Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι ελληνικές καρτες δουλεύουν μία χαρά αν τις συνδέσεις στο λογαριασμό σου, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί το paypal αλλα το alipay

Εμενα την Prepaid απο την Πειραιως την δεχτηκε κανονικα... 

Πηρα κι εγώ το κουπόνι, thanks TS!

Τελικά πρέπει να κάνω την παραγγελία από υπολογιστή ή από το κινητό για να πάρω την έκπτωση;

Εγω απο PC το εκανα και στο καλαθι μου ελεγε -4.72 ευρω κανονικα 

Δημοσ.

Εγώ το πήρα κανονικά το κουπόνι, έκανα παραγγελία (πρώτη) μου δέσμευσε τα χρηματα αλλα μου έβγαλε μετά από λίγο Closed Order 

We regret to inform you that the recent use of coupon(s) in your order has been identified as being in violation of the guidelines outlined in our General Rules for Coupon Use. (http://activities.aliexpress.com/adcms/help-aliexpress-com/coupon_usage.php) Your order will be cancelled, and any payments you have made (excluding any fees or charges which you have made to third parties) will be returned to your account.

Edit: Η παραγγελία έγινε από pc στο m.aliexpress.com από το link του TS, αλλά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με ποιο μέσω κάνεις την παραγγελία.

• Moderators
Δημοσ.

Σε αλλους εχεις ηδη παραλαβει 1 μερα ΠΡΙΝ γινει η κινηση απο την τραπεζα (πχ αμαζον και οχι μονο) , και σε αλλους  (Ali) περιμενουν την εκκαθαριση απο την τραπεζα για να ξεκινησουν τη διαδικασια της παραγγελιας.

Ωραιο ξεκινημα με το μαγαζι, σκετη απογοητευση. Μου κανει εντυπωση που δεν το εχω διαβασει πουθενα, σε τοσα θεματα για το αλι εδω μεσα.

Ευχαριστω παντως τον TS, δεν φταιει αυτος προφανως για το χαλια και πρωτοφανες συστημα τους. Δεν ξερω αν υπαρχει αλλο μαγαζι (παγκοσμιως) που το κανει αυτο!

Ευτυχως δεν ηταν σωστη η πληροφορια του συμφορουμιτη. Δεν περιμενουν εκκαθαριση, ειναι τελικα "δικη τους διαδικασια" επιβεβαιωσης οπως υπεθεσα ως 2η πιθανοτητα στο αρχικο μου ερωτημα. Δινω μονος μου λοιπον την απαντηση, οπως φανηκε απο την εξελιξη της παραγγελιας μου που περασε στην επομενη φαση, αυτη της αποστολης - Pay Success:

Status: The supplier is processing your order

Reminder: Your order will be automatically cancelled if the seller fail to ship your order in 9days 22hours 06minutes 48seconds .

Δημοσ.

Εγώ το πήρα κανονικά το κουπόνι, έκανα παραγγελία (πρώτη) μου δέσμευσε τα χρηματα αλλα μου έβγαλε μετά από λίγο Closed Order 

Γραψε και απο που την εκανες ( pc, smartphone, brοwser, app ) για να βοηθησει το θεμα γιατι τετοια "σκετα" post δεν το βοηθανε ιδιαιτερα.

• Moderators
Δημοσ.

Βασιλη, εμενα ολα εγιναν επιτυχημενα απο το pc - καμια απολυτως επαφη/κινηση με το κινητο.

• Like 2
Δημοσ.

Γραψε και απο που την εκανες ( pc, smartphone, brοwser, app ) για να βοηθησει το θεμα γιατι τετοια "σκετα" post δεν το βοηθανε ιδιαιτερα.

Η παραγγελία έγινε από pc στο m.aliexpress.com από το link του TS, αλλά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με ποιο μέσω κάνεις την παραγγελία.

• Like 1
Δημοσ.

Βασιλη, εμενα ολα εγιναν επιτυχημενα απο το pc - καμια απολυτως επαφη/κινηση με το κινητο.

Ναι από οτι διαβαζω τωρα στους ορους δεν εχει να κανει με το ποιο μεσο χρησιμοποιησες. Αλλο ορο θα "παραβιασε" ο συνφορουμιτης.

Δημοσ.

άκυρο μου την ακύρωσε μέσω υπολογιστή και θα μου κάνει refund, ίσως πρέπει να το κάνω απο το app.

Την ξαναέκανα από υπολογιστή με διαφορετική χρεωστική κάρτα και την πέρασε κανονικά. Ίσως την 1η μου την ακύρωσε επειδή η κάρτα χρησιμοποιείται σε άλλο λογαριασμό.. δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι αξιόπιστο το alli, και πολλές φορές βρίσκεις τις πιο χαμηλές τιμές.

Δεν είχα προβλήματα μέχρι τώρα και είμαι στην υψηλότερη βαθμίδα πελατών, Α4

Πάντα όμως ελέγχω την αξιοπιστία των πωλητών, όπως και στο ebay.

Οι τιμές στην εφαρμογή από κινητό είναι 1-2% χαμηλότερες σε κάποια είδη. Έχει όμως 5% επιστροφή στην izocard.

post-200062-0-77785000-1489844531_thumb.png

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ.

Οταν παω στο " my orders " που δειχνει ολοκληρω το ποσο κανονικα χωρις τα -4,71ευρω ενω στο ταμειο μου εδειξε κανονικα την αφαιρεση? To κουπονι λεει οτι χρησιμοποιηθηκε κανονικα στην παραγγελια μου εκανα 

• Moderators
Δημοσ.

Θα πατησεις " view details " και θα πας μετα στην δευτερη καρτελα που ειναι το οικονομικο κομματι της παραγγελιας. Εκει θα δεις το 5αρι κουπονι και την διαφορα (Χ-5$) ως χρεωση στην καρτα σου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ τον TS. Έκανε κανείς αγορά με κάρτα που έχει δηλωθεί και χρησιμοποιηθεί σε άλλο λογαριασμό στο Alliexpress; Σκέφτομαι να βάλω την ίδια κάρτα αλλά με διαφορετικά στοιχεία παραλήπτη (άλλου μέλους της οικογένειας).

• Like 1
Δημοσ.

παιδια απο υπολογιστη και σε εμενα order closed εβγαλε δεχτηκε την πληρωμη αλλα οταν πηγα my orders ειναι κλεισμενες

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ τον TS. Έκανε κανείς αγορά με κάρτα που έχει δηλωθεί και χρησιμοποιηθεί σε άλλο λογαριασμό στο Alliexpress; Σκέφτομαι να βάλω την ίδια κάρτα αλλά με διαφορετικά στοιχεία παραλήπτη (άλλου μέλους της οικογένειας).

Εμένα μου έβγαλε Order closed με κάρτα ου χρησιμοποιώ στον βασικό μου λογαριασμό. Την έκανα με την κάρτα της συζύγου και προς το παρόν εξελίσσεται ομαλά η παραγγελία  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...