Spartan117 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 εμπειριες απο το monitor ; αν θυμαμαι καλα γυρω στο 600αρικο εκανε ; Άντε γεια IPS αυτό έχω να πω μονο. Το contrast και μονο είναι selling point. Από άποψη χώρου ανασαίνεις με 4k στις 32 ίντσες. Απόδοση χρωμάτων, ghosting, blb κτλ όλα εξαιρετικά μέχρι στιγμής. Μονο έκατσα λίγο να κάνω ένα color calibration γιατί το gamma ήταν λίγο μέτριο όπως ήρθε από την μαμά το monitor. Ένα CB με το τωρινό setup: 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Κατάλαβα, 1.8 Gamma out of the box.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zakailiou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Τώρα που πήρα 4k monitor χαλάρωσα λίγο τις μνήμες (πάλι 3466CL14 τις έχω απλά με πιο χαμηλή τάση και ένα click πιο χαμηλά sub-timings) και κατέβασα τον επεξεργαστή από 3.9 στα 3.8. Το σύστημα είναι αθόρυβο και πάνω από 65 βαθμούς δεν είδα ούτε σε stress testing Ποια οθόνη χτύπησες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Ποια οθόνη χτύπησες ? https://www.overclockers.co.uk/samsung-u32h850-4k-32-3840x2160-va-freesync-quantum-dot-gaming-widescreen-monitor-mo-23b-sa.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zakailiou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Αμάν μου έκανες ζημιά τώρα ... είμαι στην αγορά monitor ( περιμένω βέβαια να δώ B/F αν πάιξει κάτι καλό ) και την είχα στα υπόψιν ... όταν έχεις χρόνο ανέβασε κάποιο review plz ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fp84 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδια ,έχει κανείς την gigadyte x370 gaming 5 ??? Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τις μνήμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aeljim Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, επειδή έχουν γραφτεί πάρα πολλά που χάθηκαν στις σελίδες αλλά είναι και παλιές οι πληροφορίες, μπορεί να μας πει κάποιος που έχει Ryzen Build με Β350 mobo αν έχει πλέον προβλήματα με χρονισμό και συμβατότητα μνημών ή οτιδήποτε άλλο; Έστρωσαν με τα τελευταία BIOS; Βλέπω κόσμο να πουλάει καινούργιες Ryzen motherboards και cpus και ανησυχώ λίγο. Επίσης κάποιος που να έχει την microAtx MSI Mortar υπάρχει να πει κάποιο σχόλιο να μας βοηθήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 ποιον ryzen σκοπευεις να αγορασεις; Και θα εδινες λεφτα για εξτρα ψυξη(υδρο ή αερο) ; απο εκει ξεκιναμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zakailiou Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Να ρωτήσω,ια build 1000άρικου για φίλο με B350 + R51600 τι κάρτα να βάλω. Δεν τον ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, κυρίως γραφιστική δουλειά κάνει Corel, Adobe και κάποιο και ελαφρύ CAD αραιά ... Μόνο φώτο όχι video ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aeljim Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Τον Ryzen 5 1600 θα βάλω και δεν με ενδιαφέρει το overclock του επεξεργαστή. Ένα σταθερό σύστημα θέλω σε μια microATX motherboard και αν γίνεται τα 16GB RAM που θα βάλω να είναι χρονισμένα στα 3200Mhz. Το πρόβλημα είναι οτι διαβάζω τόσα ξένα και ελληνικά φόρουμ και πραγματικά ενα ξεκάθαρο συμπέρασμα δεν έβγαλα. Αν μπορώ να έχω ένα απόλυτα σταθερό σύστημα σε Ryzen με αυτά τα specs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Τον Ryzen 5 1600 θα βάλω και δεν με ενδιαφέρει το overclock του επεξεργαστή. Ένα σταθερό σύστημα θέλω σε μια microATX motherboard και αν γίνεται τα 16GB RAM που θα βάλω να είναι χρονισμένα στα 3200Mhz. Το πρόβλημα είναι οτι διαβάζω τόσα ξένα και ελληνικά φόρουμ και πραγματικά ενα ξεκάθαρο συμπέρασμα δεν έβγαλα. Αν μπορώ να έχω ένα απόλυτα σταθερό σύστημα σε Ryzen με αυτά τα specs. Παρε τον επεξεργασγη που λες μια asrock b350 pro και αν θες 3200 παρε τις gdkill flareX που ειναι ryzen optimized. Αν κατι δεν το σκαλιζεις δεν εχει τοσο ευκολα θεματα αφου και overclock οπως λες δεν θα κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Να ρωτήσω, ια build 1000άρικου για φίλο με B350 + R51600 τι κάρτα να βάλω. Δεν τον ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, κυρίως γραφιστική δουλειά κάνει Corel, Adobe και κάποιο και ελαφρύ CAD αραιά ... Μόνο φώτο όχι video ... Εγώ σε ολόιδιο σύστημα και χρήση, έβαλα nvidia 1050ti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Να ρωτήσω, ια build 1000άρικου για φίλο με B350 + R51600 τι κάρτα να βάλω. Δεν τον ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, κυρίως γραφιστική δουλειά κάνει Corel, Adobe και κάποιο και ελαφρύ CAD αραιά ... Μόνο φώτο όχι video ... Κι εγω 1050ti θα προτεινα Ρε παιδιά τώρα μπήκα και είδα το μήνυμα που έγραψε ο mod. Μα είναι δυνατόν να γράψει κάτι τέτοιο super moderator; με σκοπό τι; δηλ κλείδωσε ένα θέμα που αφορούσε ένα μεγάλο μέρος της κοινότητας εξαιτίας 2-3 ατόμων αντί να κάνει σύσταση;και το κλειδώνει λέγοντας κλαφτειτε; ... αν ηταν ομως για apple product θα ηταν καθαρο και γυαλισμενο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Να ρωτήσω, ια build 1000άρικου για φίλο με B350 + R51600 τι κάρτα να βάλω. Δεν τον ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, κυρίως γραφιστική δουλειά κάνει Corel, Adobe και κάποιο και ελαφρύ CAD αραιά ... Μόνο φώτο όχι video ... 1700 με 1050ti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GPOWERR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) θα ηθελα να ρωτησω το εξης.Θελω να φτιαξω ενα σταθερο μονο για browsing,ταινιες και facebook games,με γνωμωνα να μπορει να αναβαθμιστει στο μελλον με ryzen.Εχω καταληξει σε:https://www.skroutz.gr/s/11276923/Gigabyte-AB350M-Gaming-3-rev-1-0.html#https://www.skroutz.gr/s/12595594/AMD-A8-9600-Box.html?from=most-popular&keyphrase=a8+9600https://www.skroutz.gr/s/7299965/HyperX-Fury-4GB-DDR4-2666MHz-HX426C15FB-4.htmlΗ μητρικη λεει οτι υποστηριζει τον επεξεργσστη απο bios=F4 και μετα και επειδη θα αγοραστουν απο διαφορετικα μαγαζια,λετε να υπαρχει προβλημα στο να θελει bios update για να δει τον επεξεργαστη?Οι bristol νομοζω πως βλεπουν μεχρι 2400 μνημες,θα εχω προβλημα με 2666 μιας και εχουν παρομοια τιμη?Εγκρινετε τις επιλογες αυτες η' να κινηθω προς g4600+b250?Ευχαριστω! Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2017 από SPANK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις