Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν έχεις μεράκι, υπομονή, σχέδιο, χρόνο και τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να βελτιώσεις την καλωδίωση του σπιτιού όσο δεν πάει...
3M UY2 Scotchlok, CAT6 μονόκλωνο καλώδιο, νέες πρίζες RJ-11, πρέσσα ρεγκλέτας krone και πολυεργαλείο RJ-11 RJ-45 οι καλύτεροι φίλοι μου.  ;)

Το αποτέλεσμα; Κορυφαία στατιστικά και μία 1+ ώρα συγχρονισμού πλέον δίχως το παραμικρό σφάλμα!
Η POTS τηλεφωνία είναι αρκετά "καθαρότερη" από θόρυβο πλέον.

Special thanks στον Poulinos για τον καταπληκτικό οδηγό της Cyta για VDSL2 εγκαταστάσεις που μοιράστηκε με όλους εμάς.

Καλό βράδυ σε όλους! :)

post-278569-0-11804400-1490223078_thumb.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Μπραβο τοσο καλο αποτελεσμα με το μουφα ρουτερ που δινει η εταιρια?

Το TG788vn v2 δεν είναι μούφα. Έχει διπύρηνο Broadcom SoC @ 400MHz και 128MB RAM. Είναι πολύ καλό modem για παρόχου.

Και κάθε modem μπορεί να λάμψει όταν η γραμμή είναι σε άψογη κατάσταση. ;)

• Like 2
Δημοσ.

Μπραβο Ραφαηλ,πολυ καλη δουλεια.

Special thanks στον Poulinos για τον καταπληκτικό οδηγό της Cyta για VDSL2 εγκαταστάσεις που μοιράστηκε με όλους εμάς.

καποιο λινκ για αυτο ?

• Like 1
Δημοσ.

Όταν έχεις μεράκι, υπομονή, σχέδιο, χρόνο και τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να βελτιώσεις την καλωδίωση του σπιτιού όσο δεν πάει...

3M UY2 Scotchlok, CAT6 μονόκλωνο καλώδιο, νέες πρίζες RJ-11, πρέσσα ρεγκλέτας krone και πολυεργαλείο RJ-11 RJ-45 οι καλύτεροι φίλοι μου.  ;)

Το αποτέλεσμα; Κορυφαία στατιστικά και μία 1+ ώρα συγχρονισμού πλέον δίχως το παραμικρό σφάλμα!

Η POTS τηλεφωνία είναι αρκετά "καθαρότερη" από θόρυβο πλέον.

Καλό βράδυ σε όλους! :)

Τι μάρκα πρίζες RJ-11 έβαλες; 

• Like 1
Δημοσ.

Ραφαηλ ποσο κοστιζει αυτο μαζι με την εργασια για να μου το κανει ενας ηλεκτρολογος στην δικια μου τηλεφωνικη γραμμη (ζω σε πολυκατοικια); Με αυτο τον τροπο ειναι σιγουρο οτι δεν θα ξαναεχω απωλειες με την συνδεση για τα επομενα πχ 10 χρονια; Χρειαζονται πολλες τρυπες στον τοιχο η μονο μια;

• Like 1
Δημοσ.

Ραφαηλ ποσο κοστιζει αυτο μαζι με την εργασια για να μου το κανει ενας ηλεκτρολογος στην δικια μου τηλεφωνικη γραμμη (ζω σε πολυκατοικια); Με αυτο τον τροπο ειναι σιγουρο οτι δεν θα ξαναεχω απωλειες με την συνδεση για τα επομενα πχ 10 χρονια; Χρειαζονται πολλες τρυπες στον τοιχο η μονο μια;

Δε γνωρίζω πόσο το κοστολογούν οι ηλεκτρολόγοι, γιατί τόσα χρόνια μόνος μου συντηρούσα τις συνδέσεις - καλωδιώσεις τόσο του χώρου μου όσο και φίλων - συγγενών. Εγώ προσωπικά για μία τέτοια δουλειά πάνω από 50€ δε θα έπαιρνα. 

Με τον τρόπο αυτό βεβαιώνεσαι ότι από την πλευρά σου έχεις κάνει το καλύτερο δυνατό και κοιμάσαι ήσυχος, γνωρίζοντας ότι αν προκύψει κάποιο θέμα στη γραμμή σου 99.5% θα είναι υπαιτιότητα του παρόχου - γραμμών ΟΤΕ. ;)

Συν το ότι αυξάνεις κατά πολύ την ποιότητα της POTS τηλεφωνίας (αν έχεις VoIP ούτως ή άλλως είναι crystal clear η τηλεφωνία, όντας ψηφιακή) και βοηθάς το modem να λειτουργεί σε μία γραμμή με ελάχιστα σφάλματα και να σου δίνει την καλύτερη ταχύτητα που μπορείς να έχεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε μονοκατοικία πιστεύω ότι είναι δυσκολότερο. Πχ να έχεις την 1η πρίζα στο ισόγειο στο σαλόνι, ενώ το modem να είναι στον 1ο όροφο στην τελευταία πρίζα. Να χρησιμοποιούνται κι άλλες 3 πρίζες για τηλέφωνα και 4η για συναγερμό στο υπόγειο. :P

Χωρίς δομημένη σε τέτοια περίπτωση, την παράλληλη καλωδίωση δεν τη γλυτώνεις...

• Like 2
Δημοσ.

Σε πολυκατοικία εχω δει ηλεκτρολόγο σε 5 λεπτά να κατεβάζει utp με σαπούνι κ δεμένο με το παλιο ραζιμ στην εισαγωγή( από τον 4ο στο υπόγειο)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...