγε απο samsung lg κλπ

oneplus 3t

εγώ θα απαιτούσα καινούργια συσκευή και όχι επισκευή σε 2 βδομάδων τηλέφωνο

Δημοσ.

ξέφυγε απο samsung lg κλπ

oneplus 3t

Η καινούρια συσκευή είναι μέρος του DOA που ισχύει για 7 μέρες... Μετά μόνο επισκευή γίνεται...

Δημοσ.

Δεν ειναι τοσο απλα πραγματα να κανει ο πελατης οτι γουσταρει οσον αφορα το service.

Δημοσ.

Προφανως και δεν γινεται ετσι απλα επειδη σου εβγαλε ενα προβλημα το κινητο να παρεις τα χρηματα σου πισω,γιαυτο υπαρχουν τα service.

Αν ηταν τοσο απλο να επερνε ο κοσμος τα χρηματα του πισω με 1 προβλημα που εμφανιζε το κινητο,θα ειχαν γεμισει τα καταστηματα με used κινητα και θα εκλειναν.

Για αλλη συσκευη δεν γνωριζω γιατι αυτα ειναι του καταστηματος.

Βεβαια αφου θα περιμενεις που θα περιμενεις δεν χανεις τιποτα να τους ρωτησεις που πρεπει να ειναι και σχετικα κοντα με σενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...