Προς το περιεχόμενο

Samsung Ks8000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχουν απόψεις ή εμπειρία από τη συγκεκριμένη σειρά;

Αξίζει απέναντι στην Ks7000;

Καλό θα ήταν να πας να τις δεις απο κοντά! Τις παρατηρούσα πριν λίγες ημέρες σε κατάστημα που έπαιζαν το ίδιο περιεχόμενο δίπλα δίπλα και οι γωνίες θέασης στην 8000 ήταν σημαντικά καλύτερες από αυτές της 7000. Επιπλέον η 8000 φαίνεται πιο "ποιοτική" εξωτερικά. Σαν hardware δεν γνωρίζω τι άλλες διαφορές έχουν. Από την άλλη η 7000 παίζει σε καλές προσφορές τελευταία και είναι σχεδόν 400 ευρώ κάτω από την 8000. :)

• Like 1
Δημοσ.

H Ks8000 αναφέρει πως έχει και δύο δέκτες...

Δε ξέρω αυτό βέβαια πρακτικά τι σημαίνει, ότι βλέπεις παράλληλα δύο κανάλια ή πηγές μοιρασμένα στην οθόνη;

• Super Moderators
Δημοσ.

H Ks8000 αναφέρει πως έχει και δύο δέκτες...

Δε ξέρω αυτό βέβαια πρακτικά τι σημαίνει, ότι βλέπεις παράλληλα δύο κανάλια ή πηγές μοιρασμένα στην οθόνη;

Ναι και μπορείς να γράφεις ένα κανάλι ενώ παρακολουθείς κάποιο άλλο κλπ κλπ. 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση.

Ήθελα να θέσω μια βασική ερώτηση τώρα. Ας υποθέσουμε πως οι 4K έχουν με τις OLED την ίδια τιμή....

Για κάποιον που βλέπει κυρίως τηλεοπτικά, digea κλπ ή το πολύ κάποια πλατφόρμα nova ή ote-tv αξίζει να αγοράσει κάποια  4Κ (μάλλον όχι λέω εγώ) ή να αγοράσει μια oled (απλά δε ξέρω αν και οι oled είναι 4κ... :unsure: );

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση.

Ήθελα να θέσω μια βασική ερώτηση τώρα. Ας υποθέσουμε πως οι 4K έχουν με τις OLED την ίδια τιμή....

Για κάποιον που βλέπει κυρίως τηλεοπτικά, digea κλπ ή το πολύ κάποια πλατφόρμα nova ή ote-tv αξίζει να αγοράσει κάποια  4Κ (μάλλον όχι λέω εγώ) ή να αγοράσει μια oled (απλά δε ξέρω αν και οι oled είναι 4κ... :unsure: );

Οι oled σαφώς και προσφέρουν μια καλύτερη εικόνα με απόλυτο μαύρο (μιας και δεν φωτίζονται τα pixels) και ακόμη καλύτερη αν έχουμε και HDR περιεχόμενο. Υπάρχουν OLED full HD αλλά και 4Κ (οι "φθηνές" που βρίσκεις κάτω απο 2000 είναι full hd και όχι 4K). 

Αν ήθελα τώρα να πάρω νέα tv  και είχα τα χρήματα, σαφώς και θα διάλεγα μια oled 4K από μια LCD 4K. Ανάμεσα όμως σε μια oled full hd και σε μια σύγχρονη 4K όπως η samsung ks8000, θα διάλεγα τη samsung.

Εκτιμώ πάντως πως πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη για τις OLED τηλεοράσεις ώστε να εξελιχθούν κι άλλο και κυρίως να πέσουν κάπως οι τιμές τους. :)

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ σε αντίστοιχο δίλημμα πριν μερικούς μήνες μεταξύ Samsung KS7000 και LG B6, προτίμησα τη Samsung παίρνοντας και παραπάνω ίντσες με λιγότερα χρήματα...

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ σε αντίστοιχο δίλημμα πριν μερικούς μήνες μεταξύ Samsung KS7000 και LG B6, προτίμησα τη Samsung παίρνοντας και παραπάνω ίντσες με λιγότερα χρήματα...

H lgb6 είναι 4κ;

Δημοσ.

Eικονες απο  samsung ,θα κανω υπομοvη μεχρι τον επομενο μαιο ,που θα εχουν πεσει η τιμες (θα κυκλοφορισει σε λιγο καιρο to neo line up tv. qled απο samsung) 

post-401948-0-94007600-1489579428_thumb.jpg

Δημοσ.

Eικονες απο  samsung ,θα κανω υπομοvη μεχρι τον επομενο μαιο ,που θα εχουν πεσει η τιμες (θα κυκλοφορισει σε λιγο καιρο to neo line up tv. qled απο samsung) 

Καλα, δες εδω να σου κοπει η ορεξη Link.png Site:

Δημοσ.

Οι oled σαφώς και προσφέρουν μια καλύτερη εικόνα με απόλυτο μαύρο (μιας και δεν φωτίζονται τα pixels) και ακόμη καλύτερη αν έχουμε και HDR περιεχόμενο. Υπάρχουν OLED full HD αλλά και 4Κ (οι "φθηνές" που βρίσκεις κάτω απο 2000 είναι full hd και όχι 4K). 

Αν ήθελα τώρα να πάρω νέα tv  και είχα τα χρήματα, σαφώς και θα διάλεγα μια oled 4K από μια LCD 4K. Ανάμεσα όμως σε μια oled full hd και σε μια σύγχρονη 4K όπως η samsung ks8000, θα διάλεγα τη samsung.

Εκτιμώ πάντως πως πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη για τις OLED τηλεοράσεις ώστε να εξελιχθούν κι άλλο και κυρίως να πέσουν κάπως οι τιμές τους. :)

Θα έκανα την εξής διαβάθμιση ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά των σύγχρονων τηλεοράσεων:

1) 4κ: χαρακτηριστικό τέτοιο όμως που η πλειοψηφία των υλικών και μέςων θέασης στην Ελλάδα για δύο τουλάχιστον χρόνια φαίνεται πως το κάνει αχρησιμοποίητο στην πράξη. Με αυτό πρέπει να κάθεσαι "κοντά" στην οθόνη ή να πας σε 60 το λιγότερο ίντςες. Εκτός αυτού, υποβαθμίζεται η "ποιοτητα" θέασης υλικων sd και hd

2) hdr: χαρακτηριστικο που μπορούμε ήδη να εκμεταλευτούμε στην πράξη και το έχουν οι περισσότερες "καλές" τηλεοράσεις

3) oled: εδώ σηκώνει πολύ κουβέντα. Το να βλέπεις το μαύρο όσο πιο μαύρο γίνεται (και είναι) αλλά πόσοι παρακολουθούν τηλεόραση στο απόλυτο σχεδόν σκοτάδι;

Τα χαρακτηριστικά 2 και 3 είναι προφανώς ανεξάρτητα από την απόσταση θέασης.

Διορθώστε με αν κάπου κάνω λάθος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν κάνεις παράλογες σκέψεις. Το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ και παραμένω για την ώρα με την LG 49LB731v παρόλο που πλεον το webOS 1 είναι ...πολύυυυυυυ αργό.

Δημοσ.

Δεν κάνεις παράλογες σκέψεις. Το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ και παραμένω για την ώρα με την LG 49LB731v παρόλο που πλεον το webOS 1 είναι ...πολύυυυυυυ αργό.

Δεν κοιτούμε για καμιά full hd oled;

Δημοσ.

την ψάχνω κυρίως για ps4 pro tv 

σαν gaming 

http://uk.rtings.com/tv/reviews/by-usage/HDR-gaming/best

καλύτερη βάζει την LG B6 oLED που κάνει κοντά στα 2 χιλ.

και μετά δευτερη την KS7000 (ks8000 κατά τους αμερικάνους) που κοστίζει τα μισά λεφτά.

δε νομίζω να ειναι τόσο χαοτική η διαφορά για να κάνει η πρώτη 100% πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...