Προς το περιεχόμενο

PS Vita / PSTV Hacking και Homebrew

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το 3.61, μπορω να κανω εγκατασταση κατεβασμενα και αν ναι τι προγραμμα πρεπει να χρησιμοποιησω?

Όχι!

Καλως ευχαριστω! Αναμενω να με ενημερωσετε αν εχει υπαρξει κατι νεοτερο! Διαφορετικα αξιζει να το αναβαθμισω σε 3.63?

Ναι! Αν βγει τιποτα νεοτερο πιστευω πως θα είναι απευθείας για το 3.63.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για μας που εχουμε μεινει με 3.63 υπαρχει τροπος εστω να παιζουμε psp κ ps one games κ emulators με mega drive snes κλπ ή κ αυτο ειναι προνομιο οσων ειναι σε 3.60 ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

PSVita homebrew όχι.

PSP homebrew (οπως emulators) και PS1 / PSP παιχνίδια ναι.

Έχω δημοσιεύσει οδηγίες εδώ.

Εχω κολησει στο βημα 5 :(

μπορεις ακριβως να μου πεις τι να γραψω γιατι γραφω την εντολη κ ολο λαθος μου βγαζει

γενικα υπαρχει καπου αυτος ο οδηγος στο youtube γιατι ειμαι ενα κλικ πριν το σπασω εδω κ δυο ωρες

Επεξ/σία από pigos23
Δημοσ.

Πρώτα απ' όλα πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στον xaerialtwistx για το φανταστικό tutorial.

Είχα και εγώ ένα PS Vita OLED και ο μ@$@#!ς το ξέχασα στο καράβι πέρυσι τα Χριστούγεννα όπως γύρναγα από Ιταλία, oh well.

Το ψήνω πολύ να πάω να πάρω το PS Vita TV από τον Κοτσόβολο, να θυμηθώ τα εφηβικά μου χρόνια με το PSP και τα CFW του darkalex.

Απλά κάτι απορίες, στο PS Vita TV θα χρειάζεται να κάνω εγκατάσταση το HenKaku μετά από κάθε φορά που θα ανάβω/σβήνω την κονσόλα;

Θα μπορώ να έχω εγκατεστημένα psp/vita games και homebrew στην εσωτερική μνήμη και σε ένα usb stick ταυτόχρονα;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Εχω κολησει στο βημα 5 :(

μπορεις ακριβως να μου πεις τι να γραψω γιατι γραφω την εντολη κ ολο λαθος μου βγαζει

Οποιοδηποτε παιχνιδι του PSP και αν κανεις backup στο pc θα εχει το ονομα game.psvimg, αυτό το παιρνεις και το βαζεις στον φακελο του psvimgtools. το κλειδι που παιρνεις απο το 4ο βημα το βαζεις στην παρακατω εντολη, όλα τα άλλα όπως τα βλέπεις. αν πχ παιρνεις το κλειδι 1234567890 δινεις 

psvimg-extract -K 1234567890 game.psvimg

Δοκίμασε το γραφικό περιβάλλον του psvimgtools αν δυσκολεύεσαι, δεν το είχα συμπεριλάβει στον οδηγό γιατί δεν είχε κυκλοφορήσει. Στην επιλογή Easy Installers θα βρεις το Ark και το VHBL.

κάτι απορίες, στο PS Vita TV θα χρειάζεται να κάνω εγκατάσταση το HenKaku μετά από κάθε φορά που θα ανάβω/σβήνω την κονσόλα;

Θα μπορώ να έχω εγκατεστημένα psp/vita games και homebrew στην εσωτερική μνήμη και σε ένα usb stick ταυτόχρονα;

Ευχαριστώ!

Ναι καθε φορα αλλα μπορείς να περασεις τον Offline Installer για να μην χρειάζεσαι συνδεση στο διαδίκτυο κάθε φορά.

Για το 2ο ερώτημα όχι. Το φλασάκι μπορείς να το έχεις σαν έξτρα αποθηκευτικό χώρο αλλά αν το κάνεις mount για να τρέχεις εφαρμογές από εκεί θα πάρει την θέση της κάρτας μνήμης.

Δημοσ.

​Η εκφραση K ΤΟ_ΚΛΕΙΔΙ_ΣΑΣ_ΑΠΟ_ΤΟ_ΠΡΩΤΟ_ΒΗΜΑ περιλαμβανει το Κ που εγω το εσβηνα για να βαλω το κλειδι...

λολ

Νομιζα οτι ηταν μερος της εκφρασης αν με καταλαβες...

Νομιζω οτι τελικα το εβαλα

τωρα υπαρχει καποιος οδηγος για το πως θα βαλω τα cso κ iso αρχεια μου?? οπως κ τα emulators??

προσπαθησα να το βαλω χυμα στο save φακελο αλλα δεν γινετε τιποτα...

Δημοσ.

Τα ISO τα βάζεις στον φάκελο PSAVEDATA με κεφαλαίους και έως 6 χαρακτήρες, σε δικό τους φάκελο.

Πχ θες να περάσεις το Tekken 6. Φτιάχνεις φάκελο TEKKEN μεσα στο PSAVEDATA, εκει μέσα πετάς το TEKKEN.ISO (τα κεφαλαία και τον αριθμο χαρακτηρων), και με το CMA / QCMA τα στέλνεις στο PSVita / PSTV.

Τα Homebrew ομοιως μέσα από τον ίδιο φάκελο, πχ έχεις τον φάκελο Snes9x με το PBOOT.PBP μέσα, τον πετάς στο PSAVEDATA και τα στέλνεις στην κονσόλα.

Τα πάντα δηλαδή τα στέλνεις σαν save του PSP.

Δημοσ.

Μπα... τιποτα.....

:(

Δεν υπαρχει...

ο μονος τροπος για να παιξει τα games ειναι να βαλω τα iso στο φακελο του ark κ καθε φορα με overwrite να περναω τα καινουρια.... πολυ χρονοβορο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι κάνεις λάθος.

Μέσα στον φάκελο PSAVEDATA μπορείς να βάλεις άπειρους φακέλους με ένα ISO αρχείο στον κάθε φάκελο.

Τα στέλνεις στο PSVita και τα διαβάζει ο Ark μόλις κάνει scan τα save.

Μόλις πέρασα 2 αρχεία iso για δοκιμή (Sudoku και Super Fruit Fall).

Οι φακέλοι που πέρασα είναι:

PSAVEDATA/xxxxxxxxxxxxxxxx/SUDOKU/SUDOKU.ISO

PSAVEDATA/xxxxxxxxxxxxxxxx/SUPERFF/SUPERFF.ISO

(το όριο των χαρακτήρων χωρίς την κατάληξη iso πρέπει να είναι 8, όχι 6 που είπα πριν)

1.jpg?dl=1

2.jpg?dl=1

Δεν με άφηνε να τραβήξω screenshot οπότε αναγκαστικά το τράβηξα με την εφαρμογή στο παρασκήνιο.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ.

Θα το ξανακανω ολα απο την αρχη αυριο μετα την δουλεια γιατι τα φτησα πλεον τοσες ωρες που ασχολουμε...

Ολα οσα μου λες τα εχω κανει κ παρολα αυτα καμια προκοπη

Στο save data βλεπω μονο το ark

Παντως χιλια ευχαριστω για τον χρονο σου...

Ειναι το λιγοτερο που μπορω να σου πω :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα να ρωτήσω κάτι δεν βρήκα σε κάποιο μήνυμα πως μετά τη διαδικασία του σπασίματος περνάμε τα backups των παιχνίδιων. Είναι εύκολο κάποιος να μου απαντήσει και σε τι μορφή πρέπει να είναι τα αρχεία; Για να γίνω πιο σαφής γίνεται να παίξουμε backups παιχνιδών ps1 στο playstation tv και αν ναι πως;

Επεξ/σία από aris4me
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...