Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tronsmart-3-Ports-Quick-Charge3-0-Type-A

Φορτιστής αυτοκινήτου tronsmart με 3 θύρες μια εκ των οποίων υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση QC3.0 (backwards compatible με QC2.0):

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-3-Ports-Quick-Charge3-0-Type-A-Car-Charger-373072.html

Τελική τιμή: $6,99 ή κάπου 6.70€ με κουπόνι TRONSPORT3

JPTfoKH.jpg

• Like 11
Δημοσ.

συναδελφος παντως λεει οχι φορτιστες μη επωνυμους

εμεις πηραμε αυτο εδω:

http://www.e-shop.gr/sony-ericsson-an400-fortistis-aytokinitoy-1200mah-p-TEL.006747

στα 4,45 εγω, κατι παραπανω αυτος, τωρα ειναι στα 7,95

που κολλάει αυτός φορτιστής με αυτόν του θέματος που ναι πολύ καλύτερος ;

Δημοσ.

στο οτι ειναι επωνυμος;

εμπιστευεσαι την Tronsmart; τι ειναι tronsmart; πρωτη φορα την ακουω...

κι αν σου στελνει ρευμα οτι ναναι; δεν σε αφορα;

επισης, προσωπικα δεν καταλαβα χριστο ουτε τι ειναι το qc ξερω, ουτε τι ειναι οι 3 υποδοχες, θα πρεπε;

• Like 1
Δημοσ.

συναδελφος παντως λεει οχι φορτιστες μη επωνυμους

εμεις πηραμε αυτο εδω:

http://www.e-shop.gr/sony-ericsson-an400-fortistis-aytokinitoy-1200mah-p-TEL.006747

στα 4,45 εγω, κατι παραπανω αυτος, τωρα ειναι στα 7,95

Εδώ υπάρχει λίστα της Qualcomm με προϊόντα που έχει δώσει certification για το QC πρότυπό της. Προς έκπληξη (σου) θα δεις ότι περιέχει πάρα πολλά προϊόντα από "μη επώνυμες" εταιρίες όπως η Tronsmart, η Blitzwolf ή η Aukey. Πέρα από τα specs, αμφιβάλλω αν ο φορτιστής που παραθέτεις είναι ποιοτικότερος από αυτόν του θέματος. Επειδή λοιπόν τυγχάνει να έχω δουλέψει πολλά προϊόντα της εταιρίας, μόνο θετικά μπορώ να πω για τα λεφτά που ζητούν.

• Like 9
Δημοσ.

επισης, προσωπικα δεν καταλαβα χριστο ουτε τι ειναι το qc ξερω, ουτε τι ειναι οι 3 υποδοχες, θα πρεπε;

Αλλά άποψη έχεις...σ' ωραίος ;)
  • Like 25
Δημοσ.

στο οτι ειναι επωνυμος;

Για να σε βοηθήσω, οι 2 φορτιστές είναι σαν να συγκρίνεις σε αξιοπιστία και επιδόσεις Nissan Skyline 2017(tronsmart) με BMW 1970(sony). Εσύ τι θα επέλεγες? 

• Like 4
Δημοσ.

Για να σε βοηθήσω, οι 2 φορτιστές είναι σαν να συγκρίνεις σε αξιοπιστία και επιδόσεις Nissan Skyline 2017(tronsmart) με BMW 1970(sony Sony-Ericsson). Εσύ τι θα επέλεγες? 

Όχι Sony, Sony-Ericsson παρακαλώ. Mε το πράσινο λογότυπο. Μια εταιρεία που δεν υφίσταται από το 2012!

Απορώ πόσο μεγάλη είναι αυτή η αποθήκη στο Μενίδι. Πρέπει να περάσω μια μέρα να δω. Έχω και μια φίλη αρχαιολόγο, θα της πω να στείλει βιογραφικό να βοηθάει με τα logistics.

:P  :P

• Like 12
Δημοσ.

στο οτι ειναι επωνυμος;

Λογικό είναι να μην γνωρίζεις την Tronsmart, αλλά καλό είναι να την ψάχνεις ή να ρωτάς πριν βγάλεις συμπεράσματα... διάβασε εδώ μερικά reviews για άλλους Tronsmart (καθώς και Blitzwolf) φορτιστές - λογικά δεν θα καταλάβεις τα αποτελέσματα των μετρήσεων, αλλά θα πάρεις μια εικόνα για την ποιότητα κατασκευής και λειτουργίας τους...

http://lygte-info.dk/info/ChargerIndex%20UK.html

• Like 3
Δημοσ.

καλα οταν σας καουν οι συσκευες να μην ποσταρετε για βοηθεια στο προβλημα σας

bye

No offense αλλα οι εξελιξεις σε εχουν αφησει λιγο πισω κ μπορει καποιος να την πατησει με αυτα που προτεινεις.

τον φορτιστη που βαζεις τον πηρε ο πατερας μου ως αδαης κ σε καινουργια κινητα (5ετιας) δεν καταφερει να στειλει επαρκες ρευμα κ ως αποτελεσμα το κινητο αποφορτιζεται κανονικα τσαμπα τα 5 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

ωραιος, thanks, τι σημαινει "safe";

αντε να μαθουμε λοιπον,

ερωτηση: οι 2 στελνουν λεει μαξ 2,4Α, η τριτη 3Α,

ξερει η μπαταρια του κινητου ποσο ρευμα να τραβηξει;

No offense αλλα οι εξελιξεις σε εχουν αφησει λιγο πισω κ μπορει καποιος να την πατησει με αυτα που προτεινεις.

τον φορτιστη που βαζεις τον πηρε ο πατερας μου ως αδαης κ σε καινουργια κινητα (5ετιας) δεν καταφερει να στειλει επαρκες ρευμα κ ως αποτελεσμα το κινητο αποφορτιζεται κανονικα τσαμπα τα 5 ευρω.

φορτισα εγω μια φορα παντως, σε μικρη διαδρομη βεβαια,

απο την δουλεια στο σπιτι και πηγε απο 9% στο 30% σε κανα μισαωρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...